A kormány álláspontja szerint a voksoláson – a Lisszaboni Szerződéssel ellentétes módon – a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával született kétharmados többség. Ezért az Európai Unió Bíróságához fordul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
De a Romániában tartózkodó külföldi állampolgárok szavazatát azt figyelembe kellett venni az áprilisi (tréfa) választáson, ugye?

Az Ukránokét is.
A Szerbekét is.

Vélhetően azért mert ők is tartózkodtak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
De a Romániában tartózkodó külföldi állampolgárok szavazatát azt figyelembe kellett venni az áprilisi (tréfa) választáson, ugye?

Az Ukránokét is.
A Szerbekét is.

Vélhetően azért mert ők is tartózkodtak.
RonaGyuri
ez is csak saját maguk lejáratására alkalmas. de sajnos közben az országot is lejáratják! =))
SystemError
@Clavigo: Katatónra fogja magát megint gyógyszerezni. Most nagyon elvesztette a fonalat és belement a mindenki hülye, csak ő nem műsorba.. Na ebből szokott szokott végére kiderülni, hogy csak az a hülye, aki a beképzelt. Szerintem már falnak ment, innentől a következmények kockái el vannak vetve!
solidedge
Bízok benne, hogy ezzel a sunyi húzással még tovább romlik Orbán helyzete az EU-ban.
SystemError
"Az 1979 óta érvényben lévő szabály szerint a kétharmados, tehát ritkán sorra kerülő szavazásnál a tartózkodó szavazatokat nem veszik figyelembe, de ha most ezt mégis megtették volna, akkor nem ment volna át kétharmados támogatás mellett a Sargentini-jelentés."

Mielőtt jönnének a fizetett trollok, hogy ez miért van így. Hát azért mert fontos ügyekben nem számítanak azok, akiknek nincs véleménye. Amúgy a tartozkodók nélkül 64.64% lenne, ami ma Magyarországon 4/5 lenne, ha ez nem zavarja, akkor meg kuss!

A 7-es cikkely ritkának mondható? :) Én támogatom a kormányt, abban hogy járassa le magát még jobban a senkiházi műsorával a bíróságon!
magyarbakancs
Megvédenek ,megtámadják de mikkor nyalják ki a hát ómat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.