A budakeszi rendőrök még éppen időben érkeztek a nagykovácsi ingatlanhoz, ahol egy orvosi ellátásra szoruló férfi életét mentette meg a gyorsaság.

Ismét megmentettek a rendőrök egy férfit, aki öngylikos akart lenni – az erkélyen másztak be hozzá

Fotó: Pxhere.com

A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrs járőre 2018. szeptember 22-én 15 órakor kapta a riasztást, amely szerint egy Nagykovácsiban lévő házban a hozzátartozója szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, azonban a házőrző kutyától a bejárati ajtót nem tudták megközelíteni, így a házat körbejárva egy erkélyajtót találtak ami nem volt bezárva, azon bejutottak az ingatlanba. A többszintes házat átvizsgálták, ott senkit nem találtak, ellenben az emeleti fürdőszoba ajtaja zárva volt. Az ajtó betörését követően a fürdőkádban egy férfit találtak, aki még eszméleténél volt, de a rendőrök korábbi többszöri szólítására addig nem reagált. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak a további vérzés megakadályozása érdekében.

Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak.

(Police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Söndörök ez ÖNTÖMJÉNEZÉS NEM EGYÉB !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.