A kislány feljelentése nyomán rendőrségi nyomozás is indult, az ügyvédek pedig már egymásnak estek. A kislányt orvos és pszichológus szakértők fogják megvizsgálni. - Akkor mondhatok többet, ha a mai igazságügyi pszichológusi és orvosi vizsgálatok eredményét megismerem, tehát képet kapok arról, valójában mi történt – mondta a Borsnak dr. Hegedűs László, aki meglepődött azon, hogy a 13 esztendős lány miért csak két év hallgatás után állt elő a történetével.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ahogy lehetett sejteni, mivel fideszes embereket ért támadás, beindult a védelmi rendszer.
Még részleteket nem tudni, de bayer konkrétan kijelenti, hogy két ártatlan emberről van szó.
Igaz, hogy mindkettőnek volt már rendőrségi ügye, de erről természetesen nem tesz említést.
Arról viszont tesz, hogy a kislány meglopta társait az öltözőben. Ezért aztán a kislány már visszaesőként emlegeti. Vagyis ebből az következik a suttyónak, hogy az eset meg sem történt. Sőt, a kislány ügyvédje egy geci. Tényleg, miért is kell ügyvéd egy ilyen esetben??? Miért kell egy kislánynak ügyvéd, ha felmerül a gyanú, hogy évekig bántalmazták???
Ilyenek ezek a bayer félék.
Még nem tudjuk mi történt, de ő megmondja a tutit, persze azt is, hogy hülye aki ezzel egyáltalán foglalkozik.
Ezt csak neki szabd, ő mondhat ítéletet az ügy elején. Aki mást gondol, az nem is ember és PONT!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kripton
@Sámannus: Mi van? Este tíz óra! Ez ilyenkor nekem már túl flikkflakkos.
anima
Továbbra is az a véleményem, hogy keresztkérdésekkel össze lehetne zavarni, meg lehetne fogni.
Főleg egy zavarodott gyereket.
Főleg, ha megbízásból tenné ezt, mert egy idő után összeomlana.

De továbbra is az a véleményem, hogy a szexuális erőszak egy nagggyon agyon hallgatott valami, amit felnőtt érett nők is évekig bírnak titkolni.
A zaklatásos botrány kipattanásakor is érett nők nyilatkoztak, a több évvel azelőtt elkövetett sérelmeik miatt.
Szóval, hogy miért hallgatott két évig, az nem minősíti a kislányt automatikusan, és nem menti fel a lehetséges elkövetőket a bűnük alól.
Egyébként is a fidesz média nevezte meg az elkövetőket idő előtt, tehát a személyiségi pert ellenük kell lefolytatni.
A konkrét bűncselekményt meg ki kell vizsgálni.
Ennyi.
kripton
"Egyébként is a fidesz média nevezte meg az elkövetőket idő előtt..."

Miért állítasz tényként olyan dolgot, ami nem igaz? A Kuruc volt az első közlő.
anima
A fidesz média sajátja, hogy ha bajban van a Nagyúr, akkor kell valami gumicsont, amin elrágódhatnak a hívek, és addig sem a Nagyúr nemzet-, és Európa gyilkolásával foglalkoznak.

A FIDESZ MÉDIA NEVEZTE MEG A LEHETSÉGES ELKÖVETŐKET, ezért a személyiségi jogok megsértése miatt őket kell perelni !!!

Még ha bolond is a lány, azért nem őt kell támadni, és hát a bolond lányokat könnyebb kihasználni...
karma1
@menekült: Nem egeszen. En nem hibaztatom a kislanyt, sot.
De az olvasott cikkek alapjan erosen gondolkodoba estem, es peldaul nem tudom elkepzelni, amit anyuka allit, en erosen ketelkedem abban, hogy valaki egy kiskoru lanygyermeket nevel, es semmit sem szur ki abbol, hogy a szerelme - a kislany mostohaapja - eroszakosan kozeledik a gyermekehez.
Itt sokan allitjak, hogy lehet, hogy a kislany azert nem szolt, mert termeszetesnek vette a ferfi eroszakos kozeledeset (sic! !!!), de ha a gyermek nem is ismeri fel ezt a fajta kozeledest (amit en is elfogadok: nem ismerte fel), akkor viszont az "anyuka" hogy a rossebbe nem ismerte fol azt? Nem latta, hogy mi folyik a szeme elott? Mert a mostoha apuka "tevekenysege" valoszinu arra a napszakra korlatozodott, amikor mindenki otthon volt a csaladban - tenyleg nem szurt ki semmit sem a mama???
En jobban megneznem anyuka felelosseget, es azt, hogyha ket evvel ezelott AZONNAL nem tettek feljelentest, akkor MOST MITOL? HOGYAN? Mi inditotta oket erre most? Miert nem tettek meg 2 eve?
NEM az esetleges elkovetoket mentegetem - sot. Igenis kapjak meg a melto sulyos buntetesuket, ha elkovettek ezeket a tetteket.
Csak szerintem ez az ugy sokkal bonyolultabb es osszetettebb, mint az a mediaban latszik.
Szegeny gyerek,... A hulye es vak anyjaval...
magyarbakancs
@kripton: Segg. A ki tűztől távol fűtőzik, befagy a segge. Ny. 4. – Az ökrök seggébe verte a kánciót. (L. kánció.) B. – Bogár bujt a seggébe. E. – Bolond ki egy zabszemért a ló seggébe bujik. B. – Csak annyi neki, mint hajdu seggén a kobak. B. – Félsz van a seggiben. B. – Fogd meg a nyelved, tedd a segged alá. E. – Hamis bájjal kenték a segge táját. E. – Jakab, seggem a nyakad. ME. – Jól esett, mintha hájjal kenték volna a seggét. E. – Kesely a seggi. E. – Két nyerget ül egy seggel. M. – Kis gyermek seggének, prókátor szájának nem lehet parancsolni. Ny. 6. – Második asszonynak aranyos a segge is. ME. – Mikor fut a kecske, akkor fehérlik a segge. K. – Nyughatatlan mint kutya seggében a savó. E. – Okos mint a tordai kos, seggel megyen a vályura, mégis fejjel esik bele. Ny. 3. – Olyan a szád, mint a segg szüretkor. Ny. 12. – Por seggibe, más helyibe. (L. por.) E. – Segg fonja a fonalat, segg szövi a vásznat. (L. fonál.) Ny. 4. – Seggel kelt fel. E. – Segget csinált 645szájából. E. – Segge végzi. E. – Seggét emeliti, száját izeliti. (Serény, dolgos.) Ny. 6. – Seggre esett benne a szentlélek. (Megijedt.) Ny. 7. – (Seggre ült. E.) – Tégy az ebbel jót, utóbb seggel fordul. Ny. 6. – Csavarog mint savó az eb seggében. D. – Tintás seggü diák. E. – Ugy fél, hogy kalapácscsal sem lehetne egy zabszemet a seggébe verni. B. – Ülj veszteg seggeden, ha jól van dolgod. KV. – Zabszem sem fért volna a seggibe. E.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.