A Fidesz szerint a bevándorláspárti erők szeretnék félreállítani a migráció útjából Magyarországot.

Fidesz: a bevándorláspártiak félre akarják állítani Magyarországot
Fotó: MTI

A nagyobbik kormánypárt frakciója ezt Keresztes L. Lórántnak, az LMP társelnökének sajtótájékoztatójára reagálva írta az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében.

Az LMP-s politikus szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Sargentini-jelentés elfogadását követően alkalmatlanná vált arra, hogy európai szinten fellépjen a migráció kezelésében. Keresztes L. Lóránt úgy fogalmazott,

a magyar kormányfő veszélyes utat választott azzal, hogy tagadja a Sargentini-jelentésben szereplő bírálatokat, és azt próbálja elhitetni, hogy csak a migrációval kapcsolatban elfoglalt álláspontja miatt támadják.

A Fidesz-frakció közleménye szerint miként az LMP mostani nyilatkozatából is látszik, a Sargentini-jelentést éppen azért fogadták el a bevándorláspárti erők, hogy erre hivatkozva

megpróbálják félreállítani a migráció útjából a bevándorlásellenes Magyarországot. Azt szeretnék, hogy "a magyar miniszterelnök és a magyar emberek szó nélkül tűrjék a migránsok betelepítését" és azt, hogy elvegyék az országtól a határvédelmet.

A közleményben hangsúlyozták: nem engednek a zsarolásnak, megvédik Magyarországot.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Téged akarnak félreállítani, te szarházi, bűnöző, politikai prostituált elmebeteg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Téged akarnak félreállítani, te szarházi, bűnöző, politikai prostituált elmebeteg!
tudode
Miről kukorékol ez a "falusi gyerek" nincs is BEVÁNDOR-LÓKAT PÁRTOLÓ PÁRT, ez ŐFENESÉGE agyszüleménye, hasonlóan ahhoz, hogy a tiszteletreméltó Soros, aki KITARTOTTA, és van neki SOROS TERVE, amelyet pl. Navracsics, a korábbi csics-KÁSA cáfolt is, hogy nincs az EU asztalán ilyen terv:
.
-------Navracsics szerint nincs Soros-terv
mno.hu/belfold/navracsics-szerint-nincs-soros-terv-2427126
.
De ami NEKIJE van a NER-lovagok nyugtázásával "SS" terv, amelynek már Európa megítta a levét, na nem KLUBDÉLUTÁN, világégés formájában!!!
.
Ami van, az az EMBERSÉG, amely belőle hiáánycikk a HATALOM, ÉS PÉNZ OLTÁRÁN, talán ő a legnagyobb befogadó a TÖBB TÍZEZER "gazdag" lóvéjáért ellenében nemre, szagra, vallásra való tekintet nélkül!!!
justhpeter
Ez a Viktor vezér már annyira hülye, hogy normális állapotában is azt gondolja, mindenki legalább olyan hülye mint ő és bevesz minden marhaságot.
advocat
Hol az a migráns aki itt akar élni? Míg a pénzért állampolgárságot vevők is az első alkalommal - a magyar útlevéllel - általában lelépnek. Persze az agymosottak ezt beveszik.
kereső
Kiadta mai nyilatkozatát az állampárt.Taps.
Zeta
Az Eu legjobban korrupalódott kormánya beszél a migránsokról, pedig azonkívül még van 11 pont, ami nem a migránsokról szól.
Valamivel el kell vonni a figyelmet a többi tényről, az emberek ellopott jövőjéről!
mackoka46
Mi köze a bevándorlásnak a jogtipráshoz. Arról van szó, hogy nincs jogállam, az állam korrupt pribékei oltalmazzák a jogsértőket. Se isten se Máriát nem néznek, csak hogy a decibel minél több legyen, hogy számolatlanul öntsenek fel a garatra a jövőnk zálogai gyermekeink és unokáink. Na most az az arrogancia, ahogyan a panaszra reagált a fideszes jegyző...
lampa laz
A szart sem érdekelné, h ezek az idióta faßok hogy kommunikáljak kínjukba ezt a Sargentini jelentést, ha az a 2,5 millió bunkó nem hinné el ezt a sok hazugságot amivel félremagyarázzák. Nem érti ez a sok bugyant agyú, h a demokrácia szétveréséről szól a jelentés, nem a migrációról. Egyszerűen agyrém amit művelnek. Már a gondolattól is hányok, h jövő májusig mennyi ökörséget fognak még kiokádni magukból. Plakát hegyén, hátán, média tele reklámokkal hadd fossanak az elmebeteg híveik. Olyan sötét ez az ország már, mint a fekete lyuk.
Pálinkás Pál
@lampa laz: Ezen mit csodálkozol?? Ha összeadnád annak a 2,5 millió bunkónak az IQ-ját...kérdéses hogy három számjegyű lenne-e a végeredmény!!!
cikicakk55
Szerintem kizárt,hogy 2,5 millió ennyire hülye lenne az országban. Kizárt,hogy a nyomorgók,az egyik napról a másikra élő milliók az országban elhiszik amit Orbán mond. Bár mennyire is kisajátították a médiát,a falvakban is vannak kocsmák,ahol azért akad olyan is,aki jobban tájékozódott. A mai napig nem tudom elhinni és nem is fogom soha,hogy az a 2,5 millió az valós szám. Ebben benne vannak a határon túli Magyarok,akik egy percet nem éveznek Orbán áldásos kormányzásából. Benne vannak a megzsarolt közmunkások,akiknek az az összes jövedelmük,így bár a hátuk közepére kell nekik a Fidesz,de valamiből élniük kell. Benne van a 2,5 millióban a megvásárolt,utaztatott cigányok,akik a legnagyobb számot képviselik. Ezeknél a holnap nem érdekes,csak a ma. Ma kapjuk a fát, a burgonyát, a pörköltet, a lóvét ha jó helyre tesszük az X-et. Nem érdekli Őket,hogy holnap már a szemüket is kilopja saját fajtájuk.( Farkas Flóri és Orbán) Én rengeteg oldalon olvasgatok hozzászólásokat és persze vannak Fideszesek,de nekem az jön le,hogy sokkal többen vannak ellenük,mint velük. A választást a választási törvény átírása és a töketlen ellenzék miatt veszítettük el,bár fogalmam sincs a jelenlegi bagázsból melyik is lenne alkalmas a kormányzásra? A Fidesz biztos nem,de ki?
Lepényleső
...lehet,hogy ez kell ahhoz,hogy felébredjenek ez ország polgárai?
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Pali , Te nem a fideszre szavaztál? A sok plakát és a napi Tv hírek milliárdokér,éveken keresztül és senki sem merte azt mondani,hogy elég,,na meg a konzultációk a néppel! A migráncsokkal téged is megfogott viktor ...
csak úgy....
@Lepényleső: negatív! az ország polgárainak nincs ideje azon gondolkozni,hogy mi jó és mi nem! akik teheti evakuálják magukat ;) ...azért ,kb. 28 évvel a rendszer váltás után...nem mindenki átbaszarintható...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Szarok én a viktorra...de a migránsokra ugyanúgy..kb egyformán utálom mindkettőt!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: lényeg,hogy a méhszaros lörincet kedveld...
Palim! kire nem szarsz ? szerinted így minden OK?
tulipan
@csak úgy...: Hidd el, szerinte a narancsos horda maga a tökély, mert a (pici, semmit sem jelentő!) kerítéssel "védi az országot!+"!!! ERGÓ, NYUGODT LÉLEKKEL szét is lophatják!!!
1magyar
Írhatnánk mi is egy ilyen jelentést az unió kontinensárulóiról és ahogyan a saját népüket kiirtják, talán többen felébrednének ott is.
csak úgy....
@tulipan: Nem könen magadat abba bele lovalni,ami nincs! egy szánalmas bagázs és ha éltél nyugaton és érted a véleményeket ! CSU ,nekik köll orbán mint egy falat szar a következö választások miatt az Afd . ellen...a Franz Josef Stauß már forog a sírjában,...
csak úgy....
@1magyar: na akkor itt az idö,most vagy soha! :)
csak úgy....
@1magyar: nem tom,hogy hány éves vagy de fogadok,hogy egész életedben át lettél baszarintva!
nevemnick
@1magyar: b+ te szemcsésagyú, a gerinctelen főnököd szerepelne mindjárt az előszó után.
Sámannus
Meglátszik, hogy a fütyisz agya beteg, mert az elüldözöttek exodusa hidegen hagyja őket.
Lelkük rajta, csak az elüldözöttek még nagyon fognak hiányozni
human
A kivándorlás párti erők pedig kormányon vannak.
Grafix69
A FIDESZ-t akarják félre állítani , nem Magyarországot .
Nessy
Talán már minden hívő megjegyezte, és kívülről fújja a migráns témát.
Esetleg rá lehetne térni a többi tizenegy témára is?
Vagy ennyire ostobák a hívek, hogy naponta háromszor el kell nekik mesélni a milliós migráns tömeget, ami éppen most akarja megostromolni a kerítést? Esetleg a többi témával nem akarják megzavarni a politikai tisztánlátásukat, és vak hitüket?
Pedig elsősorban nem azért marasztalták el kormányunkat. Viszont, miután azok Orbán és a kormány számára kínos témák, ergo arról nem beszélnek. Mert amiről nem beszélnek, az nincs!
csipetke
Ez annyira szánalmas,hogy az ellen veri a nyálát a fidesz,ami teljesen világosan leírja,hogy miért is készült ez a Sargentini jelentés.
csipetke
@1magyar: 20:22 Aki a népét irtja,az orbán.Szervezett népirtás folyik az országban.Vagy te nem itt élsz?Nyilván nem,mert akkor tudnád,milyen állapotok vannak a kórházakban.
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Hát..a mai helyzetben ismerve az ország mentális állapotát,csak magamban bízhatok!!! Már ha fel tudod fogni hogyan is értem!!
solidedge
Megint nem figyeltél Orbán. A magyar kormányt akarják jó útra téríteni. Holnapra ezt százszor leírod, ellenőrizni fogom.
magyarbakancs
Miniszterelnök úr!
Nógrád-megyében most készült egy jelentés,felmérés,hogy a megyében a nők 10%-kal a férfiak 12%-kal többen halnak meg.
Szerintem ez fontosabb mint a bevándorlás kérdése.
A másik meg kérdezték a 20-50 év közötti embereket és 85% azt mondta elmenne a megyéből.
Ebből 48%-azt mondta ,hogy az országból.
Magyarország legkisebb megyéje 260 ezren lakják.
Tudja hol van,?
Hanem küldök térképet.
volvós
Tévedés viktorka !! Nem Magyarországot akarják " félreállítani " hanem téged likvidálni és ezáltal felszabadítani a magyar Népet !!! Még mindig jobb, mintha a NÉP likvidálna kaszával, kapával !!! Megvédeni még a hires TEK-es fijjjuk is kevesen lennének !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.