Több mint 1000 hódmezővásárhelyi tüntetett a polgármesterrel a helyi fideszes média ellen. Hétfő este 1000-1500 hódmezővásárhelyi tüntetett Márki-Zay Péter polgármester és Szabó Ferenc helyi vállalkozó mellett, miután a Lázár János régi média-segédje, Égető Gyula által alapított, most más helyi kormánypárti támogatók által vitt helyi portál, a promenad.hu, „rejtőzködő milliomosoknak” nevezte a Márki-Zayt a katolikus közösségből ismerő, és kezdettől támogató Szabó fivéreket – írja a Mérce. A vádakat, miszerint az érintettek óriási, rejtett vagyon birtokosaként Márki mögött állnak, ők és Márki-Zay is részletesen cáfolták.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Annyitisérjános sokat tanult a főnökétől gyűlölet-kampány ügyben.Undorító,hogy pont ő nevez rejtőzködő milliomosnak bárkit is,aki a közpénzekből,és ki tudja még miből lett kőgazdag.Már sok-sok évvel ezelőtt tudott venni az akkor 6 éves fia részére budai villát.
karma1
Nagyon remelem , hogy Marki-Zay-nak MINDIG lesz egy B - es ha kell, C es D terve is, - hiszen sajnos mar a megvalasztasakor tudhatta, hogy egy aljas politikai karrieristaval van dolga, na meg a fidesszel, akik ott tesznek majd be neki, ahol lehet.
Nagy szerencse, hogy a hodmezovasarhelyiek ennyire karaka'n csapat
RonaGyuri
@karma1: karakán? nem is tudom, csak remélni szeretném, hogy egyelőre csak tisztánlátás! =))
karma1
@RonaGyuri: A ketto nem zarja ki egymast, - sot. Ha en tudom , hogy igazam van, akkor sokkal batrabban, tokosebben allok ki az igazamert.
(Egyebkent ezzel az egy dologgal lehet kiboritani: ha tudom, hogy igazam van, es masok meghazudtolnak, vagy ugy altalaban a szemembe hazudnak, mint ahogy a kormany teszi 9. eve.)
gulyasgyula
Ismertem egy polgármestert aki az első polgármester vállasztáskor került egy közepes város élére !!! VOLT EGY MONDÁSA """" A VÁROSÉRT HA KELL AZ ÖRDÖGGEL IS CIMBORÁL """"""pOLGÁRMESTERKÉNT MENT NYUGDÍJBA A VÁROS MEG SZÉPEN FEJLŐDÖTT ... Ez egy polgármester dolga nem a kormánnyal háborúzni !!!
gulyasgyula
@gulyasgyula: E Z T T A N U L J A M E G E Z K I S N Y I K H A J AZTÁN LESZ VÁROSVEZETŐ ADDIG CSAK EGY KIS HÜLYE AKI SE KANADÁBA SE AZ USA -BAN nem tudod megélni diplomával és nyelvismerettel ...Az ilyen ne pazarolja az én adómat ...Ezt már Tétényi Éva megpróbálta , neki se ment ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.