Kocsis a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban közölte: a parlamentnek kötelessége kiállni Magyarország igaza mellett.

"A parlamentnek kötelessége kiállni Magyarország igaza mellett" – Kocsis Máté szerint a Sargentini-jelentés hemzseg a valótlanságoktól

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője gyanakvással fogadja azt a brüsszeli felvetést, miszerint meg akarják erősíteni a Frontexet, az unió határőrizeti ügynökségét.

Kocsis Máté az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában kijelentette:

Brüsszel a migrációt nem megállítani, hanem megszervezni akarja, éppen ez adja az aggályaik alapját.

A frakcióvezető hangsúlyozta:

a határőrizet megerősítése önmagában üdvözlendő, az azonban már kevésbé, hogy úgy akarnak Magyarországtól elvonni jogot, hogy az ország közben ellátja ezt a feladatot.

"Amelyik tagállam meg tudja oldani a saját határvédelmét, és nem kér ehhez segítséget, illetve betartja a schengeni szabályokat, arra az országra ez ne vonatkozzon, hiszen mégiscsak szuverenitási kérdéseket érint" – fogalmazott Kocsis Máté.

A frakcióvezető a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban közölte: a parlamentnek kötelessége kiállni Magyarország igaza mellett.

A dokumentum hemzseg a valótlanságoktól, s hamis képet fest Magyarországról -

mondta.

Hozzátette,

a "büntető jelentés" azért született, mert a magyarok több fórumon kinyilvánították azt az akaratukat, hogy "nem leszünk bevándorló ország, megvédjük a határainkat, és ellen fogunk állni a bevándorláspárti brüsszeli politikának".

A kormánypárt frakcióvezetője úgy fogalmazott, ha az országot politikai támadás éri, akkor politikai válaszokat kell adni, viszont ebben az esetben jogi támadás is érte;

a jelentést csalással fogadták el, hiszen nem volt meg a kétharmad, csak úgy, hogy nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat.

Kocsis Máté elmondta azt is,

a jövő évi európai parlamenti választások után valószínűleg ez a helyzet meg fog változni; "ez a lejárt szavatosságú, mostani Európai Parlament a még hátralevő pár hónapot felhasználhatja arra, hogy az európai polgárok számára elfogadhatatlan, vagy az ő érdekeiket nem szolgáló bevándorláspolitikát folytasson".

Azt is megtehetik – s mindenki készüljön fel arra –, hogy lesz még Magyarországgal szemben támadás, de azt nem tudják elkerülni, hogy jövőre az európai polgárok ítéletet mondjanak felettük – hangsúlyozta.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jól mondtad az igaza mellett ki kellene, de a HAZUGSÁGAI mellett???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
desiro57
mátéka te nagyon hülye vagy, a jelentés nem csak a migránsokról szól, hanem a TI pofátlan lopásotokról,a demokrácia sárba tiprásáról.
Pálinkás Pál
Te kocsis barom,talán ejthetnél szót a többi 11. pontról is!!!
Hellcat
Magyarországnak igaza van...magyarország kormányának nincs. már megint tereltek bazdmeg amikor többen is kimondták, hogy veletek van a baj nem az ország népével.
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/c0dde7e6422ea5cba89c9b29f00465759aa92256a659040e18625ddeb3b49a7f.jpg?w=600&h=398
Mennyire unalmas már ez az óvodás színjáték, aminek keretében a kétharmados (49%) dühöngő elmebaj főszereplői felkérik, felszólítják egymást, hogy azt cselekedjék, amit cselekedni fognak. És mennyire jó lenne, ha lenne valamiféle ellenzék, amelyik időt és energiát fordítana arra, hogy elmesélje a zembereknek, valójában miről szól az a kurva jelentés és miről nem szól. Egy ellenzéki arc nincs, aki következetesen próbálná világossá tenni, milyen ostoba ellentmondásokat és hazugságokat puffogtat a demokrácia hulláján örömtáncot lejtő bűnbanda, hogy miközben azért támadnak, mert védjük Európát kicsengették a csilliárdos csirkeháló állítólagos költségeinek egyharmadát. Najó, nem tisztem ötleteket adni, jól van ez így. Hátha megint elegen beveszik, hogy a kormány semmiről nem tehet, egyszerűen utálják a pofánkat.
RonaGyuri
Jól mondtad az igaza mellett ki kellene, de a HAZUGSÁGAI mellett???
dr. prédikátor
te szerencsétlen hülye fasz!!! NEM MAGYARORSZÁGRÓL FEST HAMIS KÉPET HANEM RÓLATOK, A MAGYAR KORMÁNYRÓL!!! felfogtad ??? te szerencsétlen agyatlan geci!!!
Nessy
Szóljanak már ennek a sok hívőnek, a jelentés nem arról szól, amiről ök trombitálnak! A többiről persze nem beszélnek, mert azt nehéz lenne még a hívek előtt is cáfolni. Bár, én már semmin nem csodálkozom.
Annyira megszédítették az emberek jó részét a migránsokkal, hogy csak az azoktól való rettegés uralja az értelmüket.
A többiről meg a királyi média mélyen hallgat!
papa.49
Málékislány te is sülthülye vagy, a többi ponttal mi van, ezzel az feszelgéssel csak jobban elássátok magatokat a világ előtt !!!
Nessy
@RonaGyuri: Ettől a parlamenttől ne várj csodát! Az ott esetenként előforduló képviselőknél a LÉ határozza meg a tudatot!
kereső
A parlamentnek kutya KÖTELESSÉGE ! lenne Magyarországot szolgálni és védeni mindenkivel -még a kormánnyal - szemben IS! Nem orbánnak és kormányának van parlamentje,hanem Magyarországnak. Magyarorország meg nem egyenlő orbánnal és kormányával. Ez a fidesz részéről,egy újabb "állampárti" vagy "pártállami" megnyilvánulás.Már nem is tudom.Lehetséges,hogy már tényleg ismét itt tartunk? Pártállam? és a fidesz az állampárt?
solidedge
Én is támadom a Sargentini jelentést. A valóságban sokkal több bűn terheli az Orbán kormányt.
kissé felnőttem
Ez lenne a kötelessége? És akkor a másik 11 pontot ? ti majd orvosoljátok ? ugye 2050- ig tervezetten?
már elkéstetek jobb lenne csomagolni inkább, , belep benneteket a sár
Etikusabb lenne kollektive lemondani, ezen nem agyaltál ?
tudode
Mióta becézik Magyarország Viktornak az országot!
.
Nem tett egyebeket, mint a JOGÁLLAMISÁGOT madárléptekkel, hadicselekkel lebontotta a KÖRÉ CSOPORTOSULÓ megélhetési papagájkommandóval, azzal a HADICSELLEL hülyének tekintve az ALATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTTAKAT, abban a hiszemben, hogy rövidebb a szürkeállományuk nála:
.
Ez a "falusi gyerek" ars poétikája az ÁTKOS ÓTA, az óta, mióta átverte a faterjától kezdve, Soroson át, napjainkig AKIKET megcélzott
.
Na lássuk csak MIVEL OPERÁL a "veterán" répájával harcolra:
.
A kommunikációról:

Az ellenzék véleményére oda kell figyelni, de nem az ő álláspontjukat kell képviselni. A mi értelmezésünk az, hogy a következő évtized kérdése a bevándorlás. Az az erkölcsi kötelesség, hogy erről beszéljünk. Ahhoz, hogy minden házba eljusson, hogy csata zajlik Európában, visszafordíthatatlan dolog lesz, ha a bevándorlás megtörténik, akkor azt százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani.

Ez egy monotóniatűrő képességet igényel, de így kell csinálni. Hogy meggyőzzük az embereket, hogy azt tekintsék a legfontosabb kérdésnek, amit mi is.
.
Minden jel arra utal, hogy LÁZÁR JÁNOST amiatt úzte ki a PARADICSOMBÓL, mert többek között nem volt hajlandó a GAZDI IMAMALMÁT mantrázni:::
..
Az idézett az alábbi cikkben található, többek között:
.
------ Orbán mást akar Lázár helyett, és megvédte a Soros-listát
index.hu/belfold/2018/04/20/orban_viktor_interju_aprilis_20_kozradio/
.
Sőt a JOBB SORSRA, KÖRNYEZETRE érdemes, a NER egyik legértelmesebbje azt sem ággállta, hogy beszólt sajtótájékoztatóban, hogy MERRE A MEDDIG
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
.Már folyik ezek szerint a BELSŐ "CSATA" v mi a fene!

,

,
cikicakk55
@tudode: Igaz,hogy Off-nak minősül,de itt Hódmezővásárhelyen már látjuk és tudjuk,hogy Lázárt még véletlen sem rugta ki Orbán. Egyszerűen csak vissza küldte azzal,hogy szerezze vissza a várost,mert rossz fényt vet a kormányra,hogy pont egy olyan stabil Fideszesnek hitt város ,mint Hódmezővásárhely,elveszítse a Fideszes jellegét.Ráadásul egy Független,szinte a semmiből feltűnt,tényleg keresztény ember verte le a Fideszt. Azóta mi már tudjuk,hogy az a semmiből előkerült ember cipőjének a talpáig sem ér el a Fideszes csürhe. Szeretnének Ők olyan népszerűek lenni,mint MZP itt a városban,de országszerte is sokan drukkolnak neki. Meg is tesz Lázár mindent,hogy keresztbe tegyen a jelenlegi Polgármesternek. uszít,feljelentgetéseket írogattat( mert annyira nem gerinces,hogy Ő maga írja azokat meg. .Mellékesen,eddig mindent megnyert a Polgi ami már lezajlott a perek közül. Egyszerűen semmit nem tudnak előásni ellene,hisz nem is volt az országba karácsonyig,tehát nincs országos politikai múltja( ám jövője annál több)
simmering73
Magyarországnak semmi köze ahhoz a szarhoz, amit ti kevertetek.
CsipkeRózsa
@cikicakk55: Most viszont meg tudták akadályozni azt, hogy hitelt vehessen fel MZP a városnak.
tudode
@cikicakk55: .
Lakva ismerszik meg az ember. Azért Lázárnak mintha bünti lenne az, hogy a NEM DOHÁNYZÓK VÉDELMÉT bízta rá a főnöke. Azok, akik megmaradnak a csuti táborában, megfenyegette őket az egyik kihelyezett frakcióülésen, hogy
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
De megérik a pénzünket, v nem azok akik ENNEK a szakbarbár POLITIKAI SZÉLHÁMOSNAK a szolgálatába állnak, hogy elviselik tőle azt a FÉLELEMBEN TARTÁST, utánozómajomként, amelyre például még LÁZÁR nem lenne rászorúlva.
.
Hát ez a FIDESZES tisztesség, a lassan őlő méreg, a GAZDI UTASÍTÁSÁRA, a karakter gyílkolás..
.
Lázárt a SAJTÓTÁJÉKOZTATÓIN szoktam meghallgatni. Sokkal értelmesebb JOG-ÁSZ létére, szabatosan, magyarosan beszél, nem úgy mint a gazdija, hiszen mint egy rakás szerencsétlenség 30 éve olvasgat, és a nála sztem sokkal jobb felfogó képességű Lázár "is" ELADJA MAGÁT, a többiekkel együtt egy tál lencséért!
.
Elképedek azon, hogy MINDENKI azt a mantrát fújja, amit parancsol nekik, nem csak Lázár, mindegyik, ez felér egy CSOPORTOSAN elkövetett, v mi a fenével, karakter gyilkosság felbérlésére az ÁLLAM PÉNZÉBŐL, a társadalom hülyítésére!
.
Borzalom!
cikicakk55
@CsipkeRózsa: Ez csak egy abból a szemétségből,amit Lázár csinál a várossal szemben. Mikor ő és az elhúnyt jobb keze volt a góré akkor ömlött a pénz a városba.Persze nem a közmunkásoknak és nem is az arra rászorulóknak,hanem Tiborcznak a semmit nem érő világításért, a Tram-trén 3x-os feláráért, az építkezéseket és egyéb kiírás nélküli verseny nyerteseinek járó pénzekért. Nos ezekre bukkant rá MZP és ezt szeretné Lázár megelőzni,hogy ha lehetne ne derüljön ki enél sokkal több.Már pedig a Dohány cég is az Ő rokonságának kezében van és már ott is halad Márki az üggyel szépen. Annak az embernek kötélből vannak az idegei. Nem szabad bedőlni a híreszteléseknek,hogy rohad szét a város,mert MZP nem csinál semmit. Szépen fejezik befele azokat az elkezdett építkezéseket,amit már rég kifizettek,de csak félig,vagy addig sincs kész. Közben mérik fel az utak állapotát is,hol kell majd kezdeni. Sorra hajtják be az adósságokat az akkori önkényuraktól és abból fedezik ezeket a beruházás befejezéseket. MZP tényleg tesz a városért,miközben napi szinten fenyegetik egyre többször és egyre durvábban. Szerencsére kiderült,hogy a lakosok mellette állnak és az áprilisi választásnál is csak csalással sikerült elérni azt amit elértek.épp úgy mint országosan,itt is megvették a romákat,akik majdnem fele annyian vannak,mint a Magyarok. Persze azóta már tudják,hogy hülyeséget csináltak,de már késő.
cikicakk55
@tudode: Teljesen igazad van! Lázár tényleg egy nagy tudású okos ember. Soha nem papírból beszélt itt akár milyen ünnepség is volt.Úgy köpte a történelmi dátumokat,mint ha azt mondaná mennyi 2+2. Nagyon tisztességes és jó Polgármester volt sokáig.Mi itt sajnáltuk is,hogy elment,de mikor megtudtuk,hogy Almási bár Polgármester lett,de minden közgyűlésen itt van Lázár eleinte örültünk. Aztán kezdődtek a félre nézései. A sajtótájékoztatók első részében még látszott rajta,hogy nagyon nehéz neki a kamerákba hazudni,miközben tudja,hogy hazudik. Szinte sajnáltam,mert én évtizedek óta ismerem és tudom,mikor van úgy,hogy " na elegem van" Sajnos ahogy telt az idő úgy lett Ő is a fővajda bűvkörében pénzre váltható. Az utolsó 3 évben itt a városban sorra derültek ki a disznóságai,pedig akkor még MZP sehol nem volt. Még is megtudtuk a Boldizsár nevére vett több 10 milliós Budai ingatlant,a dohánybiznisz rokon kezébe kerülő,neki tulajdon részt biztosító üzletet, a nagyobb építkezések túlszámlázását szintén haveri vállalkozóknak. Mire Polgi váltásra került a sor,az itt élő embereknek nyitott könyv lett Lázár.Már nem a jó ember, a jó oldalon álló népbarát,városát szerető embert látjuk benne,hanem az Orbán seggét nyaló,annak minden előnyét élvező narancsos féregét.
tudode
@cikicakk55: ,
Nem csak abból szűrtem le, hogy milyen jól felépítetten képes az államigazgatás bármely területéről JOG-ÁSZ-ként átlátni milyen módon működik az ÁLLAM! Közigazgatásban évtizedekig szolgálóként ítéltem meg az ő kvalitását, mivel ÁLLAMIGAZGATÁSI szakismeret nélkül képes volt átlátni a MEH-ben szinte minden tárcát felölelő vízfejként.
.
Két lehetősége van a csuti által bekebelezetteknek, vagy felállnak, ott hagyják ezt az ÁLLAMNAK NEM NEVEZHETŐ valamit, v igyekeznek megfelelni annak, aki 30 év alatt nem vett annyi fáradtságot, hogy a soha nem alkalmazott JOGI ismeretei mellé, legalább tájékozódjon arról milyen módon működik az állam.
.
Akkor, amikor még én a Rákosi rendszertől az első Orbán kormányig szolgáltam, a szó legnemesebb értelmében, mindig szókimondó voltam, és semmi hátrányom nem származott belőle, hiszen az államigazgatásból mentem nyugállományba.
.
Mentségükre szolgáljon EZEKNEK a fiataloknak, akik belepottyannak az államigazgatásba,, parancsra, mint a katonaságnál EL KELL VÉGEZNIÜK a kaparj kúrta, fejlődni képtelen helyett a PISZKOS MUNKÁT, hiszen a "csuti" a rendszerváltás óta, még ellenzékben is megalkotta a polgári köröket, és például a NÁLA SOKKAL JOBB előadóképességű Vonát is kicsináltatta az Ángyántól, Holoda Attilláig, mert aki NEM AZ Ő LEMEZÉT FŐJJA, még a saját körében is, annak annyi, és az ORSZÁGNAK IS ANNYI, már nincs visszaút, csak akkor, amikor a végvári pk. valami nagyon nagy BAKIT követ el, és saját magának adja be az öngólt, és a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN állam kezdheti el a sarjadzó demokrácia újraszervezését, MINDANNYIUNK fel sem mérhető kára, áldozatára!
.
Melléktermékben van sztem a karaván!
.
Pozitívként mentséget keresgetek azoknak, akik OCSU KÖZÉ KEVEREDTEK, és megeszi őket , velünk együtt a közmondás szerint a röfi!
.
A leejtőn nincs megállás!
nevemnick
Magyarország igaza mellett kiállni, annyit jelentene számotokra, hogy mint a Nemzethy Trutymó Zrt. tagjai feloszlatnátok magatokat.
Na, ez lenne az igazi kiállás a magyar nép érdekében!
Zeta
Magyarország igazsága , nem a fidesz igazsága!
cikicakk55
@tudode: tegnap 20:06
Nagyon de nagyon nehéz lenne Lázárnak vissza verekednie magát oda,ahonnan elindult.Nem hiszem,hogy az itt élő emberek valaha is újra hinni fognak neki. Tudod,ha most nem aljaskodna MZP-vel és segítené inkább.Nem hagyná,hogy saját maga és az a pár ember kotorja elő az elrejtett dokumentumokat.,ha beszélne a közgyűlés azon 95%-al akik még ma is az Ő parancsai szerint aknamunkáskodnak a város haladása ellen,akkor talán lenne egy kis esélye,de nem a polgármesterségre,csak arra,hogy embernek tekintsük.Nagyon sok víznek le kell még folyni a Tiszán addig,még Őt itt újra emberszámba fogják venni.Szerintem bár hozzám képest fiatal,de Ő azt már nem éri meg.
tudode
Ha úgy egyenként lehetne értékelni ezeket a NER-huszárokat, borzalmas lenne, hogy hova süllyeszti le a LEGTÖBBJÜKNÉL szinte minden szinten HATALOM, és PÉNZÉHES, a leejtőn képtelen megállni-val:
.
Rettentő belegondolni, pl. csak a Welt-2000 szoftvertulajdonosa, és a felcsúti juhász NARANCSKÖDDÉ VÁLÁSÁNAK
.
------ Szombaton aláírta, amit soha nem akart, másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa
.
444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja
.
Észbontó, hogy MILYEN MESSZÍRE el kell, vagy képesek elmenni ezek az Isten barmai amiatt, akinél gátlástalanabbat keveset hord a Föld.
.
De a volt ök-nek sem tartott senki bármit a fejéhez, hogy BELEMENJEN a cuccok ellenében ebbe az olajügyek óta tartó MOCSOKBA, amely miatt a kishalak számára rácsos ajtó/ablak, a CÁPÁK pedig vigan uszkálnak az ORSZÁG nyomorában!
tudode
@cikicakk55:
.
A 13.22-es hsz-emet Neked szántam!
kokopelli
@Hellcat: Így képzeltem a Zorbán és bandáját a tánciskolában is!
Csak a kályhától tudtak elindulni!Kályha-kerítés-migráncs-EU.. (:-)
..ja,és báncsák az országot !
cikicakk55
@tudode: Te akkor jártas vagy a közigazgatásban,így látod a különbségeket is.Ma már nem lehetnél olyan,mint akkor voltál,hogy ami szíveden a szádon,mindent kimondtál akár testszett akár nem az akkori kollégáknak,vezetőknek.Megmondom őszintén én nagyon sokáig nem politizáltam. Nem is érdekelt,bár KISZ tag voltam,de csak a társaság kedvéért,hisz rengeteg jó bulink volt,amivel még hasznot is hoztunk a városnak. A rendszerváltást nem értettem,de elfogadtam,hisz sokan érezték úgy,hogy be vannak zárva,bár nekem úgy is jó volt,hisz nem akartam Nyugatra utazni,sem nyaralni,sem dolgozni,de még vásárolni sem.nekem elég volt amit addig itthon lehetett kapni. Akkor kezdtem el figyelni a politikát,mikor 2006-ban a tv székház miatti botrány volt.Akkor még volt ellenzéki média,meg is írták,hogy ki áll az egész mögött. Akkor nagyot csalódtam Gyurcsányba,mert még 4 évig Ők voltak kormányon,még sem tettek semmit a Fidesz( Orbán) felbújtok ellen. Konkrétan a politikába a Fidesz uralkodása és a rengeteg lopás és igazságtalanság vitt bele. A rendszerváltás előtt,mivel semmi bajom nem volt a politikával,mert én úgy éreztem,hogy jó nekem az ahogy akkor volt,nem foglalkoztam. Most sem érdekelne,ha olyan lenne az életszínvonalam nyugdíjasan,mint anyáméké,vagy a nagyszüleimé volt.Na meg ha a gyerekeim,unokáim is ugyan úgy megkaphatná azt amit én is megkaptam, és az idősebb fiam még meg is kapott,hogy 8 órás munkaidővel megkerestük azt a pénzt,amivel futotta arra amire kellett.
tudode
@cikicakk55: .
Igen jártas voltam. Az iskolából kerültem az államigazgatásba, mai szóhasználattal 1953-ban volt egy olyan projekt, v elképzelés, hogy az államigazgatásba jó képességű fiatalokat kerestek. Velem együtt 5-6-ot választottak ki, 738 Ft volt az első fizetésem.. (A nagyságrend a mai közel 100 eFt nyugdíjamhoz, akkor félre tudtam tenni belőle, nem volt gond egy rúd téli szalámi, 1,5 literes sőr, dotált gyermekruha, annyirfa dotálva, hogy egy flnőtt bunda áráért a dotált gyermek ruhabolt három bunda kifutotta számomra, mert aprócska voltam, üdülés, munkahelyi üdülés stb.) Én nem voltam se kisdobos, se uttörő, se KISZ-tag, mert az Édesanyánk féltett bennünket, aztán a közigazgatásban egyszer csak kitüntetés ért, hogy megértem arra, hogy párttag legyek, jegyzőkönyv vezetői feladatot kaptam, olyan uncsik voltak ezek a gyűlések, hogy akkor meg tudtam volna írni a jkv-t ha nem veszek részt. Időnként helyreutasítottak, hogy jkv vezető nem szólhat hozzá, azért én hozzászóltam, és időnként szünetet rendeltek el a hozzászólásaim miatt. De szorgos, dolgos voltam, ezért egyszer racionalizáltak, aztán magasabb bérért, járandóságért visszamentem, többször is, mert a TISZTESSÉGES MUNKÁT MEGBECSÜLTÉK olyan annyira, hogy több féle kitüntetést kaptam, csak a kisgyerek eljátszotta.
.
Az én meglátásom szerint már a Fidesznél volt 2006-ban részben a kormányrúd, hiszen az önkormányzati választásokkor besárgult az ország, megkezdődött a Gyurcsány kormány aláaknázása, az ismert módon. Ennek a két embernek a hadszíntere az ország. A történészek dolga lesz sztem, miután megszabadul ettől az egypárt rendszeri Fidesz kormánytól az ország. Nézek ki a fejemből, ismerve az államigazgatás működését, egy szakminisztériuma van ŐFENESÉGÉNEK, a vidékfejlesztési, minden szakminisztérium az államigazgatást csak ugató miniszterek irányítják, annak érdekében, hogy "csak" a "csuti", és kórusa nyomhatja a sódert.
.
A II. vh után volt ilyen szegénység, de volt perspektíva!
cikicakk55
@tudode: szeptember 20 , 18:49
Igen,az a legnagyobb baj,hogy a különböző minisztériumokban nem olyan emberek ülnek,akik értenek is ahhoz,amit annak a minisztériumnak vezetnie kellene. Beültetik oda valamelyik rokon,vagy jó barátot,vagy szomszédot, akinek jobb esetben van egy érettségije,de azzal vége is.mezőgazdasághoz Agrár egyetem kéne, Energia iparhoz,minimum egyetemet végzett villamos,vagy Elektro mérnöki képesítéssel rendelkezők,de nem csak a miniszterek,hanem a beosztottaknak is értenie kéne hozzá. Most az EÜ tárca élére berakták azt a nagyon okos Onkológust,aki kijelentette,hogy azért halandó a Magyar és elég hamar,már az 50-60-as éveikben,mert nem tartják be a 10 parancsolatot. Kár,hogy ez nem igaz,mert ha igaz lenne az Összes Fideszes már a Farkasrétiben igazgatná a csontjait. Dilettáns vezetők,egy elmeháborodott főnökkel. Egy kis bajuszos szobafestő jut róla az eszembe állandóan,pedig én csak filmről ismerem(szerencsére)
tudode
Még az un. átkosban, amikor még ÉLHETŐBB volt ez az ország annál, amit összebarkácsolt ŐFÉLESÉGE, nem fordulhatott elő, hogy főelöadóktól kezdve főosztályvezetőkig LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐK alkothatták volna bármelyik minisztériumban dolgozót, mint pl. Rogán, Lázár, Szíjjártó, stb. stb., még a "G" saját táborából is, aki ELLENT MER szegülni, annak annyi, mint pl. a környezetvédvélmi képzettséggel rendelkező Illés Zoltán, Holoda Attila az energetikával államtitkár, Ángyán József a földügyes államtitkár! Voltak, nincsenek, mert ellent mertek mondani a felcsút büszkeségének, stb.stb.
.
Kötelező "volt" a szamárlétra, azaz a feladattól függően.
.
Kásler prof. valójában nem megy sokra az onkológusi múltjával, mivel Emberi Erőforrás minisztériumba csábította el a MINDENRE HATÓ, amelyhez tartozik államtitkári szinten
- az oktatás,
- az egészségügy,
- a szociális ügyek,
- a sport,
- kultúra
- a vallásügyi ki tudja még miket, az állampolgárok életét befolyásoló mindenféle ÁLLAMTITKÁRI szinten, sztem abból a célból, hogy csak a "csuti" nyomhassa a szakállamtitkárságok helyett a sóert.
.
hu.wikipedia.org/wiki/Emberi_Er%C5%91forr%C3%A1sok_Miniszt%C3%A9riuma#Szervezeti_fel%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9se[6].
.
Mivel az ÁLLAMIGAZGATÁSNÁL is minden, mindennel összefügg, HASONLÓ TUDOMÁNY, mint bármi más, a portások, és a HIVATALSEGÉDEKEN kívül mindenkinek ÁLLAMIGAZGATÁSI SZAKVIZSGÁT kellett tennie, nekem is, és csak úgy folytathatta, ha az adott minisztérium által szervezett SZAKVIZSGÁN átment, ha nem akkor ADIOSZ volt a sorsa!
.
Vérzik a szívem, nagy túlzással, hogy MICSODA SÓHIVATAL lett az az állam, amelynek a társadalom SZOLGÁLATA LENNE a fő feladata.
.
Arról nem is szólva, hogy ma már MEGKÖZELÍTHETETLENEK a népet szolgáló méltóságos urak, sőt az alárendeltségükbe tartozó ügyintézők is, mert "csak", többnyire TÁJÉKOZATLAN ÜGYFÉLSZOLGÁLATOKON keresztűl lehet csak a 1818-on keresztül az ALATTVALÓKNAK tájékozódni.
simmering73
Nyüszítenek, mint a sarokba szorított állatok.
Lepényleső
Valóban van a jelentésben némi dőreség. A kormánypropagandában viszont van némi igazság,
amit később mindig letagadnak,elhazudnak,s csak a dőreségek maradnak?
tudode
@cikicakk55: .
A 19.23-as válaszomat Önnek szántam, csak nem klikkeltem rá a cikkcakk55-re
csipetke
Eeeecsatákaszavazást?Aztaaa! Olyan de ja vu érzésem van Mintha valahol má'láttam vóna ezt a dézsát.Úgy ápr.8.-a napján.Akkor tényleg elcsalták a szavazást/választást,de most nem,hiába vergődik a fidesz,orbánnal az élen.Most legalább tudják,mit éreztünk mi áprilisban.Csakhát,itt nem Magyarország igazáról van szó,mert azt senki sem bántotta,kizárólag a fidesz,és orbán gaztetteiről,tolvajlásáról,a demokrácia,és a jogállamiság fölldbetaposásáról volt szó.Mindenki olvashatta a jelentést,minek magyarázzák a bizonyítványukat?Teljesen nyilvánvaló,hogy hazudnak,mint a vízfolyás...Bár a fideszes egybitesek ezt is benyalják.
csak úgy....
az az idióta,aki a máténak a kb. 2 millás havi jövedelme után el is hiszi,hogy neki magyarország és a magyarok érdeke az elsö,...na nem a máté a hülye!:)
volvós
Nyócker " Pride " himringyója. Matematikus(s) : Nem oszt, nem szoroz ... :-)
csipetke
@csak úgy...: 22:17 Ejnyemá'! Nem hiszel ennek a drágajó embernek?Pedig neki/nekik tényleg Magyarország az első,egészen az ellopható utolsó forintig.
cikicakk55
Tudod-e: tegnap 19:23
Most,hogy elolvastam a válaszod,ugrott be az amit egész eddig nem értettem meg,de most már rájöttem,mert megírtad. Az a bizonyos szamárlépcső nincs már meg. Annak idején bizony volt.Mindenki ugyan azt az egyetemet,Főiskolát végezte el,még is alulról kezdtek el mindent.A munkájuk alapján emelték ki őket és nem azért,mert rokona,szomszédja barátja volt valakinek. Minden poszton ahhoz a minisztériumhoz értő emberek ültek,ami a dolga volt annak a minisztériumnak. Itt ma már még a szakmai tudás sem kell és nem is érdekes,de egyből miniszternek nevezik ki,vagy kormánybiztosnak,vagy államtitkárnak,pedig sötét mind mint az éjszaka,csak jól tud nyalni és rokon,barát,szomszéd,na és kussolni is tud. Ezt a ranglétrát kéne vissza hozni,hogy tényleg minden minisztérium úgy végezze a dolgát,hogy az működjön is rendeltetésének megfelelően. Csomó pénzt meglehetne takarítani,mert olyan kókány dolgokat találnak ki,ami papíron talán működik,de az életben megvalósíthatatlan

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.