Ellopták az Orbán-bábut és fellógatták Ujhelyi arcával. Nem úgy látszik, mintha megértették volna az iróniát abban, hogy baloldaliakat akasztanak a Köztársaság téren. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ennek a célja az emberek megfélemlítése !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@CsipkeRózsa: A kettős mérce működik.
Az Orbán bábút lehet ütni, verni, mindenfélét a szájába tolni, sőt kell is.
Újhelyi bábú fellógatása már erkölcsi fertő.
Ha nem is vagyok konkrét Fidesz párti, egyre inkább hajlok rá. Már csak azért is, mert a balosok erkölcsi tartása nem illik hozzám.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Hiszen én éppen az ellenkezőjét bizonyítottam be neked, olvastad a cikket, eljárás indult Dopemen ellen, a bíróság végül felmentette. Mindenki kiátkozta őt, most még az sem téma, hogy ki csinálta az Újhelyi akasztást.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Dopmen tett amit tett, csúnya dolog volt tőle akkor is, ha nem nézzük ki ellen irányult az akciója. Ez már a legalja. Ugyanúgy mint most, az arcképes hordó ütögetése, vagy az Orbán arcú báb gyalázása. Az Újhelyi akasztás ennek csak a paródiája volt, mégis mekkora felháborodást keltett bizonyos körökben.
Erre mondtam, hogy kettős mérce.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Azt mondod? Akkor a kommentelést is ezen cikk alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.