Az azóta háttérbe húzódó volt miniszter-lelkész nem ünnepelte az NKA 25. születésnapját a helyszínen, ez tette szóvá a Fidesz kultúrpolitikusa a Facebookon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez a köcsög L.szájmon tipikus fideszes ...belerúgni az elesettekbe...
főleg abba, akit előtte cumikázott !!
Eladott Ország
L. Simon László, aki volt már minden, ami saját szemének-szájának ingere (EMMI-államtitkár, kormánybiztos, miniszterelnökségi államtitkár, miniszterhelyettes, majd újra államtitkár) néhány év leforgása alatt számos kudarcot és megszámlálhatatlan, kínosabbnál kínosabb korrupciógyanús ügyet halmozott fel. A botrányos kastélyfelújítástól, a rákellenesnek hirdetett barackmagos mizériáig; a méregdrága bicikliúttól, a földvásárlásban élen járó fitneszedző feleségig és a cégeivel kapcsolatos hazugságokig; a saját maga által benyújtott törvénytervezet nem ismerésétől a nap- és szélerőművekről vallott tudományos analfabétizmusáig L. Simon a totálisan alkalmatlan, korrupt, hazug törtető ideáltipusa.
Azt gondolom, hogy amit látunk, az ennyit jelent: egy szarkupacot átraknak innen oda, remélve, hogy ha kevésbé jól látszik, akkor kevésbé büdös is. Ezt az én torkomon nem tudják lenyomni és nem azért, mert a Fidesz fűzfapoétája (akinek irodalmi munkássága alapján legfeljebb az elmebeteg perverzióhoz lehet köze, a kultúrához aligha) eképpen vallott korábban önmagáról: "büdös vagyok meg kell fürdenem kimosnom a seggemből az elmúlt három nap papírdarabjait." "fejem rothadó bőrdarabra hasonlít hamarosan elpusztulok
bűzlök akár egy csillag alakú dögvirág" Addig is csak annyit akartam mondani, hogy igazad volt, L. Simon! Te tényleg úgy bűzlesz, mint egy csillag alakú dögvirág. Én sem fogalmazhattam volna meg találóbban.
Eladott Ország
L. Simon szerint Magyarországnak azért nem megoldás a napenergia, mert nekünk esténként is szükségünk van áramra,valamint akkor is, amikor nem fúj a szél.Télen a legrövidebbek a nappalok és leghidegebb az időjárás, - mondta L. Simon energetikai napszakértő , és átvette a 2014-es Széles díjat*, amit méltán neveznek a magyar Nobel díjnak. A díjat* a méltán híres tudósról és vállalkozóról, Széles Gáborról nevezték el, aki először kapcsolta ki a gravitációt, sikertelenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.