A szombati napon az egykori sikerpáros mindkét tagja nyilatkozott a jövőről.

Majka már megbánta, hogy szakított Curtis-szel?

Fotó: Majka / Facebook

Curtis a Sláger Partyn vett részt, és bejelentette, hogy a jövőben szorosabb együttműködésre készül Emilióval, akivel közösen készítik el a következő lemezét, Majka pedig a Budapest Park szezonzáró buliján lépett fel. Curtis a parti után kedvenc bokszolójának, Anthony Joshuának a sikeréért szurkolt, nem hiába, a brit simán legyőzte az orosz Alekszander Povetkint:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@anthony_joshua @underarmourhungary

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A páros a szegedi, viharos szakítás óta érthetően nem beszél csak a színpadról, illetve a lapok hasábjain üzent egymásnak, így történt ez szombaton is. Majka nagyszabású koncertet adott, amely nem szűkölködött a különböző showelemekben és sztárfellépőkben, Kollányi Zsuzsi, Király Viktor, Papp Szabi, Pápai Joci és Horváth Tomi is színpadra lépett Majkával.

A 24.hu beszámolója azt is megemlíti, hogy Majka a színpadon ismét beszélt Curtisről, megemlítve, hogy a kialakult botrány elbizonytalanította abban, hogy jó döntést hozott-e akkor, amikor kiadta egykori zenésztársa útját. Ugyanakkor kijelentette, hogy egykori társa bármit mondjon, ő és a zenekar továbbra is szeretettel gondol rá, nyilván utalva arra, hogy Curtis a napokban kijelentette, hogy sosem fog megbocsátani Majkának.

(Borsonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát egy biztos, hogy nem az eszéért szereti - mármint az aki szereti, én nagyon nem -, aki szereti! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.