Ugyanaz történt, mint tegnap, ahogy a hivatkozási alap is: a korán kelő "védett vezető" – derül a hivatalos rendőrségi közleményből.

Ma hajnalban megint a titokzatos védett vezető miatt alkalmaztak testi kényszert a Kossuth téren

Ez olvasható a police.hu-n: 

Budapesten 2018. szeptember 18-án 3 óra 5 perc és 5 óra 43 perc között, védett vezető érkezése miatt a rendőrség kiürítette a Budapest, V., Kossuth teret, és felszólította az oda bejelentett – gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény résztvevőit – hogy gyülekezési jogukat a személy és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják.

A rendőrség felszólítására hat fő önként távozott a helyszínről, azonban 14 személy nem tett eleget a felszólításnak,

ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről. A rendőri intézkedés következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a 14 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek.​

Cikk- és címlapkép: Youtube, szeptember 17-i felvétel

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a védett személyt egyszerűen Megfélemlítésnek és Elriasztási Szándéknak hívják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@Nessy: Nálad a pont! Ez a "demokrácia szelleme, meg az éjszakai korona próba" nagyon tetszik! Igaz, hogy nincs helyismeretem, de a mélygarázs nem működik? Egyszerűen nincs más törvényesnek látszó ötletük a vegzálásra?! Szánalmas!
CsipkeRózsa
Na és azóta megjelent a védett vezető a téren?
vukkocska
@CsipkeRózsa: azok az alagútban, a mélygarázsban közlekednek. Az ürügy az ürügy. Meg hajnalban, persze 03.05 és 5.43 között. Lehet, hogy a Soros jött, már nagyon nehezen megy szegény.
advocat
Ki az a marha különleges akárki, aki hajnalok hajnalán akar bármit is a Kossuth téren? Viktorunk közismerten mindenhonnan elkésik. Tehát még 8 után is korán lehet. És ki is volt? Mert dísszázadnak nyoma sem volt. Ha meg nem volt, akkor mitől különleges vagy mi a franc. Rossz duma, de a mai rendőröktől és vezetőiktől ennyire futja, ha egyet nyalni akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.