Vidéken, Szegeden folytatják az akciót, és a pénteki, szegedi állomásra át kell cuccolni a technikát, a színpadot – magyarázta a Zoom.hu-nak Gréczy Zsolt pártszóvivő, miért is szakadt hírtelen véget a Demokratikus Koalíció háromnaposra tervezett gigademonstrációja. A portál Gréczy Zsolttól megtudta, “vidéken, Szegeden folytatják az akciót, és a pénteki, szegedi állomásra át kell cuccolni a technikát, a színpadot”. A DK szóvivője ugyanakkor megnyugtatta a feltüzelt Gyurcsány-szimpatizánsokat, hogy „a pénteki, szegedi demonstráció a rákövetkező napokban újabb vidéki nagyvárosokban folytatódik, és természetesen – mások mellett – mindenhol felszólal a pártelnök”. Ismert, a Magyarországot lejárató Sargentini-jelentés kétes eredményétől megittasult Gyurcsány Ferenc korábbi Facebook-videóján forradalmi hevületben szólította fel a cselekvésre szimpatizánsait. Időközben a többnaposra tervezett Kossuth téri tüntetés váratlanul abbamaradt. A DK a Facebook-oldalán közben maga is közzétett...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Ja kérem , ha az adófizetők pénzéből buszoztatnák a tüntetőket mint tette azt a fidesz , százezrek demonstrálnának orbán és kormánya ellen !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bence
Ja kérem , ha az adófizetők pénzéből buszoztatnák a tüntetőket mint tette azt a fidesz , százezrek demonstrálnának orbán és kormánya ellen !
mackoka46
Hirdessen bojkottot ! Ne vásároljunk, a kövérek legyenek száraz kenyéren hetekig, tegyük le az autót, etc...Zárjuk el az államkassza pénzcsapjait, addig se lopnának...
Eriksson
Mi van? Nem arról volt szó, hogy addig haza se mennek a tüntetők, míg Orbán le nem mond?
Úgy látszik, csak a szokásos néphülyítés volt, propagandabeszéd papír nélkül. Azt hitte a mi Ferink, hogy az Eu szavazás után a nép trónra ülteti rögvest? Csúnya beégés ez kérem.

Szeged komcsi város az igaz, de ott Botkát szeretik, akit Gy. olyan ügyesen megpuccsolt tavaly. Nem biztos, hogy örülni fognak neki.
vukkocska
Durbincs kolléga, nem Magyarországot marasztalta el a jelentés, hanem az Orbán kormányt. Egyes egyedül. Engem szeret Európa :)
bence
@Eriksson: ! Ne aggódj ! Jobban fognak neki örülni mint a hazug , csaló orbánnak !
Yoda69
@Pegero: A Kossuth teren orban jaratta le magat, hogy bekes tuntetoket vegzaltat a karhatalommal.
Eriksson
@bence: Majd kiderül. Ne felejtsd el, hogy Botkát Gy. lehetetlenítette el tavaly, amikor az Me. jelölt akart lenni.
magyarbakancs
Gyurcsány politikája senkinek nem kell.
Kevesek nagyon.
Egy igen radikális bal oldali párt kellene ki nincs semmilyen kötödése semelyik volt állampárti egyénhez.
magyarbakancs
@Shikari: Thürmer egy volt állampárti nyuvedék.
magyarbakancs
@Shikari: te állampárti csökevényre szavazol, nem hát én sem.
Ja meg ere sem ami van.
Eriksson
@magyarbakancs: Nem tud ilyen alakulni, mert Gy. mindenhova odatolja a heftijét. S ha már ott van, akkor vége mindennek.
magyarbakancs
@Eriksson: Amíg Gyurcsi Burci karistol az áll baloldalon ,addig soha nem fog labdába rúgni.
Szerintem Orbánék visítva röhögnek ,és azon imádkoznak ,hogy Gyurcsi burci maradjon még 1000 évig.
bence
@Eriksson: ! Azt se felejtsük el , hogy Botka nagyon öntörvényű volt ! A végén már maga sem tudta mit akar !
jancsipapa
Pedig azt mondják : " minden csoda három napig tart . " Ennek elég volt kettő...
Pálinkás Pál
@Shikari: Arra a thürmerre gondolsz aki lefeküdt orbánnak???, te tudod egyáltalán mit jelent az a szó hogy radikális???
Eriksson
@bence: Hát persze, hogy az. A Gyurcsány meg is mondta: Botka öntörvényű. Értsd, nem az ő forgatókönyve szerint szerepel. Ennyi elég is ahhoz, hogy menjen vissza Szegedre és ne ártsa bele magát a nagyok játékába.
dr. prédikátor
@Shikari: ma 11,35 re nem értem rá elmenni , anyádat látogattam meg egy pár menet erejéig!!!Biztos jól esett neki mert nagyokat nyögött!!!
dr. prédikátor
@Shikari: van neked tudatod??? primitivicus, primitivicus!!!
Edmond Dantes
Most az ellenzék olyan,mint Eötvös bohóc volt,amikor elvették a hangszerét,akkor mindig előkapott egy másikat azzal,hogy van másik!!! Csak a kedves bohóc egyre kisebb és kisebb muzsikát tudott már elővenni.Így ezek is szétaprózzák magukat,ráadásul egyeztetés nélkül és ez az akciózás most Gyurcsány hibája,minden jó szándéka ellenére.Egyetlen ügy kell csak,de az legyen érthető,jól megfogalmazható,valós problémákra utaló,ütős és az ellenzéki pártok valamennyien tudják vállalni!!! Ez pedig az európai ügyészség ügye,ez Orbán gyenge pontja,ettől fosik.Joggal,ennyi rengeteg disznóság után (a családja,Tiborcz,Mészáros...) már a nemzetközi sajtó is ezzel van tele.
tudode
Sose magyarázkodjon a DK, az Gyurcsány Ferenc minszterelnök úr amiatt, mert ENNEK a NÉPNEK Mohács kell ahhoz, hogy SAJÁT BÜRKÉJÉN érzékelje, hogy ami késik, az nem műlik!
.
Gyurcsány Ferencnél kevesen vannak tudatában annak, hogy MI FOLYIK ŐFENESÉGE államában, emiatt ÖRÖK RIVÁLISA retteg tőle, mint a LEVELI BÉKA!
.
Többek között a KÉT KÖZJOGYI MÉLTÓSÁG közül emelt fővel, gerinccel Gyurcsány állhat a "csutival", az EU hernyójával ELLENTÉTBEN, mivel ha a MINDENRE HATÓNAK sikerül megszereznie (félelmetes még rágondolni is) az EU-ban tiltott HALÁLBÜNTETÉS JOGÁT, már rég PORH-ANYÓS lenne.
.
Csak hát a DK elnöke BETARTOTTA miniszterelnöksége idején a SZOLGÁLATI UTAT, ellentétben a NER EGYSZEMÉLYI VEZETŐJÉVEL, aki nincs, nem lehet tudatában, hogy NAGYSÁGÁNAK mi lesz majd rá nézve az ÁRA. Nem csak a cuccolás, az ALKOTMÁNYOS JOGOK kinyírása miatt is.
.
Betapasztott szájú ALKOTMÁNYJOGÁSZOK négy szóval tartoznak, de nagyon a társadalomnak, még pedig azzal, hogy
.
AZ ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN!
.
Hajrá, legyenek JOGKÖVETŐK, férfiak, és rázzák le az országról ezt az ÉLŐSKÖDŐ HERNYÓT!
bence
@Eriksson: ! Gyurcsánynak nincs forgatókönyve ! Ő nem orbán , hogy éjjel felkelve előre megírja , melyik órában mit fog megtenni ! Tedd félre az alaptalan utálatodat iránta , mert csak józan fejjel fogod megérteni , hogy nálánál jobbat nem találsz az országban ! Az biztos , hogy orbán semmilyen szempontból még a nyomdokaiba sem mehet !
Eriksson
@bence: A mostani DK-ás demonstrációval kapcsolatban Gulyás Balázs elmondta, hogy ők is szerveztek egy tüntetést mostanra, de mivel Gy. rátelepedett az egész ellenzékre, úgy döntöttek, hogy akkor csinálja ő egyedül. Tehát nem lehet azt mondani, hogy a baloldali ellenzéket nem érdekli az ellenállás, csak éppen Gy. miatt nincs levegőjük. Ezért nem csatlakozott senki hozzájuk.
A józan fejem pedig azt mondja, ha Gy. nem olyan lenne amilyen, Orbán nem került volna hatalomba, és nem erősödne évről-évre.
Még egy észrevétel. Nem gondoltam volna, hogy olyan jól ismered a két politikust, hogy azt is tudod róluk, hogy mikor mit tesznek, mit gondolnak és mit csinálnak. Vagy csak a hangok súgják mindezt a fejedben, mert nem tudsz leszakadni róluk?
desiro
Jaj a hírforrás és durbincs nevű véglény mindent meg magyaráz.
Ja és a balf@sz bencsik tesvírek.
Eriksson
@durbincs: Ha Ferink visszavonulna, vagy elmenne külföldre dolgozni, nagyobb esélye lenne a baloldalnak. Akik neki drukkolnak, azok valójában Orbánt erősítik.
desiro
Gondoltam, hogy erre a farkatlan témára az összes fitymaszopós rácuppanik viktor farkára..
desiro
@durbincs: TE BAROM A CSUKD BE A SZÁD MERT KIVILÁGÍT A NEGRÓ!!!
bence
@Eriksson: ! Olyan jól nem ismerem egyiket sem ! A hangok nem az én fejemben szóltak hanem orbán szájából hangzott el , hogy éjszaka ha eszébe jut valami , nem restell felkelni és papírra vetni a gondolatait ! Azért illene tudni , hogy 2006 - ban hogyan került orbán hatalomra ! (Köztudott , hogy puccsal ! ) Azért csak óvatosan hívom fel a figyelmedet , ha átolvasod a kommentjeidet láthatod , hogy nem én vagyok aki nem tud leszakadni róluk ! Ahogyan Neked meg van a véleményed róluk , úgy gondolom , hogy nekem is meglehet !
Eriksson
@bence: Ha emlékeim nem csalnak, Orbán 1998-2002-ig, majd 2010-től napjainkig me. 2006-ban Gyurcsány játszott szemkilövetősdit, lovascsendőrösdit, vezényelte az utcai emberek rendőrökkel való megveretését. Ezt illene tudni.
creativehun
@Shikari: Téged még nem baszott pofán valaki a bunkó stílusod miatt???
bence
@Eriksson: Mint ahogyan azt is , hogy mit művelt az akkori csőcselék ! Gyújtogatás , utcakövek felszedése , Tv székház kirablása , felgyújtása stb , ugye nem kell tovább sorolni ?! Csak megjegyzem , ha ezt mondjuk Angliában , vagy az Oroszoknál tették volna , nem gumilövedékkel hanem éles lőszerrel kaptak volna választ a hatalomtól ! Ezt csak Gyurcsány tűrte el ! Próbáld megtenni ezt orbánnal ! pedig ezer egy oka lenne a népnek , hogy ugyan ezt megtegye jelenleg !
wagabund
Nem lenne hátrány, ha a DK-s szónokok felkészülnének arra, hogy a vidéki ember arra lesz kiváncsi, miért nem emelik a nyugdíját majdnem annyival, mint amennyivel emelkedtek a kiskereskedelmi árak? Ugyanis ma jelentette a KSH, hogy tíz százalékos az áremelkedés...
na...erről fognak faggatózni...és ott nem lehet ám habogni, mert repül a tojás...
...és futva távozni egy politikai gyűlésről, nem igazán kormánydöntő cselekedet...
wagabund
@durbincs: aranyom...engem hagyj lógva léccííííí...én nem baszogatlak, mert látom, hogy fingod sincs, miről van szó...
azt is tolerálom, hogy rohamod van...vedd be a gyógyszered, és menj aludni. a nővérke majd betakar, és eloltja a villanyt.

ha normálisnak mond a doki, akkor írj.
dr. prédikátor
@Shikari: Mi van primitivicus, primitivicus!!! Kibasztak az ágyból lustknabe!!! Már mindenkit leszoptál illiberális zöldtakony!!!Nyomorult kis dickmann!!!
dr. prédikátor
@Shikari: csikori a hülye

csikori FASZJANKÓ
csikori a szopógép
csikori a seggnyalonc
csikori az idióta,
csikori a primitivicus!!!
1magyar
Az ellenzéknek nem az a feladata, hogy idegen érdekeket képviseljen hanem a magyar népet.
Ha az eü. vagy a szociális ellátások ócskasága miatt tüntetnének még én is támogatnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.