Édesapja felelőtlensége miatt brutális balesetben vesztette életét egy 14 éves lány szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, Miskolc közelében.

Miatta halt meg a 14 éves lánya – három napig ivott a baleset előtt

Az ittas – és fiai szerint begyógyszerezett – férfi a Fiatjával egy villanypóznának csapódott, a hátsó ülésen a nagy lány mellett utazott 10 éves öccse és 4 éves húga is. Előbbinek tüdeje sérült, utóbbi is csonttörést szenvedett. Édesapjuknak, Istvánnak zúzódásai voltak.

A család egy rokona lapunknak azt mondta, a férfi három napja folyamatosan ivott. A háztól nagyjából 2 kilométerre jutott az autóval, amikor két, az út szélén parkoló kocsit akart kikerülni, ám túl nagy sebességgel haladt, a gyógyszerektől pedig egy pillanatra elbódulhatott. Előbb az árokba sodródott, majd egy villanyoszlopnak csapódott.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Mióta "édesapa" az ilyen?! És hol volt a gyerekek édesanyja, hogy engedhette el a gyerekeket egy bedrogozott részeg disznóval?!
görbetükör
@vacsi: egy bedrogozott részeget te meg tudsz állítani?
Ha igen, sok családot menthetnél meg!
vacsi
@görbetükör: Sajnos, igazad van! Az anya azt megakadályozhatta volna, hogy a gyerekei - főleg a két kicsi - az autóba üljenek, de hogy a férfi mit tesz, abban tehetetlen volt. Az is előfordulhatott volna, hogy más áldozatok is meghalnak. Ezért büntetném én nagyságrendekkel szigorúbban az ittas vezetést, a kábítószerezést, stb.@görbetükör:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.