Rétvári a tízparancsolat kipróbálását ajánlja az ellenzéknek, amely elhallgatja a jó híreket az egészségügyben. Parlamenti nap zajlik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
No comment.
Amikor már ennyire hülyének néznek egy társadalmat, akkor az az is :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
No comment.
Amikor már ennyire hülyének néznek egy társadalmat, akkor az az is :(
Ludmilla
egyre visszagtaszítóbbak...azt a Cseresnyés államtitkárt vajon honnan szalasztották?Erdélyből?
kereső
Ismered ezt Bence?
„Mit kíván a kilencedik parancsolat? Azt, hogy senki ellen hamisan ne tanúskodjam, senkinek szavait el ne csavarjam, mást rágalmazó és gyalázó ne legyek, senkinek a meghallgatása nélkül való és könnyelmű elítélésében részt ne vegyek, hanem mindenféle hazugságot és csalárdságot, mint az ördögnek tulajdon műveit, hacsak Isten súlyos haragját magamra vonni nem akarom, kerüljek. Törvényes és minden más eljárásomban az igazságot szeressem, őszintén kimondjam és megvalljam. Felebarátom becsületét és jó hírnevét tehetségem szerint oltalmazzam és előmozdítsam.”

Ez azt jelenti ne hazudj,ha értelmezési nehézségeid lennének.
kereső
Az ellenzékből lesz-e valaki,aki a képébe vágja?
kereső
@Aki Én: erre a következetetésre jutott kövérerkörlcsösköteleslászló IS!-ki is mondta.
sztarklikk.hu/kozelet/kover-laszlo-hulyenek-es-hazaarulonak-is-szabad-lenni/342584
Macskaszem
Hülyegyerek, az ellenzéki pártok ugyan melyik fideszmédiának adhatnak utasítást? Mert ellenzéki média egyáltalán nincsen. Hazug disznó vagy te, nem keresztény.
tudode
Rétvári bá' a PARLAMENTI NAPON áll a gáton, mintha ÁTPROGRAMOZTÁK volna a komputerét, levegővétel nélkül, a NER lovagok távollétében egy, két államtitkárral együtt 2010 előttiznek, mintha kilencedik év NEM folytatna a gazdi RABLÓ HADJÁRATOT az ország cuccaiból, és DICSŐÍTIK a MINDENRE HATÓ bizonyítványát.
.
RéneSS ahogy ELADJÁK MAGUKAT ezek a mérgezett egerek!
.
Gyomorforgató még látni is MILYEN MÓDON működik a "csuti" un. NEMZETI EGYŰTTMŰKÖDÉSI RENDSZERE!!!
tulipan
@Macskaszem: Ne feled, ezek narancsos "keresztények'"!
tulipan
Ugyebár, Te narancsos bunkó Házmester, hülyének és hazaárulónak, csakis fideszesnek lehet lenni???
Eladott Ország
Az ellenzéki sajtóban sok szó esik az orbánizmusnak arról a sajátosságáról, hogy a tömegtájékoztatás szinte minden eszközét maga alá gyűrte. Övé a legfőbb hírforrás, az MTI, amely Orbán szája íze szerint válogatja és hamisítja a híreket. Saját játékszerükké tették a közszolgálati rádiókat és televíziókat, amelyek nem tájékoztatnak pártatlanul az ország és a világ dolgairól, hanem leplezetlenül kormánypropagandát terjesztenek és hazudoznak. A demokratikus díszletnek használt Népszava kivételével megszerezték a teljes írott napi sajtót, amit pedig nem tudtak, azt csavaros úton-módon megszüntették. A közpénz trükkös fölhasználásával – az egyetlen RTL Klub kivételével – megszerezték vagy hatalmuk alá hajtották a magántelevíziókat. A frekvenciaosztás állami feladatának fegyverként való forgatásával, ellehetetlenítették az Orbánhoz nem lojális magánrádiókat. Szerény becslések szerint a világ dolgairól való teljes körű és pártatlan tájékoztatás legfeljebb az olvasó- és nézőközönség öt százalékához jut el, és ez a magyarázata az orbánista agymosás páratlan sikerének.
Eladott Ország
A szocializmus idején az MTI ugyanúgy meghamisította és megszűrte a híreket, mint most. Az ötvenes években csak Néprádiót lehetett kapni, amin kizárólag a Kossuth és a Petőfi jött be, külföldi adókat nem lehetett vele fogni. 1956 után egyetlen televízió lett, az állami. A napilapokat nem lehetett egymástól megkülönböztetni, ugyanazt a hivatalos ideológiát nyomták. A szocializmus idején is elképesztő hazugságokkal etették a közönséget. Egyre jól emlékszem gyerekkoromból: amerikai ügynökök titokban kolorádóbogarat csempésztek a szocialista országokba, és ezért nem volt elegendő krumpli. Ez is van olyan képtelenség, mint az asszonyainkat és lányainkat megerőszakoló migránsok. De hát emlékezhetünk a „rothadó Nyugatról” évtizedekig terjesztett rémhírekre is. Meg az ígéretekre, hogy nemsokára utolérjük, sőt lehagyjuk. Mintha Orbán vagy Matolcsy mostani jóslatait és ígéreteit hallanánk. Egyszóval akkor is ugyanúgy folyt az agymosás, mint most. Mégsem hitte el senki egy szavukat sem.
Yoda69
Melyike medianak te szerencsetlen idiota barom?
A media 95%-a a ti kezetekben van te kommunista hazaarulo!
A maradek 5%-meg nem jut el az emberek 20%-ahoz se, mert lehetetlenne tettetek oket.

Gondolokozz mielott ekkorat hazudsz te geci fereg!
Ludmilla
nézem a parlamenti közvetítést...a nválaszadó semmilyenzsolt volt,hogy ez mekkora geci... hihetetlernül ostoba fajankó... mit keres ez a parlamentben?
papa.49
Retekbence baszd szájba a legkedvesebb rokonod !!!
tulipan
@Ludmilla: Micsoda kérdéseid vannak ! Az effektív Összeg titkosak, de gondolom, ugyanazt, mint többi dilettáns, narancsos, SÖTÉT BUNKÓ!
Csizmás Kond
Jobboldali meg baloldali sajtó...minden csak az sajátjuk kormányzása alatt pozitív, máskor negatív...és épp azok nézik hülyének az embert akik mindig a saját érdekük szerint adják elő az eseményeket.
Pálinkás Pál
Ezután a retek után sem sírna senki ,ha egy kósza 7,62-es eltalálná!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.