Az Országgyűlés nyolc előterjesztés, köztük a szerzői jogi törvény módosítását tárgyalja kedden.

Szerzői jogokról tárgyalnak a képviselők

Az ősz második ülésnapja reggel 9 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik. Ezt követi a szerzői jogi törvény változtatásáról szóló javaslat általános vitája; az indítványt az igazságügyi miniszter nyújtotta be.

Megvitatják még a kereskedelmi törvény módosítását, amelynek célja, hogy az Európai Bizottság által kifogásolt, a napi fogyasztási cikkek árusítását a mérleg szerinti eredményhez kötő rendelkezéseket hatályon kívül helyezzék.

Kormánypárti képviselők kezdeményezésére kerül a Ház elé a földművesek emléknapjáról szóló országgyűlési határozati javaslat. Az emléknap szeptember 17-én, a kisparaszti családból származó Nagyatádi Szabó István egykori földművelésügyi miniszter születésnapján lenne.

A parlament jövő hétfőn zárja ülését. Azon az ülésnapon a napirend előtti felszólalások után csak kérdések hangzanak el, valamint ismét lesz azonnali kérdések és válaszok órája.

Az őszi ülésszak zárása a december 10-ével kezdődő héten várható.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Közérthetően a ,,rekvirálás,, törvénybe iktatásáról, ha valami a fütyisznek megtetszik elveszik, oszt. jónapot!!!
tudode
A napirend előtti interpellációkra EGY LEGÉNY VAN a GÁTON, a többi NER-lovag valahol a VOLGA MENTÉN keresi a boldogságát!
.
Rétvári Bence olyan JÓKAT 2010-ezik, testbeszédéből láthatóan, hogy MÉG Ő IS elmosolyodik az ELLENZÉKIEK interpellációira KÖTELEZŐEN felolvasgató válaszadások közepette.

.
Nem látható odáig, de előfordulhat, hogy a SISEREHAD a parlament büféjében várakozik, hogy MIKOR KELL MEGSZÁLLNI a gombok nyomogatását! Még a hangyák is tanulhatnának tőlük a KI-, BE vonulgatásról
.
Amit megengednek maguknak a NER-katonák az felér egy NEMZETI BOHÓZATTAL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.