Megvan a véleménye a belga EP-képviselőnek a kormány újabb kampányakciójáról, amelyet a Sargentini-jelentés miatt kezdtek terjeszteni Orbánék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Shikari: mi van bunkó belenéztél a tükörbe??? =))
Manhattan
Egy vélemény: "Beleszülettem egy bekerített országba. Harminc évig lestünk nyugat felé. Az ottani fényeket néztük távolról. A részesei akartunk lenni. Ki akartunk kerülni a sötétből, ahol éltünk. Amikor jött a rendszerváltás, szinte el se hittük. Akartunk Európához csatlakozni végre. Utána még tizenöt évig vártunk, figyeltük a tárgyalásokat. Könyörögtünk a Nyugatnak, hogy engedjenek be az asztalukhoz. Hogy mi is ott lehessünk. Aztán eljött a pillanat. Négyszázezer ember ünnepelte a csatlakozást a felvonulási téren. A szinpadon Sting. a levegőben helikopterek. Azóta csak 14 év telt el. De már felvonulási tér sincs. És mi az eltelt idő nagy részében csak folyamatosan odaköpködtünk az asztalra ahova addig áhitoztunk. Ahol enni adtak nekünk. Leszaroztuk őket. Elszórtuk a pénzt amit adtak. Megállás nélkül rohamoztunk ellenük egy manipulatív idióta látszatvezér irányítása alatt. És most kiraknak minket az előszobába. De még onnan is pofázunk, onnan is osztjuk nekik az észt. Egy saját forint nincs az ország zsebében. Nulla a mezőgazdaság, semmi az ipari termelés. A magyar GDP-t az itt lévő német cégek tartják életben. De persze mi okítjuk a németeket. A lakosság fiatal részének hatvan százaléka kivándorolt. A másik része tervezi, hogy elmegy. Az öregek és a vidékiek szegénységben élnek. És mi csak ugatunk, ugatunk és ugatunk."
RonaGyuri
@Shikari: mi van bunkó belenéztél a tükörbe??? =))
solidedge
Sajnos a kormány propaganda nekem is pénzbe kerül. Ha ilyet látok mindig marék számra kell szednem a hányáscsillapítót.
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Mi lelt propagandista? Mi dúlt fel ennyire? Fényt kaptál? Még sosem beszéltél így orbánról...
Aki Én
@Csikari a pusztító hasfájás: Mert ugye nem az a magyarellenes aki a magyarok közpénz milliárdjaiból ellenőrizhetetlenül hazudja tele az országot.
Mert a helyzet úgy áll, hogy nem csak a magyarok nagy része, de már az Eu nagy része is elítéli a rezsimet.
kokopelli
@RonaGyuri: miért válaszolsz nekik! A fizetett bunkókat hagyni kell! Csak feltorná-
zod a napi zsoldjukat!A kis Mackó kutyám IQ-ja magasabb volt mint "ezeké" a bértoll-
nokoké!! Az Orbán tevékenységét tényleg egy pszihiáterral kellene szinkronizáltatni!
Természetesen az értelmét ;-)...mondjuk,hogy a rángatódzásai,a szájnyalogatásai,a
zakó és az ing babrálása, az helyette beszél!...de megvédik őt a csahosok! Könnyebb
mint a meló! ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.