A szervezet közleménye szerint túl magas fizetést kértek a most felmondott orvosok, a kórház ezért nem tudott megállapodni velük a folytatásról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Végre kezdik az emberik megérteni, hogy a hatalom az ő kezükben van, nem pedig a vezetőkében. Egy-két orvost, vagy tanárt talán még lehet pótolni, egy teljes csapatot azonban már nem. Így ahhoz, hogy valós változás történjen ebben a néma országban, nem kell más mint összefogás. Nem, egyáltalán nem a Jobbik és az LMP, vagy a DK és az MSZP, hanem az emberek közötti összefogás. Azok a tanárok és orvosok ugyanis, akik éhbérért, sokszor saját életüket tönkretéve szolgálták a rendszert, nem értek el mást, mint hogy lélegeztetőgépre kötöttek egy haldokló rendszert. Erre a rendszerre azonban senkinek nincs szüksége – a hatalmat kivéve persze –, ezért hagynunk kell azt megdögleni. Ugyanis amint összeomlik az egész, a NER által kiépített, élhetetlen, fenntarthatatlan rendszer, végre megkezdhetjük egy új, jobb, életképesebb felépítését. Úgy tűnik, egyre többen engedik el a haldokló kezét. Végre megteszik. Jó estét Magyarország, jó estét magyarok! Reggelre nem az órát kell felhúzni. A kiszolgált vekker akkor is ébreszt, ha megáll, arra is fel lehet kelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Semmi biztosat nem mondhatunk erről, tehát tagadni sincs okunk, sem hinni benne. Valószínűleg az van a történet mögött, hogy - mivel ez a hír pénteken délután íródott -, a páciensek már elmentek haza. A probléma önmagától megoldódott. Nincs itt semmi látnivaló.
Hétvégén az emberek már nem szeretnek betegek lenni! :)
kissé felnőttem
Nincs fennakadás , mindenki leesik. logikus és mi a valóság? ja nem megirható ?
Eladott Ország
@Manhattan: Bizony jár már babakötvény is a külföldön született gyermeknek például Los Angelesben, az üldözött keresztényeknek templom építése, Olaszországban, Szíriában nem beszélve a szomszédos országokban ( határon túli magyar testvérek) intézmények építése, felújítása stb. és természetesen stadionok építése és nyugdíjak fizetése is, mert mi olyan gazdagok vagyunk.
telegdilaci
Akkor most ki látja el a Betegeket,ha felmondtak az Orvosok,és még sincs fennakadás!
Eladott Ország
"Túl magas fizetést kértek a most felmondott orvosok", de van pénz ilyenekre ( csak hab a tortán) : 310 millió forintot adnak a libanoni Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyháznak, hogy a Kessrouan régióban tervezett projektjeiket megvalósíthassák. Mondjuk ahhoz képest, hogy tavaly 463 millió forinttal támogatták a libanoni templomok felújítását, szinte szóra sem érdemes, hogy május óta közben több mint 1300 családot lakoltattak ki Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.