Az egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és őszödi beszéde tette tönkre a szocialista pártot – mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Az igazgató szerint

az MSZP azért van abban az állapotban, amiben, mert Gyurcsány Ferenc "lehúzta a mélybe és azóta sem tudott a felszínre vergődni ez a párt".

A Médianéző igazgatója szerint "Gyurcsány Ferenc és az őszödi beszéd tette tönkre az MSZP-t"

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, frakcióvezető. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hozzátette, ugyanakkor Gyurcsány Ferencnek még most is vannak követői: egy nagyon szűk tábor, amely fanatizálható, s amely el is hitte a Demokratikus Koalíció elnökének, hogy az őszödi beszéd egy "igazságbeszéd" volt.

Forrás: MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Úgy gondolja, hogy az igazmondás tönkretesz! Na hát ezért ragaszkodnak Orbánék ahhoz, hogy csak HAZUDNIUK szabad! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
A beszédből kiderül, hogy nincs értelme a kormányzásnak, a képviselői munkának, ha nem a népet szolgálja. Ellenkező estben "ehhez más madam köll".
A nép nem ilyen vezetőre vágyik, hanem olyanra, aki csicskának nézi. Kanadáig üldöztük, aki ezt ki merte mondani.
Sámannus
Ha csak azt nézzük, hogy orbán Gyurcsány nélkül is tudott hazát árulni akkor fölösleges minden erőlködés Ferenc besározására..Ma is az egyetlen politikus, akinek a szava felkelti a választók figyelmét, mert kiszámíthatóan szemben áll a népet csicskáztató rendszerrel. Az MSZP-t el kellett hagynia, mert elfordultak tőle, de ő talán egyedüli politikus volt,az ellenzékben, aki saját értékeket képviselt, és azt védi is.
Orbán azzal, hogy bedarálta a jobboldalt megszüntette a demokratikus berendezkedés alapját, a többpártrendszert. Elvette a jobboldali értelmiség szavazati jogát azzal, hogy szenilisek és kóklereket állított a minisztériumok élére. A célja mindmáig az, hogy lebontsa az ország önrendelkezésre képes erőit, és feudális berendezkedéssel az őt támogató külső hatalmak cselédjévé tegye az országot. Mennyél vityka egyél diktátorsz@rt amerre jársz, és húzzonak af@rkukra, mert megérdemled.
Ferenc testvérnek meg kitartást, és erőt kívánok a megkezdett akciójához.
Sámannus
Médianéző=szarkavaró. Mond kisfiam öszödnél vagy-é?
Sámannus
@Szeparepa2: Teljesen egyet kell hogy értsek veled. Ráadásul van minden elemzésnek egy nagy hiányossága.
Amivel orbán támadta abban mára mindennel szembe megyen. Úgy tesz, mint ha a világ fordult volna ellene, holott itt egy ember hazudott mindenki szemébe, egyedül orbán! Ráadásul a vádak olyan kemények ami a magyar állam felszámolásával egyenértékű! Ezt lehetetlen tétlenül végignézni.
evacica
Nagy tévedés, az MSZP saját maga tette tönkre, amikor egyes vezető funkcionáriusai kiszivárogtatták azt! Egyes MSZP vezetőkben a féltékenység nagyobb volt, mi t a pártjuk érdeke!Jó pár megélhetési politikusnak nem tetszett Gyurcsány,á Lásd Katikát kinek nagy része lehet ebben, most a fidesz háza táján virít nem kevés pénzért!
Sámannus
@Szeparepa2: A putyin találkozón mint egy csicska próbált pitizni, és rettenetesen megalázkodott és még az oroszoknak is ki kellett igazítani a hülyeségét, mert annyit bakizott.
Most mindenki meggyőződhetett róla, hogy csak a lopásban sikeres, amúgy pedig egy szenilis csicska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.