Fülest kaptak az angyalföldi rendőrök egy férfiről, hogy kábítószer lehet nála. A tipp bejött, de a díler ferencvárosi lakásában a hűtő még nagyobb titkot rejtett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága munkatársainak  szeptember 16-án jutott a birtokába az az információ, hogy a 38 éves budapesti K. Lászlónál kábítószer található. A nyomozók a férfi ruházatát átvizsgálták, és az alsó ruházatából 17 darab tabletta, három kábítószergyanús anyaggal átitatott cigaretta, nejlon tasakban fehér por és növényi anyagmaradvány került elő – olvasható a BRFK közleményében.

Angyalföldön kapták el, de Ferencvárosban bukott nagyot a díler – fagyasztóban tartotta a cuccot

Behűtve a kábítószer

Fotó: BRFK

"A házkutatás során a rendőrök a férfi ferencvárosi lakásában a hűtőszekrény fagyasztójában és egyéb rejtekhelyeken 340 gramm kábítószergyanús fehér port, 344 gramm növényi törmeléket, 54 darab tablettát, digitális mérlegeket és a kábítószer adagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Lászlót 2018. szeptember 16-án kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására" – áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.