Semjén szerint a svédek lezárták a rénszarvasvadászat miatti nyomozást. A svédek szerint nagyon nem.

Semjén Zsolt általános miniszterelnökhelyettes hétfőn azzal vágott vissza a Parlamentben az elhíresült svédországi rénszarvasvadászatát emlegető jobbikos Szilágyi György  képviselőnek, hogy 

mindaz, amit elmondott, hazugság. Maguk a svédek nyilatkoztak arról, hogy minden törvényes, szabályos és korrekt volt.

Rénszarvas-ügy: Semjén szerint minden rendben – a svédek viszont még nyomoznak

Fotó, címlapi kép: Facebook/Semjén Zsolt

Az RTL Klub azonban megkereste a svéd hatóságot, akik szerint a valóság ezzel szemben az, hogy még nagyon nem zárták le az eljárást, még tart a nyomozás, amit lopás miatt indítottak, ugyanis egy helyi gazda szerint Semjén az ő állatát lőtte le. 

Részegekkel aludt Semjén Zsolt

Nem talált kivetnivalót az adóhatóság Semjén Zsolt ajándékba kapott vadászútjaiban. Egy jobbikos képviselő kérdésére válaszolva azt is elmondta, szerinte szó sem volt luxusutakról, csak az elejtett állat szállításához használta helikoptert, neki pedig öt holtrészeg kísérővel kellett éjszakáznia.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Semjén megint belehazudott a pofánkba. Úgy látszik ez is a keresztények egyik erénye.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Levadásznak a svédek téged ,,vigyori majom,, oszt. jónapot !!!
solidedge
Semjén megint belehazudott a pofánkba. Úgy látszik ez is a keresztények egyik erénye.
SystemError
Egy igaz fidesz-keresztény nem ember, ha nem ölhet kedvtelésből és mint féri leküzdi a háziasított ellenfelét!
Ja és pár millás út luxus lenne? Egy ilyen korrupcióban ez egy röpiajándék. Vannak céges ajándék öngyújtók. A fieszben ezek ilyen svéd, helikopteres röpi vadászatok. Ez lenne luxus? Ez alap és még részegek is voltak egy vadászaton, pff Hát ez felháboritóan szar volt igazából nem Semjén? :)
Fradigege
"Mindaz, amit elmondott, hazugság. Maguk a svédek nyilatkoztak arról, hogy minden törvényes, szabályos és korrekt volt."

Ez a nemzet káderenpés zsótija mondja. Igen meggyőző a csávó. És mit mond, a rénszarvas tulajdonos?
Melyik svédek mondták ezt? Kb. 8 millió, tele migránssal és/vagy 950 ezer nyomorékkal, mert belterjesek. Azért van annyi jugó és migráns. Apropó. Egy jugó késelte meg a svéd külügyminiszter asszonyt anno, egy plázában.
justhpeter
Ez ám az igazi keresztény erkölcs. Lop és hazudik egyszerre úgy, hogy a szeme sem rebben. Ebben is felső fok a Tömjén, ő még kérkedik is vele. Nekem meg okádhatnékom van ezektől a mintakeresztényektől. No meg attól is, hogy a pofátlan kormányunk szerint nekem még védenem is kellene ezt a neoprimitív csürhét.
szép új világ
Te választottad, hogy hol alszol Zsóti, úgyhogy ne panaszkodj! Egyébként meg biztos nem volt az akkor gond, hiszen "melegen" tartottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.