A 32 éves vándor azonnal meghalt, amikor vasárnap reggel elütötte egy idős sofőr Franciaországban.

Tragédia: meghalt az ekhós szekérrel világot járó Gecse Balázs Gergő

Fotó: Facebook

Szomorú véget ért egy csodás életét élő magyar vándor kalandja. A 32 éves Gecse Balázs Gergőt, aki ökrös szekérrel, egy kutya és négy szarvasmarha társaságában járta a világot, a helyi sajtó szerint vasárnap reggel fél kilenckor halálra gázolta egy idős sofőr délkelet-Franciaországban, Villard-Bonnot közelében.

Gecse az ekhós szekere mellett ballagott éppen, az út belső oldalán, amikor az állítása szerint a napsütéstől elvakult, szemből érkező autós elcsapta.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
@Klubtag: @Klubtag: a vándorlás volt az életeleme,nem hiszem,hogy különösebb mondanivalója lett volna.. Legyen könnyű a számára a föld
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@kripton: Írod:
"Nem azt állítom hogy a gázoló vétlen, hanem azt, hogy Gecse is felelős."

Ezzel nem vitatkozok, mert igazad van, ha Gecse nem az út belső oldalán sétál, akkor valószínűleg ma is élne.
Évi 60-65 ezret vezetek, volt, hogy hasonló esetben szerencsém volt.

Írod:
"Az úttest JOBB oldalán..." Az is szabálytalan volt."

Bizonyos esetekben szabályos. Lakott területen belül gyalogosan jobb oldalt, lakott területen kívül bal oldal a szabályos.
kripton
@papa.49: Nem ütik egymást. A rendőrök biztos az állati erővel vont jármű szabály betartását kérik számon Gecsén, amit ő lefényképez. Ez éppen az bizonyítja, hogy nem igazán vette azt komolyan.
kripton
@F_Viktor: Húbammeg! Akkor ezt rosszul tudtam. (Nincs jogsim) Mázli, hogy élek!
Yoda69
@F_Viktor: Ja, bocs. Nem tudtam hogy ő van a képen, mert ezeddig azt sem tudtam hogy létezik. Létezett.
Lehet hogy a balesete előtt még csinált egy szelfit.
Pálinkás Pál
@F_Viktor: "gen! Gondolom nem járkálsz Romániába, ott minden napos, hogy éjjel 2 órakor a ködben kivilágítatlan lovaskocsival találkozol."
Nos...ezt te mondod...Egy jogállamban ezt nem is vizsgálnák,mert a lovaskocsi szabálytalanul nincs kivilágítva...amire éjjel megint nem kell számítanod kresz szerint!! Az a te bajod hogy rájöttél már hogy nincs igazad...de megpróbálod megmagyarázni,pont úgy mint a fidesznyikek!!!
Ami az érdi esetet illeti,abban meg vastagon benne volt hogy kisbabák az áldozatok...tudniillik én is utánaolvastam,a babakocsi kényelmesen elfért volna a jártdán...ergo,bármilyen sajnálatos is,a szülő volt a hibás...A relatív gyorhajtás az a rendelkezés,amit azért alkottak hogy bárkit meg lehessen büntetni!!Ha szigorúan ragaszkodsz a benne írtakhoz,akkor max csak 5Km/ h-val közlekedhetnél bárhol ,hogy bármikor meg tudj állni!!
namihami
Annyira tudom irigyelni azokat, akik ráérnek a passziójuknak élni. Miből telik ezeknek a hobbijukra? Ökrösszekerezés, vitorlázgatás, hegymászás. Életcél--naponkénti munka helyett. Mikor dolgoznak, miből lesz nyugdíjuk? Esetleg a celebeinkhez hasonlóan, a megfelelő időben elkezdenek rinyálni, hogy kicsi a nyugdíj?
Vagy a szponzorok ilyen hülyeségekhez adják a pénzüket, ahelyett hogy millió értelmesebb célt támogathatnának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.