Székely Lászlónak szerda reggel mondtak fel. Az indok egy műtét volt, de ez az intézményben komoly felháborodást okozott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Vazze..ha a szívvel függ össze az inplantátum akkor miért is ne??? Vagy inkább egy újabb műtét,újabb kockázattal???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Eriksson: Egyetértek.
A MH Egészségügyi Központ nyert!
Férjemet 2016-ban műtötték ott, akkor is este 10-ig dolgoztak a műtőkben!
Engem idén akartak odaküldeni, de hosszú volt a vállalási idő, máshova irányítottak!
Eriksson
@bencemacska: Szerintem mindenki nyert. Akinek ezek után szüksége lesz a prof. segítségére az a Honvédba lesz irányítva, a Honvédnak meg megnő a bevétele. Az ellenlábas megnyugodhat, a sebész pedig csinálja tovább a dolgát egy nyugodtabb környezetben.
Eriksson
@bencemacska: Hát igen. A felelős újságírás.
Végső következtetésem az esetról: Igaz, hogy a födoki fusiban oldott meg egy olyan dolgot, mely előzetes tárgyalásokat igényelt volna. Mármint milyen feltételei vannak az orvoskölcsönzésnek, ki viseli a költségeket, és az is, hogy a beteg állapota megengedi-e a pótműtétet. Szóval előzetesen fel kellett volna állnia egy orvosi teamnek, amely minden eshetőségre fel van készülve. Igaz, hogy a műtét sikerült (erről volt szó?), de lehetett volna rosszabb is. S akkor kié a felelősség?
Mindenképp orvosetikai bizottság elé kívánkozik az eset, de legyünk megengedőek: Egy vaskos fegyelmit kiérdemelt a főo. mindenképpen. Na de kirúgni?
bencemacska
@Eriksson: ma, 08:36
Jelszó: A konkurenciát nem legyőzni, hanem megsemmisíteni kell!!!
Sajnos ez a mai rendszer elve.
Eriksson
@bencemacska: Nem számít se Isten, se ember, csak a hatalom fitogtatása. Mert ő megteheti.
Sajnos, ez emberi gyarlóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.