Nem sokkal az után, hogy az ajkai kórház intenzív osztályán felálltak az ápolók, az összes altatóorvos beadta a felmondását – értesült több forrásból a 24.hu is, miként a Magyar Narancs, amely először írta meg a történetet.

Ajkán felmondott az összes altatóorvos az ápolók után

Lapunk úgy tudja, már jó ideje, hosszú hónapok óta küzdöttek a túlterhelt aneszteziológusok azért, hogy javuljanak a munkakörülményeik, ennek ellenére helyzetük csak romlott még az után is, hogy hatuk közül egy pár hónapja felmondott, és helyét nem töltötte be senkivel a kórház vezetése. Az ott maradt öt altatóorvos aztán egy-két hete dűlőre kívánta vinni a dolgot, információink szerint a terhelésük csökkentését, munkatársak felvételét és a díjazásuk emelését kérték a kórház főigazgatójától.

Aztán a héten elszakadt a cérna náluk, mert a kórházvezetőtől azt a választ kapták, hogy térjenek vissza az ügyre novemberben. Ezért a 24.hu értesülései szerint gyakorlatilag testületileg közölték a főigazgatóval, hogy távoznak.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem baj ! Lényeg megint több mint hat milliárdért videóval, plakátokkal szédítik a híveket! Aztán addig fog itt mindenki rettegni a migránsoktól, míg "örök nyugalomra" nem tér, várólista nélkül!
Természetesen a többi probléma, mint a korrupció, a választási tisztesség, a királyi média térhódítása, az egészségügy, az oktatás etc. az "nem probléma"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@simmering73: Én is, már évek óta ezt teszem! A bejövő befektetők már egymástól,előre megtanulják, hogy érdemes leadni illetékes elvtársaknak, PÉNZMORZSÁT, mert nekik kifizetődik, a különféle kedvezmények formájában, elvégre mindenki a pénzét akarja forgatni, lehetőleg gyorsan!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: nos éppen ez a probléma...végre valamiben egyetértünk:)
tulipan
Orbán egyre gazdagodó cimboráival kampányolnak az európai liberálisok Egy elég aprólékosan összerakott, két és fél perces animációs videót tett közzé a Twitteren az ALDE, az Európai Parlamenthez tartozó európai liberálisok szövetsége. A videóban arra figyelmeztetnek, hogy 2010, vagyis a Fidesz hatalomra kerülése óta az EU-s pénzeket Orbán Viktor és a Fidesz arra használja, hogy a saját köreit gazdagítsa - írja az Index. Az angol nyelvű videóban elhangzik, hogy Orbán és kormánya korrupt oligarchiát hozott létre Magyarországon, Orbán dönti el, ki lesz gazdag Magyarországon, legyen szó a saját vejéről vagy gyerekkori barátjáról, de megemlítik benne Garancsi Istvánt és Simicska Lajost is, a videóban külön kitérnek a gázszerelőből milliárdossá váló Mészáros Lőrincre, és Orbán vejére, Tiborcz Istvánra, azon belül is az Elios-ügyre, a top 4 magyar oligarcha (Simicska, Tiborcz, Garancsi, Mészáros) 6 év alatt 1,88 milliárd eurót kapott ilyen-olyan fejlesztésekre az EU-tól 2007 óta az EU-s megbízásokkal kapcsolatos szerződéseket 25 százalékkal magasabb áron kötik meg, mint a piaci realitás, a Fidesz-közeli gazdasági szereplők a vagyonuk 60%-át EU-s pénzeknek köszönhetik, a magyar gazdasági rendszer a Putyin-féle orosz gazdasági rendszer miniatűr változata. Majd a videó a végén levonja a következtetést, hogy ezt az egész rendszert nem Oroszországban hozták létre, hanem az EU-ban, EU-s pénzekből. "Nem így kell elkölteni az európai pénzeket" - zárul a videó, és még megjegyzik, hogy kétszínűség az EU-t kritizálni, miközben a másik oldalon az "EU pénzeiből" gazdagodik Orbán köre. A legvégén felteszik a kérdést: az Európai Néppárt meddig akar még olyanokkal közösködni, mint a Fidesz? Azt is írják a bejegyzésükben, hogy az adófizetők pénzéből készül "lejáratókampányra" a Fidesz Guy Verhofstadt, Judith Sargentini, és az EP-szavazás eredménye miatt.
Forrás: kuruc.info/r/2/190306/
Desischado
De a magyar egészségügy rendben van mi? Hogy szakadna rájuk a mennyezet, mikor ilyen ordasan hazudnak!
vacsi
Én még jól emlékszem az ujjongásra, amikor a rendszerváltás volt. Hát, ez lett belőle, de ezt előre lehetett sejteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.