Ha valaki tud valamit a két férfiről, ne tartsa magában – kérik a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen – olvasható a BRFK közleményében.

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2018. szeptember 3-án 3 óra 10 perc körül a Gyömrői úton egy büfé ajtaját felfeszítette, és onnan pénzt lopott el.

Az egyik férfi 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót, fekete térdnadrágot és szürke cipőt viselt.

Társa körülbelül 180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis felsőt, fekete nadrágot és világos cipőt viselt.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén" – áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mi van már a felvételek is eltűntek ???
Ómigránsok voltak vagy nagykutyák kölkei ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.