Egy Orbánt is szállító luxusrepülő és egy kormánytisztviselőket, MÁV-vezért szállító luxusjacht bensőséges, mesébe illő barátságát énekli meg az Átlátszó oknyomozó cikke elképesztő fotókkal és videofelvételekkel.

(Forrás: hvg.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mostmár nincs Nokiás doboz, hanem közpénzzel telezsúfolt kamionok vannak és letelepedési kötvényenként kiárusított ország. És a birka legelészik tovább az árok partján és boldogan béget, hogy immár azok élik fel a jelenét-jövőjét, akiknek bizalmat szavazott. És még mindig van élő ember, aki azzal vigasztalja magát, hogy ennek a kormánynak nincs alternatívája? Ennek a kormánynak, amelyik főállásban azon izzad, hogyan tudna még többet lenyúlni a másokéból? Hogy miként tudnák úgy módosítani a törvényeket, hogy azok kiskapuk százait nyissák meg a gusztustalan harácsolás és annak eltitkolása előtt? Ezért van ennek az országnak kormánya? Hogy amikor mégis kiderül valami hasonló feneketlen görénység, akkor lehessen kommunistázni, migránsozni, sorosozni, balliberálisozni, hazaellenségeit kiáltani, és minden szart elkenni?
https://youtu.be/4dDPT8y29jI...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Miért is mondták anno annyit, hogy luxusbaloldal? Egy drágább karórára? Ráhelé 5x annyiba került...Egy limuzinra? Megvan még a limuzinszocialisták ugye? Nesztek, most magángépfideszesek vannak...meg Jachtstrómanok. A kurva anyátok fideszesek...
tulipan
A tőlünk, a NÉPTŐL meglovasított milliárdnyi Eurókkból, ezek minden pofátlan luxust megengednek maguknak!!
tulipan
@RonaGyuri: Lángoló ajkakkal? Úgy érted szaros ajkakkal???
Aki Én
Ha valakinek eddig nem lett volna tiszta, hogy miért kell non stop migránsozni.
Keresztényi szerénységben élnek ezek a vagyontalan emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.