Igen, migránsok is követnek el erőszakot. Nem, az, hogy valakit a barátunkként ismerünk, nem zárja ki, hogy bűncselekmény elkövetője legyen. Antoni Rita írása.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hát igen, a kettős mérce működik.
A rendőrség dolga az lenne, hogy pártatlanul minél előbb kivizsgálja az ügyet. Valahogy nem értem miért nem kezdik el a nyomozást. Mindegy mi lesz az eredmény de tisztázni kellene az ügyet. Ha ártatlanok akkor azért, ha pedig valóban elkövették azt amivel vádolják őket példás büntetést kapjanak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Jó hosszúra sikeredett a 24.hu cikke Antoni Rita tollából.
Összehordott benne össze nem illő dolgokat, hetet-havat, szezont a fazonnal, gondolatai csapongtak Makótól Jeruzsálemig, csak az nem derült ki belőle,hogy mire akar kilyukadni.
Dr plágium
Hát igen, a kettős mérce működik.
A rendőrség dolga az lenne, hogy pártatlanul minél előbb kivizsgálja az ügyet. Valahogy nem értem miért nem kezdik el a nyomozást. Mindegy mi lesz az eredmény de tisztázni kellene az ügyet. Ha ártatlanok akkor azért, ha pedig valóban elkövették azt amivel vádolják őket példás büntetést kapjanak.
Dr plágium
@Eriksson: Arra, hogy a sportolók esetében nem történik semmi, a migránsnál pedig azonnal beindult a gépezet.
Eriksson
@Dr plágium: Nem egyértelmű. A migráns esetében feketén - fehéren bizonyított az erőszak, a sportolók esetében viszont csak egy feltételezés.
Nekem az a véleményem mint gyakorló szülőnek, s így valamelyest belelátva egy gyerek lelkivilágába, hogy az a kislány, akivel az ilyesmi valóban megtörténik, azt soha többet, se szép szóval se erőszakkal, se hatökrös szekérrel nem lehet többé az uszoda közelébe se vinni. Kizárt dolognak tartom, hogy két embernek huzamosabb ideig lehetősége lenne az abúzust elkövetnie ellene.
Nessy
Nem ok nélkül nem ratifikálja a parlament az isztambuli egyezményt!
Akkor kevés lenne a vak komondor részvétele a verésben!
Lehet homokba dugni a fejünket, de az erőszakos cselekmények nagyon sok esetben családon,rokoni, baráti körön belül történik.
Azt hogy nem szól az áldozat, érthető! Majd minden esetben őt marasztalják el, és az elkövetőt védik!
Nessy
@Eriksson: Hallottál a Stockholm szindrómáról?
Eriksson
@Nessy: Hallottam, de ez nem az az eset.
Mint ahogy az előző hsz-odban írtad: "az erőszakos cselekmények nagyon sok esetben családon,rokoni, baráti körön belül történik." Tehát akkor állhat elő a Stockholm szindróma, ha az egyénnek nincs lehetősége változtatni a helyzetén és kénytelen belenyugodni a sorsába. De ez nem az az eset, amelybe bele kellene törődnie.
Dr plágium
@Eriksson: Éppen azért kellene kivizsgálni, hogy tisztázódjon a helyzet.
tudode
Má mé, eltörpül a migráncsok szemérem elleni erőszakja, mint például az Istent szolgálók, emberből lévő TISZTELETES ATYÁK gyermekek elleni nemi erőszakja! Már ami ezt az egyszem migráncsot pénzt, paripát nem kímélve, mesebelien rátaláltak, mint SZALMAKAZALBAN a tűt, egy olyan MEGGONDOLATLAN hölgy védelmében, aki HAJNALBAN miért nem az otthonában, egy szórakozóhelyen könnyített a szükségletén, akkor amikor már OLYAN KLASSZ a közbiztonság, hogy NAPKÖZBEN is érheti bárkit bármilyen slrelem.!
.
Azt persze nem kürtölik, mantrázzák, hogy
.
----- Pókemberként mentett meg egy gyereket egy férfi Párizsban
index.hu/kulfold/2018/05/28/pokemberkent_mentett_meg_gyereket_egy_ferfi_parizsban/
.
Azzal együtt, hogy a "keresztapu" gazdaságpolitikájában prioritást élveznek a csiri, biri betonteknők, fényévnyi lemaradásban vagyunk azzal kapcsolatban is, hogy
.
------Megalakult a menekült sportolók csapata - Az olimpiára készülnek
.
nepszava.hu/1087403_megalakult-a-menekult-sportolok-csapata-az-olimpiara-keszulnek
.
---- 10 légiós játszott a Puskás Akadémiában, de ez és Orbán Viktor sem volt elég a Debrecen ellen
.
444.hu/2018/03/03/10-legios-jatszott-a-puskas-akademiaban-de-ez-es-orban-viktor-sem-volt-eleg-a-debrecen-ellen
.
Mindenki jobban, v hogy jár, ha NEM KERESI A LOGIKÁT abban az országban, ahol a "csuti" a karmester, és mindenkinek ELŐNEVE a "kusti"!
dr. prédikátor
Persze hogy húzzák az időt, szerintem valamilyen formában fityfasz kötődésüek!!! Azok pedig sérthetetlenek,majd kiderül hogy a kislány erőszakolta meg a két vizilabdázót!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.