Balesetek nehezítik a közlekedést több főúton is.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet a magyar utakon:

- Az 51-es főúton, a taksonyi bakötőútnál a 22-es km-nél két autó ütközött össze. A fél útpályát lezárták.

- Az M5-ös autópályán, Budapest felé Kiskunfélegyházánál korábban két autó karambolozott. A 116-os km-nél csak egy sáv járható, a belső sávot lezárták.

- A 61-es főúton, Tamási közelében az 54-es km-nél két kamion ütközött össze, az egyik rakománya a burkolatra borult A műszaki mentés miatt a főutat lezárták, aki teheti a Pincehely – Ozora – Iregszemcse útvonalon tud kerülni!

Útinform: több úton is baleset nehezíti a közlekedést

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé a Hárosi Duna-hídnál átépítették a forgalomterelést. Így a 16-os és a 14-es km között az M5-ös felől érkezőknek három szűkített sávon lehet haladni. Az átépítést követően a Halásztelekről a II. Rákóczi Ferenc útról felhajtóknak a gyorsító sávból nem kell besorolni a középső sávba, tovább tudnak rajta haladni a budafoki kijáratig.

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőhelyen a tehergépjárművek részére fenntartott kilépő oldali sávot felújítási munka miatt ma délig lezárták. A teherforgalmat a már nem használt és lezárt tengelysúly mérő állomáson keresztül terelik. Torlódnak a kamionok.

- Megváltozott a forgalmi rend Sajószentpéteren, a 26-os és 27-es főúti csomópontban épülő körforgalomnál. Az új korlátozás szerint a forgalmat átterelték a csomópont már újonnan elkészült oldalára, ahol félpályán, jelzőlámpás irányítással halad a forgalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.