Betesz a viharos szél a közlekedésnek.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet at utakon:

- Országszerte lelassult a közlekedés a gyorsforgalmi- és a közúthálózaton a heves széllökések és esőzések miatt. Az utak többfelé vizesek, nedvesek lehetnek, vezessenek körültekintően!

Útinform: országszerte lassú a haladás a viharos szél miatt

Fotó: 

- Az M3-as autópályán a főváros felé, a Bagnál kiépített terelésnél torlódik a forgalom, 20-25 perccel hosszabb a menetidő, illetve Mogyoródtól is lelassul a haladás, ott 10-15 perc a menetidő többlet.

- Az M0-s autóút déli szektorában, a Dunaharasztinál kialakított terelésnél torlódnak a járművek, illetve lassabb haladással kell számolniuk a Csepel, Szigetszentmiklós és Halásztelek útjairól érkező forgalomnak is.

- A 76-os főúton Nagykapornak településen egy kamion keresztbe fordult az úton. A 40-es km-nél sávzárásra számítsanak!

- Az M7-es autópályán a 102-es és a 111-es km közötti terelésnél, a Letenye felé tartó oldalon lezárták a 65-ös főúti kijáratot. A személyautóval közlekedők a Siófok-Sóstói (97-es km) kijáratot használhatják. A teherautók a terelés mellett elhaladva a Zamárdi-Felső (112-es km) kijáratnál tudják elhagyni az autópályát, majd a Zamárdi körforgalomnál fordulhatnak vissza az M7-es Budapest felé tartó oldalára. Onnan a siófoki, 65-ös főúti csomóponton hajthatnak le a városközpont és Tamási irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.