Kósz Zoltán, az egyik szexuális zaklatással vádolt volt vízilabdázó beszélt a TV2 műsorában a szexuális zaklatási ügyről.

A TV2 I/I Azurák Csabával cvímű műsorában beszélt a szexuális zaklatási ügyről Kósz Zoltán, az egyik férfi, akit az üggyel gyanúsítottak meg. (A műsort csütörtök éjjel lehet látni a televízióban.)

A bennünket levélben súlyos bűncselekménnyel vádoló kislány levele nyersen és rendkívül tömören volt megfogalmazva Zoli bácsiról és Zsolt bácsiról

- mondta el a műsorban a volt válogatott vízilabdázó. Mint ismert, a 2000-ben olimpiai bajnok vízilabdázót és üzlettársát, az ugyancsak volt válogatott vízipólós Petőváry Zsoltot egy most 13 éves lány vádolt meg azzal levélben, hogy két éve szexuálisan zaklatták. 

Kósz mesélt a lányról a műsorban, szerinte a kislány karrierje egész szépen indult egyesületüknél három éve, a családját pedig 8-10 éve ismerik. 

Kósz Zoltán: "Hogy ez milyen érzés? Hát nem kívánom senkinek."

Fotó, címlapi kép: részlet a műsorból/TV2

Az is előkerült, hogy egyáltalán a lány írhatta-e a levelet – Kósz ezen még nem is gondolkodott el. Kósz ügyvédje a műsroban a 24.hu cikke szerint ezzel kapcsolatban elmondta, "érdemes volna nyelvész szakértőt is meghallhatni, hiszen ő a helyesírásból, a mondatszerkesztésből, a stílusból komoly következtetéseket tudna levonni. Hegedűs László beszélt arról is, hogy hiba volt a sajtó felé kikotyogni az egész ügyet. Ő nem akar találgatni, de se a rendőrségnek, se a megvádoltaknak nem volt érdeke a nyilvánosság, az, hogy egyáltalán tudják, feljelentették őket"

- olvasható a cikkben.

Az egykori olimpikon beszámolt egy önkormányzati levélről is (az egyesület a leányfalui önkormányzattól bérli az uszodát, ahol az edzéseket tartják), melyben az

egyik testületi tag dehonesztálóan nyilatkozott rólunk. Ez volt az első olyan mástól jött vélemény, amely mellbe vágott. Mindez egy testületi ülés meghívója kapcsán derült ki.

Arról is beszámolt, hogy közeli ismerősök is megkérdezték tőle, hogy megtörtént-e az ügy. 

Hogy ez milyen érzés? Hát ezt nem kívánom senkinek

- mondta el, de hozzátette, az illetőktől annyit kért, hogy adjanak neki bizalmat, amit meg is kapott. Az utcán is leginkább támogató megnyilvánulásokkal találkozik – tette hozzá. 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azért az furcsa és szokatlan hasonló gyanúknál, hogy az összes fideszes média mindenféle vizsgálat, kihallgatás... nélkül feltűnően védi, a kislányt meg támadja. Mert ugye azt tudni róla, hogy ő is egy fideszes propagandista. No name Pistát valószínűleg nem védenék ennyire még mielőtt bármit tudni lehetne.
Kicsit az az érzése támad az embernek, mintha már előre felakarnák menteni a közvélemény előtt.
Nem állítok semmit, de nem kéne megvárni a vizsgálatot. Már ha lesz...
Vajon egy ,,libsit" is felkarolnának hasonló esetben? Merthogy mindenki libsi, aki nem fideszes. Szerintem nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.