Terence Hill Budapesten promózza új filmjét, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt ennek apropóján a Bud Spencer parkban álló dombot róla nevezte el.

Az ismert olasz-német filmsztár Terence Hill Budapesten jár az új filmje, a Nevem: Thomas premier előtti vetítése miatt. 

Terence Hillről nevezte el a Bud Spencer parkban álló dombot a Kétfarkú Kutya Párt

Terence Hill olasz színész, rendező és forgatókönyvíró Ujréti László szinkronszínész társaságában (középen, b-j) a Nevem: Thomas című film premier előtti vetítésén Budapesten, a Corvin Mozi előtt 2018. szeptember 20-án

Terence Hillről nevezte el a Bud Spencer parkban álló dombot a Kétfarkú Kutya Párt

Terence Hill olasz színész, rendező és forgatókönyvíró autogramot oszt a Nevem: Thomas című film premier előtti vetítésén Budapesten, a Corvin Mozi előtt 2018. szeptember 20-án

Fotók, címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt kapott az alkalmon, a két évvel ezelőtt az ő kezdeményezésükre elnevezett Bud Spencer parkban álló névtelen dombot Terence Hillről nevezték el (a hill jelenti az angol nyelvben a dombot).

A parkot két éve emlék-tömegverekedéssel avatták fel, képeket a Kétfarkúék honlapján lehet az eseményről látni, a hvg.hu pedig videót forgatott a helyszínen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.