A szervezet közleménye szerint túl magas fizetést kértek a most felmondott orvosok, a kórház ezért nem tudott megállapodni velük a folytatásról.

(Forrás: hvg.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Végre kezdik az emberik megérteni, hogy a hatalom az ő kezükben van, nem pedig a vezetőkében. Egy-két orvost, vagy tanárt talán még lehet pótolni, egy teljes csapatot azonban már nem. Így ahhoz, hogy valós változás történjen ebben a néma országban, nem kell más mint összefogás. Nem, egyáltalán nem a Jobbik és az LMP, vagy a DK és az MSZP, hanem az emberek közötti összefogás. Azok a tanárok és orvosok ugyanis, akik éhbérért, sokszor saját életüket tönkretéve szolgálták a rendszert, nem értek el mást, mint hogy lélegeztetőgépre kötöttek egy haldokló rendszert. Erre a rendszerre azonban senkinek nincs szüksége – a hatalmat kivéve persze –, ezért hagynunk kell azt megdögleni. Ugyanis amint összeomlik az egész, a NER által kiépített, élhetetlen, fenntarthatatlan rendszer, végre megkezdhetjük egy új, jobb, életképesebb felépítését. Úgy tűnik, egyre többen engedik el a haldokló kezét. Végre megteszik. Jó estét Magyarország, jó estét magyarok! Reggelre nem az órát kell felhúzni. A kiszolgált vekker akkor is ébreszt, ha megáll, arra is fel lehet kelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Aha...Vagyis a betegek haza sétáltak.
verőce21
Semmi biztosat nem mondhatunk erről, tehát tagadni sincs okunk, sem hinni benne. Valószínűleg az van a történet mögött, hogy - mivel ez a hír pénteken délután íródott -, a páciensek már elmentek haza. A probléma önmagától megoldódott. Nincs itt semmi látnivaló.
Hétvégén az emberek már nem szeretnek betegek lenni! :)
kissé felnőttem
Nincs fennakadás , mindenki leesik. logikus és mi a valóság? ja nem megirható ?
Eladott Ország
@Manhattan: Bizony jár már babakötvény is a külföldön született gyermeknek például Los Angelesben, az üldözött keresztényeknek templom építése, Olaszországban, Szíriában nem beszélve a szomszédos országokban ( határon túli magyar testvérek) intézmények építése, felújítása stb. és természetesen stadionok építése és nyugdíjak fizetése is, mert mi olyan gazdagok vagyunk.
telegdilaci
Akkor most ki látja el a Betegeket,ha felmondtak az Orvosok,és még sincs fennakadás!
Eladott Ország
"Túl magas fizetést kértek a most felmondott orvosok", de van pénz ilyenekre ( csak hab a tortán) : 310 millió forintot adnak a libanoni Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyháznak, hogy a Kessrouan régióban tervezett projektjeiket megvalósíthassák. Mondjuk ahhoz képest, hogy tavaly 463 millió forinttal támogatták a libanoni templomok felújítását, szinte szóra sem érdemes, hogy május óta közben több mint 1300 családot lakoltattak ki Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél