A zalaszentgróti Fogyatékkal Élők Nappali Intézményének vezetője azt nem érti, hogy miért nem lehetett legalább méltányosságot gyakorolni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,kedvezményes belépőt csak akkor vásárolhattuk volna meg, ha valamely fogyatékkal élőket képviselő szervezetben tagsággal rendelkeznek"
Miért, nagyban nem ez megy? Akkor van kedvezmény, ha párttagsággal rendelkezel.
Ez az ország totál elhülyült :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
A fogyatékos emberek nem minden esetben rokkant nyugdijasok ? Csodálkoznák!
Nyugdijas belépö?
szaboria1
@csak úgy...: Akik intézetben vannak azok általában mind rokkant nyugdíjasok is.
dr. prédikátor
@Aki Én: intelligencia??? ne sértegesd mert még felháborodik!!! Empátia???Ugyan már, sose volt neki!!!
tulipan
@durbincs: Mi van,Te narancsos seggnyaló Sügér?Te vagy itt a Nyüves kiHerélt ? s a mackók jól megtéptek már ?
Eladott Ország
Jövőre 2010-hez képest duplájára emelkedik a fogyatékossággal élőket képviselő szervezetek költségvetési támogatása – közölte a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott a sérült gyermekek napja rendezvényén hétfőn Budapesten, a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Nyitrai Zsolt azt mondta, a 2010-es 522 millió forinthoz képest 2019-ben 1,16 milliárd forintot fordítanak majd erre a célra. Úgy fogalmazott, hogy a kormány stratégiai partnerként tekint a fogyatékossággal élőkre és az őket segítőkre.
A miniszterelnöki megbízott kitért arra is, hogy 2017 óta bővült az együttműködés a kormányzat és a sérült gyermekek napjának szervezője, az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) között. Ennek részeként idén a Volán-társaságok közreműködésével háromezer fiatal utazhatott ingyen a fővárosba, hogy részt vegyen a 27. alkalommal megrendezett eseményen – tette hozzá Nyitrai Zsolt.
A rendszert szolgáltató államként jellemezni egészen abszurd dolog.
szaboria1
Van egy érdekessége ennek az állatkertnek. Ez egy egyesület által fenntartott állatkert és simogató és 1000.-ft a belépő plusz játszó kert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.