A miniszterelnököt nevezte árulónak a Párbeszéd frakcióvezetője a Sargentini-jelentés elfogadóival szemben, amikor reagált Orbán Viktor napirend előtti felszólalására hétfőn a parlamentben.

Párbeszéd: "Orbán Viktort csak a pénz, a lopás és a hatalom érdekli"Fotó: MTI

"Ön támadja Magyarországot, ön támadja a magyar embereket" – jelentette ki Szabó Tímea a kormányfőről.

Leszögezte: a Sargentini-jelentés kizárólag a magyar kormányt ítélte el, hiszen nem az emberek tehetnek az alacsony nyugdíjakról, a hajléktalanok üldözéséről, az Európában legrövidebb ideig folyósított munkanélküli ellátásról vagy az Akadémia világhírű kutatóintézetének "kivégzéséről".

Szabó Tímea szerint Orbán Viktort csak a pénz, a lopás és a hatalom érdekli, csak ezekért politizál, közben "magasról tesz Magyarországra és a magyar emberekre".

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez így igaz, bár a lopást azt másokkal intézteti és betegesen ragaszkodik a bugyuta hazudozáshoz is. Azonban a nép az isten-adat nép, mely... nos ezt szereti! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez így igaz, bár a lopást azt másokkal intézteti és betegesen ragaszkodik a bugyuta hazudozáshoz is. Azonban a nép az isten-adat nép, mely... nos ezt szereti! =))
kereső
@RonaGyuri: nem szereti az istenadta-csak tűri.
Nessy
@RonaGyuri: Félek, hogy neked van igazad! Még kezet is csókolnak neki sokan, miközben kilopja a kispárnát a fejük alól.
Havi kb. 1000 forintos év végi prémiumért áldó imát mondanak!
kereső
@RonaGyuri: miben Gyuri? Abban nem hiszel,hogy az emberek jó része- az értelmesebbek,csak tűrik?
Eladott Ország
Az Orbán-kormány az elmúlt években kiépítette azt a rendszert, mely több milliárd forinttal lopja meg mind az Uniót, mind pedig a magyar embereket. Kamu pályázatok és túlárazások kísérnek minden hazai beruházást. Előre lezsírozott sémák alapján, baráti és családi cégeken keresztül zabálják fel az uniós pénzeket. Erről az Unió is tud már évek óta, mégsem történik az égvilágon semmi. Nincs az az OLAF-jelentés, amely bajba sodorhatná a hazai maffia működését.
RonaGyuri
@kereső: Abban nem hiszek, hogy túl sok értelmes ember akadna! Sőt tartok tőke, hogy ez az elmebeteg állat durva kalandokba hergeli a népét! =))
Aki Én
Amikor egy zsinórban harmadik ciklusát töltő kormányfő munkásságához nem kell nagykötet.
Pár sorban leírható.
nevemnick
,,Orbán Viktort csak a pénz, a lopás és a hatalom érdekli"
Hogy rohadjon meg az, aki egyáltalán merészelte ennek az ellenkezőjét állítani!
papa.49
A Szabó Tünde jól kiosztotta a csutikretént !!!
Eladott Ország
@papa.49: Erről a rohadt csúti cigányról lepereg minden.
justhpeter
@Eladott Ország: Jó vastag a szaru a képén.
Borsodi
Most,hogy tömören el mondta az igazságot,hazaáruló vagy csak Soros embere?
Kell a bosszútól tartania?
kereső
@RonaGyuri: 15:37 simán! Benne van a pakliban.
nezelodo
Szerintem még a hívei sem kapták fel a fejüket a kijelentésre, hiszen ők tudják legjobban mi történik.
parasutyo
zsírfejü rezsi sziszi nézése, a képen, na az is megérne egy misét... óóóó ha a pillantás ölni tudna! jobb helyeken ezért sörétessel lőnének el a két füle közt... XD
karma1
@parasutyo: Hat persze, hogy olyan szurosan nez rezsisziszi! Hat "bancsak a fo"nit"- hat ezt nem hagyhatja annyiban egy ilyen erdemes sportolo, ugyibar?
(Apropos: mi van a ketmilliard forinttal, ami rezsisziszi maganszamlajan landolt, de amit a birkozoszovetseg kapott, allitolagos fejlesztesre? Vajon a zsirfeju mit fejlesztett ebbol a lovebol? A kotcsei bogracsot?)
papa.49
@karma1: Abból veszi a kajának valót magának, a marhafejet, vagy disznófejet, habár az ott van a nyakán is ))))))))))))
papa.49
@Eladott Ország: Egyszer csak el lesz választva a haja baltával is !!!
Yoda69
Nagyon karakan beszed volt Timea. Gratulalok!
Ki kell menni az utcara, csatlakozni a DK tuntetes sorozatahoz, es orszagos tuntetesse fejleszteni.
Gyurcsanynak igaza van, ezt a maffiat csak az utcan lehet megdonteni. A parlamentben NEM.
Desischado
@Eladott Ország: Nekem is ez a véleményem, de azért reménykedek, hogy egyszer csak kiborul a bili!
Nincs mit hozzáfűzni, Szabó Tímea az igazat mondta, teljesen egyetértek vele!
RonaGyuri
Nem tudom, hogy volt-e egyenes közvetítés

esetleg ők jelen voltak, de a TV ás írott beszámolók nagyon más képet mutatnak.

Az az igazság, hogy nem igazán tud már a derék index.hu bárki értelmes embert meglepni. Na jó az azért igencsak meglepő lenne, he igazat írnának, de az esetükben kizárható. Kb. ott tartanak, mint Őfenesége nem áll rá a szájuk!
Nos azért egy címmel sikerült magasra tenni a mércét: „Feltörölte az ellenzékkel a padlót Orbán Viktor”! =))
Csak szólok ahhoz meg kellene mérkőzni!!! =))
tulipan
@Yoda69: Az a tragédia, hogy az LMP nem hajlandó ÖSSZEFOGNI!
csipetke
Szabónak abszolut igaza van.Elég,ha csak az eü állapotát,vagy a sz@rt se érő oktatást vesszük,(sok helyen másolópapírra kérnek pénzt a szülőktől).A saját hatalmán kívül orbánt láthatólag,és érzékelhetően nem érdekli semmi más.Ja,és a sok baromi értelmetlen stadion.Ha annyira érdekelné az ország állapota,az irgalmatlan sok eu-s pénzből már gatyábarázta volna az egészségügyet,és az oktatást,és az ország nem Európa utolsói között lenne.A szomszéd országok,akik ezerrel elhúztak mellettünk,vajon hogy csinálják?El kéne mennie hozzájuk orbánnak egy tanfolyamra,hogy hogyan lehetne megoldani,hogy végre kikerüljünk a bányászbéka segge alóli mély gödörből.Azzal takaróznak,hogy nálunk volt az EU-ban a legnagyobb béremelés.Bakker,előbb kellett volna emelni,és nem mennek külföldre a szakemberek.
tulipan
@Yoda69: Volt egy időszak,amikor még hittem, hogy talán a Párbeszéd jobb, de sajna, NEM!!!
Yoda69
@tulipan: Az elempe fideSS csokevenye. Ezert hoizta letre anno a fideSS, hogy gyengitse vele az ellenzeket. A jobbik detto.
tudode
Az, hogy a társadalom laikus része ELFOGADJA ezeknek az ÁLLAMCSÍNY TEVŐKNEK, saját hazájuk ellen ALKOTMÁNYOS PUCCSOT elkövetők kalózkodását, és mint a NÉPFELSÉG része elfogadja EZEKNEK a POLITIKAI SZÉLHÁMOSOKNAK a packázását az is akkora TÉVEDÉS, mint him-alája, mert NEM ÉRZÉKELIK, hogy ez a MAGÁNHADSEREG HÜLYÉRE VESZI a társadalmat, de
.
-- az végképp nem fogadható el a JOGÁSZ, ALKOTMÁNYBÍRÓ TÁRSADALOMTÓL, egy kisebbség, a tudományára adó kivételével az már FELÉR a hazaárulással.
.
Az egy dolog, hogy EZEK a KALÓZOK lopnak, csalnak, hazudnak, de ha a még nem lefoglalt SAJTÓ MINDEN NAP hírűl adná ennek a LEBUTÍTOTT ország lakosságának, elsősorban, hogy ugyan NEM FEGYVERESEN, de ÁLLAMCSINY elkövetésében vergődik az ország, miközben EZEK a POLITIKAI SZÉLHÁMOSOK jókat röhögnek a markukban
.
2012. március. 08.
.
-------Államcsínytevők?

hvg.hu/velemeny/20120308_allmcsinytevok_voros_imre
..
. --- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
.
---- Ebből tényleg rendszerváltás lett
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
Az Európai Únióban is tudják azt, hogy Magyarországban MILYEN JOGI HELYZETET barkácsoltak össze, és a NEMZETI ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG, v mi a pikula SÓHIVATAL kussol az ORSZÁG SZÉGYENÉRE!!!
tulipan
@Yoda69: Látod, ezért nincs ellenzéke a Dagadéknak, mert amelyik lehetne, a DK-hoz a MSZP nem mer csatlakozni, részben még az Őszödi beszéd következményeként, amiről pedig, mint tegnap kiderült egy felmérésből, a narancsos "összezavaró technika" eredményeként,azt sem tudják már az emberek, hogy ki mondta el mikor és miért? HAHAHA
simmering73
@tulipan: És ilyen sötét emberek (meg még sötétebbek) juttaták ismét hatalomra ezt a kivégző osztagot. Látszik, hogy a magyar hosszútávú memóriája nulla.
kokopelli
@Desischado: " a remény hal meg a béka!" Valakitől hallottam egy idézetet:
"A magyar ember hátán szántani lehet,csak az eke piros-fehér-zöld legyen"!
Az ilyen hájas IQ=szobahömérséklet nyaloncoktól mint a "dagadék"mit lehet
elvárni a vigyorgáson kívül?
tulipan
@simmering73: Ez a legnagyobb őrület! Na, de látasott, már a "zemútnyócév vége felé. hogy ,megdolgozták az embereket! Gyurcsi meg, a "demokráciára" hivatkozva elutasította a randalírozó csőcselék ellen való keményebb fellépést! akkor is azt mondtam, hogy ez hamis beállítás! Egy gyilkost nem lehet felmenteni erre hivatkozva! Márpedig ez s Dagadék a NÉP valódi elmegyilkosa volt és maradt!! Évekig csak röhögtek rajta, ahelyett, hogy felléptek volna ellene! Mint tette pl. Hofi is!!!
tulipan
@simmering73: Ez a legnagyobb őrület! Na, de jelei jól látszottak, már a "zemútnyócév vége felé. hogy megdolgozták az embereket! Gyurcsi meg, a "demokráciára" hivatkozva elutasította a randalírozó csőcselék ellen való keményebb fellépést! Én, akkor is azt mondtam, hogy ez hamis beállítás! Egy gyilkost nem lehet felmenteni erre hivatkozva! Márpedig ez s Dagadék a NÉP valódi elmegyilkosa volt és maradt!! Évekig csak röhögtek rajta, ahelyett, hogy felléptek volna ellene! Mint tette pl. Hofi is!!!
t
Eladott Ország
"Mondok egy vicces dolgot. Tíz évvel ezelőtt azt mondták, Nigel Farage az Európai Unió legrosszabb rémálma, mert ki akar lépni az unióból. Most azt mondanám neked, Orbán Viktor az Európai Unió legrosszabb rémálma, mert ő nem akar kilépni. Ő egy komolyabb probléma, én egyszerű voltam, mindössze az uniót akartam elhagyni. Most vannak emberek, akik az uniót belülről akarják szétrombolni." Ezek Nigel Farage szavai, melyek egy Daniel Cohn-Benditnek adott interjúban hangzottak el. Az, hogy Nigel Farage egy szélhámos pojáca, az szerintem nagyjából mindenki számára egyértelmű. Azt viszont, hogy a fenti kérdésben igaza van, igen nehéz lenne vitatni. Orbán Viktor ugyanis az Unió legalapvetőbb alapelveit szándékosan, stratégiai megfontolásból tiporja sárba, amit az EU kvázi szó nélkül eltűr. Miközben az EU-t és pláne Brüsszelt szinte napi rendszerességgel, évek óta szapulja, annak pénzéből alkotta meg királyságát Magyarországon.
kokopelli
@karma1: ...számold ki (pi -szer hüvelykújj) hogy kétmilliárd Ft normális
kamattal jópár hónap alatt mennyit fial! Egy magyar embernek nem kellene
többet gályázni életében! A hájfejű csepeli bunkó pedig rendes kamatot kap-
hat az MNB-től!Egykutya kölykei mind! (;-))
evacica
Szabó Tímeának igaza van! Orbán és bandája egy velejéig romlott korrupt banda, aki szívja a magyarok vérét! Ez a birka nép meg tűri, ahelyett, hogy elzavarná őket oda ahová valók! Orbán M.o szégyene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.