Egyes hírek szerint a kirúgás mögött az állhat, hogy Bolgár György nemrég interjút készített Heisler Andrással, a Mazsihisz elnökével, amiben Heisler keményen kritizálta, hogy a Sorsok Házát a Köves Slomó-féle EMIH-nek adta a kormány. A Klubrádió és a 168 Óra mögött pedig az EMIH-t és Köves Slomót lehet felfedzni.

(Forrás: hvg.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Mindenkit,ha kirúgnak aki nem áll be közéjük,kevesebben lesznek az országban mint 3 millió fő?
Aztán főhet a fejük,továbbiakban ki lesz az ellenségük,a harchoz honnan lesz pénzük?
Kookas
hogy honnan lesz pénzük HÁT TŐLÜNK no mert elveszik.
justhpeter
@Lepényleső: @Kookas: .. és ha a mi pénzünk is elfogy, első körben felzabálják egymást és a maradék moslék megy a térerőhiányba.
Eladott Ország
Nem értem, hol tenyésztik ezeket a mindent kimagyarázó, Köves-féle művészeket, akik ilyen vállalhatatlan ügyekben is szükségét érzik annak, hogy a hatalom mundérjának soha nem volt becsületét védjék. Jó, tudom, akinek a kóser vágóhíd és baromfi-feldolgozó üzemét 2,8 milliárd forintos zöldmezős beruházással támogatja az állami Eximbank, annak kutyakötelessége ilyen pofátlan disznóságokat hangoztatni. A Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) többségi tulajdonában lévő, 2014-ben alapított QP Kft. beruházásának első szakaszához az állami Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) 1,75 milliárd forintnyi hitelt nyújt. https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/koser_v...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok