Szeptember 22-én és 23-án, valamint 29-én és 30-án is karbantartás lesz a ráckevei HÉV vonalán, ezért pótlóbusszal zajlik a közlekedés egy része.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint szeptember utolsó két hétvégéjén sem érdemes számolni a ráckevei (H6-os) HÉV teljes szakaszával, ugyanis karbantartás miatt pótlóbuszok fognak járni a vonal egy részén.

A következő két hétvégén el lehet felejteni a ráckevei HÉV-et

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Roland von Bagratuni

Szeptember 22-én üzemkezdettől 23-a üzemzárásig a H6-os hév Közvágóhíd és Dunaharaszti külső között nem közlekedik. A HÉV rövidített útvonalon, Dunaharaszti külső és Tököl, illetve Ráckeve állomások között közlekedik. A kimaradó szakaszon a H6-os pótlóbusszal lehet utazni, melyre a Közvágóhídnál a Kvassay Jenő úton kijelölt helyen, Dunaharaszti külsőnél pedig a hévállomás mellett lehet felszállni.

Szeptember 29-én üzemkezdettől 30-a üzemzárásig Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között nem közlekedik a ráckevei HÉV, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal lehet utazni. A HÉV Soroksár, Hősök tere és Tököl, illetve Ráckeve között közlekedik. A vonat helyett a Közvágóhídtól Soroksár, Hősök teréig a H6-os jelzésű hévpótló autóbusszal lehet utazni, melyre a Közvágóhídnál a Kvassay Jenő úton lévő helyen, a Hősök terénél pedig a templommal szemközti parknál kijelölt megállóhelyen lehet felszállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.