A magyar társadalom jelentős része tudatában van annak, hogy a hazai demokrácia helyzete nem rózsás, és elégedetlen ezzel a helyzettel. Még a fideszesek is több népszavazást szeretnének, miközben sokan úgy gondolják, választáson nem lehet legyőzni Orbánt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Most, hogy szorul a hurok és az EU végre vizsgálódik a diktatórikus, tolvaj kormányunk ellen, remélem megelégelte a lopást a néptől. Nem venném a szivemre, ha a kedves lányának 28.500Ft-os GYES-ből és a 12.200-as családi pótlékból kellene a szaros pelenkát az út szélére hajigálnia.
advocat
Csak a két és félmillió agymosott legalább felét kellene egy kicsit meggyőzni - htha maradt valami értelemük - arról, hogy ami van neki sem lesz jó, vagy a gyerekének, vagy unokájának. Mert pl. alulképzett gyerekből (16 évig kell iskolába járni!) nem lesz pl.:sebészorvos, de politikus sem. Szóval? És ne feledjük 48 % a kétharmad!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.