A Miniszterelnöki Sajtóiroda elárulta, ki finanszírozza a miniszterelnök repülőútjait.

Orbán nem a magyar adófizetők pénzén utazgat – válaszolt a miniszterelnök sajtófőnöke
Fotó: Marjai János/MTI

Az Átlátszó írta meg, hogy többek között Orbán Viktor magángéppel utazott haza a Mol Vidi bulgáriai mérkőzéséről, illetve gép útja gyanúsan sokszor keresztezte annak a jachtnak is az útját, amelyen megfordult egy rakás NER-közeli személy.

Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófönöke Népszava kérdésére azt válaszolta, a miniszterelnök a Videoton összes mérkőzésére elutazik, de ez 

a magyar adófizetőknek egy forintjába sem kerül, hogy Garancsi István vendégeként utazik focimeccsekre Orbán Viktor egy luxusgépen.

Az Index cikkében megemlíti, hogy 

Garancsi az egyik legnagyobb nyertese a magyar közbeszerzéseknek,

miközben a Videoton a Fradi mellett a leggazdagabb magyar klub, amely szintén elképesztően sok pénzt kap az adófizetőktől TAO-támogatások formájában.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ennyire hülyének nem kéne nézni a népet, lehet hogy nem áll be a pénztárhoz jegyet venni, de bőségesen részesül az állami javakból ez a tetű is !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ennyire hülyének nem kéne nézni a népet, lehet hogy nem áll be a pénztárhoz jegyet venni, de bőségesen részesül az állami javakból ez a tetű is !!!
RonaGyuri
mármint a Miniszterelnöki Sajtóirodának!!! =)) Hogy nekünk azt hagyjuk! =))
Eladott Ország
Csak a kötélbarát Garancsi kerül a mi pénzünkbe, a többszörös túlárazással, illetve az aranyáron történő kivitelezéssel. Az ilyen strómanok ölik meg a piaci versenyt, hogy azután zsírosra gazdagodjanak.
kisrigó
Jobb, ha tudjátok, hogy mi is tudjuk: meghalt Andersen, már nem hiszünk a mesékben!
Sámannus
Mindenképpen azok fizetik, akik az intenzíven nem kapnak biztonságos kezelést. Nemá he, tahókáim ezt ti mindig elmesélitek, csak az a baj, amikor ti a Kossuth téren szartatok, akkor még működött minden.
RonaGyuri
Csak a rend kedvéért: ADÓKÖTELES!!!
Gondolom népünk szeme-fénye be is fizette a nagy-értékű ajándék
ok elfogadása után járó SZJA-t!!!
kisrigó
@RonaGyuri: Nagggyon jó meglátás, csak nem hiszem, hogy kiderül, hogy az egyes emberek istene megteszi-e ezt! Majd méltányosságból elengedik neki! Elvégre, mert megérdemli! DDD
Ludmilla
hát ki a fene,hiszen megtakarítása sincs,koldus... hahaha
Clavigo
@RonaGyuri: Azt hiszem,,150 000 ft .felett fizetős... Itt vajon hányszor 150 000 után kellene csengetni ?
RonaGyuri
@kisrigó: @Clavigo: nos csak azért mondom, mert mint ismert egy nagy nevű elődjét - bár ez illető hozzá képest budai úrilány volt - csak adócsalással lehetett elmozdítani! =))
Lepényleső
Valóban,nem szárnak a kútba csak a kávájára,majd jut kútba bottal piszkálgatva? Fantázia nincs
fejükben a hazugságra,és ezek az ország legjava? Hasonlóan amit tettek a kút kávájára?
namihami
@RonaGyuri: Ez is ugyanabba a bevallásba fog bekerülni, mint a Pampallini-féle vadászatok.
És még képesek felállni a Parlamentben (vagy valamelyik sameszt felállítani) és felháborodottan kijelenteni, hogy ezt más fizette--ajándék gyanànt. Mert azok olyan ajándékozós fajták, persze pusztán szivességi alapon.
Furcsa, de amikor egy drága műtétről vagy kilakoltatásról hallunk, akkor ez az "" ajándékozási láz"" valahogy nem éri el őket.
Edmond Dantes
Jó pár évvel ezelőtt egy francia miniszternek le kellett mondania,mert a gyerekkori barátjának, egy vállalkozónak a meghívását elfogadta egy pár órás yacht kirándulásra.Demokráciában állami, vezető pozícióban lévő miniszter nem kerülhet egy vállalkozóval bizalmas helyzetbe,ugyanis bármikor félreérthető döntésekkel vádolható. Nálunk két dolog lehetséges:vagy nincs demokrácia,vagy Orbán miniszterelnökként egy gátlástalan bunkó.Vagy mindkettő.
Eriksson
Nem is kerül pénzbe, az tuti. Legfeljebb apró szívességekbe.
desiro
@durbincs: Mi van farkatlan kiröhögted magad???
Klubtag
@Eladott Ország: Ez bizony megvesztegetés akárhogyan is magyarázzák...persze Polt valami különleges egyetemen szerezte képesítését...na ezért kell csatlakozni az EU-s ügyészséghez.
Ilyen esetekben hivatalból kellene azonnal eljárást indítani.
csak úgy....
@Eriksson: Ebböl látszik,hogy ökör vagy a politikához! "apró szívességek"= korrupció !
csak úgy....
@Eriksson: ...persze a hibbant gyurcsány,szerinted többet lopott és az megjár az utódoknak is...
kereső
Úgy látszik,hogy a Miniszterelnöki Sajtóiroda átvedlett cirkuszi porondmesterré.Megpróbálta elsütni a hét viccét,pedig még csak hétfő van. Nekem nincs nevetni való kedvem ezen.
Amúgy meg tényleg adóköteles jövedelem a miniszterek elnökénél.
telegdilaci
És Garancsinak a pénze honnan van, az nem közpénz véletlenül?
kereső
@telegdilaci: az már elveszitette közpénz jellegét.
Clavigo
@durbincs: Agyalágyult,,,te sose fáradsz el ?
csak úgy....
@durbincs: na mesélj jámbor! a brummogó macit meg a pizzát,plojestiböl már kivürü ismerem...
kerestél de nem volt rád idöm, remélem azóta van friss pelusod...,ha gond van,akkor csak csöngess mint mindíg...
csak úgy....
@Horizont: Gondolod,hogy egy 1/2kegyelmü érti ,azt amit mondasz neki? vele csak úgy lehet kibaxni,ha el veszik a játékát és nincs több propeller...
csak úgy....
@durbincs: Imádom a választékos humorod!:) ...moss fogat és höss aludni,különben gyün plojestiböl a brumm és ...kurvára unalmas vagy durbincs.
te valami ámokfutásra készülsz? a kötelet elötte készítsd ki és áztasd be alaposan...,nem ám a rendörség öngyújtóval meghiusítja a dógot...
papa.49
@Horizont: Legyél erős nem is egyedül van, ketten, vagy hárman irkálnak ezen a néven, na figyuzz mindjárt jön nekem tátott szájjal )))))))))))))
csak úgy....
@Horizont: nagyon goromba tetszik lenni a mi 1-ügyü közös barátunkal ! durbincsból az ihlet beszél,ezt kb. a finghoz tudnám hasonlítani ,mikor ihlete van,akkor döl belöle a ,hogy is mondjam...
Ne vegyed ezt az elmebajost a szívedre, @papa.49: szerintem a durbincs egyedül ennyire... ;)
papa.49
@csak úgy...: Én már csak röhögök rajta, mondjuk más lenne helyzet ha tudnék vele találkozni személyesen, egy jó darabig semmit nem irkálna )))))))))))))))))))))
csak úgy....
@papa.49: Pedig ö a fideszes andersen von ploesti ! ;)
division
@Horizont: Lehet csak én vagyok itt olyan Fideszes aki a saját véleményét írja le mindezt személyeskedés nélkül? Bár újabban már inkább bírálom sok cselekedetüket, de azért elég sokáig védtem kizárólag őket. A cikkhez szólva politikusaink közpénzből csinálnak mindent, és ezzel nincs is semmi probléma addig amíg a hivatalosan bejelentett keresetük fedezi is a költségeiket. Minden plusz már a közpénz jogtalan elherdálása, kivéve ha az ország érdekében utaznak valahová üzleti tárgyalásra. A saját szórakozásukat kizárólag a fizetésükből fedezhetik.
kisrigó
@Eriksson: Igen, azokat az "apró szívességeket" milliárdokban mérik, sajnos!
Eriksson
@kisrigó: Az bizony leheccséges. :)))
"Garancsi István magyar üzletember, a Videoton FC labdarúgó-csapat tulajdonosa, a Magyar Természetjáró Szövetség elnöke, a NAV online pénztárgépeihez SIM-kártyát szállító Mobil Adat Kft. többségi tulajdonosa. A 2017-es Befolyás-barométer szerint ő Magyarország 7. legbefolyásosabb személye." Wikipédia
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Nem is kerül pénzbe, az tuti."

+ garancsi az, aki olcsó pénzért megveszi az osztrákok felesleges villamosenergiáját, majd továbbadja a MVM-nek, amit ők rezsicsökkentés lózunggal nyakon öntve arányárban kiszámláz neked!
csak úgy....
@durbincs: mesélsz még?...,szomjazom szavaid ?
Eriksson
@F_Viktor: Még egy ok, hogy megépüljön Paks2. Ne kelljen másnak a fölöslegét megvásárolni.
csak úgy....
@Eriksson: jujj! Te ezt komolyan gondolod,hogy Paks2 röl óccsón gyün majd az áram?
csak úgy....
@durbincs: ma jól keresel? köne még pár mondat ,hogy kilegyen az 1000 es ?
csak úgy....
@durbincs: má fostam,hogy kakilni menté? vezetsz lucifer?
human
békemenetelő fideszes: "És Simicskának honnan lett a vagyona?" :D :D :D És nem fogta fel, hogy mekkora öngólt lőtt.
Yoda69
A cim helyesen:

"Orbán a magyar adófizetők pénzén utazgat"
Yoda69
Ugyanis orban utan tudjuk sose azt nezzuk, amit mondanak, hanem amit csinalnak. Marpedig orban nem kolt egy vasat se a sajat megtakaritott par szazezer forintjabol, igy nem marad mas lehetoseg, mint hogy az adofizetok penzet egesse.
lampa laz
Még jó, h nem azt írja ez a hülye havasi, h Provident kölcsönből utazik.
Yeromos
Nem az adófizetők pénzén utazgat, nem ő az adófizetők pénzét átjátsza a strómanjainak akik repülőgépeket, jachtokat vásárolnak és azon utazik. Úgy ahogy semjénzsóti sem közpénzen vadászik. Hisz ez egy becsületes kormány ők nem lopnak mint a komcsik tették.
dr. prédikátor
Na és a geci fasszopó garancsi pénze honnan van???nem az euró milliárdokból?? és a mi adóforintjainkból???Rohadt egy szemét geci nyűves banda az egész fityfasz, élén a geci cigus fecalicussal!!!Ezek a tetvesek egyre nyiltabban lopnak csalnak hazudnak!!!Rohadjon le a bűr róluk!!!
tudode
Na! Nézzük csak ki is ez a Garancsi "barát" = lötél barát?
.
Feldobták a napomat a haverok, mivel ezzel a milliárdossal az Orbán házaspár már 2009-ben un. KÖTÉLBARÁTSÁGOT KÖTÖTTEK egy hegymászásos haverkodás alkalmával,!
.
Íme!!!
.
Meglepő tények egy magyar milliárdosról
www.napi.hu/magyar_gazdasag/https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/meglepo_tenyek_egy_magyar_milliardosrol.599272.html.599272.html
.
"""A lapban van egy interjú is vele, ebből kiderül, hogy Orbán Viktor feleségének még 2009-ben Garancsi szervezett egy születésnapi hegymászótúrát Ausztriába. A túrán ott volt Lévai Anikó és Garancsi mellett Hernádi Zsolt Mol-vezér is. Ekkor "kötélbarátságot" kötöttek, a hegymászásban így nevezik, ha két ember a kötél végén egymásra van utalva."""
.
Újabb fogalommal bővült a fityisz szótár a KÖTÉLBARÁTSÁGGAL, hiszen eddig VÉR és DAC szövetség/barátság volt ismeretes.
.
Tehát ki tudja HÁNY, MENNYI potyautas LÓG, és meddig az ország nyakán, ELOROZVA a mezei vállalkozók ormánya elől a BORSOS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEKET ki tudja milyen BARÁTI SZÍVESSÉGGEL!
.
Valójában POTYAUTASOK, CINKOSOK országa lettünk, NEKED ADOM ezt, TE adod nekem azt, oszt' EZER MILLIÁRDOKKAL károsítják meg a nemzetgazdaságot, miközben Czeglédy Csabát mutogatják, elterelve KÖTÉL, és ki tudja milyen barátságokkal, lassan már a VILÁGEGYETEMET is megcélozva!
tulipan
Áh, deeeehogy! Elvégre MINDEN MAGYAR ADÓFIZETŐ ÁLLAMOLGÁRHOZ hasonlóan, Ődagadt méltósága is zsebből fizeti a hivatalos útjait, csak nem a sajátjából!!! Te idióta!!!
1magyar
Ez a minimum, hogy a közbeszerzések nagy nyertese utaztassa. Arról meg mi tehetünk ha hagyjuk a milliárdosok elszaporodását.
De ezt nem csak az Orbán kormány szaporított hanem eddig mindegyik.Kádár féle 1 lakás,1 autó 1 üdülő már megszűnt, mit gondoltok miért kellett a rendszerváltás?
A gengszterek meggazdagodásáért.
kereső
@lampa laz: van már az a "mini kölcsön" is-aminek a kamata is apró.Az való neki.
tulipan
Nem szükséges még csak erőlködniük se, hiszen eléggé nevetséges a Dagadék, mát önmagától is!!!
hvg.hu/elet/20180912_Tibi_atya_nyilt_level_Orban_Viktor
1magyar
@tulipan: Ha elfogysz az érvekből jön a személyeskedés?
tulipan
@Eriksson: Miért csak ennyi? Tán, narancsos módi?? Az egész beszéd a lényeges!!!
Eriksson
@tulipan: Mi mennyi? Ha a videóra gondolsz, azzal arra utaltam, hogy a legtöbb ember sosincs megelégedve, mindig többet akar. Mert megérdemli. Ezt Gyurcsány is megmondta és ő már csak tudja!
tulipan
Sajnos mind a NÉP,etsem epdig az (általános) éerelmiséget me glepetésként '"érte'" a rendszerváltás és nem is tudott mihez kezdeni vele!A jobboldali kormány, a saját hatalmának bebiztosatéséevl vol elfoglalva, az ország erformos
kereső
@Eriksson: 08:06 hagyd már gyurcsányt- foglakozz a cikkel, vagy erről is ő tehet?-nem a mélysötétek?
Peller Anikó
Valóban nem. Először ellopja és eztán már a saját pénzéből fizeti az utazásait.

A törvényi környezet kialakítása miatt viszont a lopás ezáltal már törvényesített és így már minden rendben van. Úgy tűnhet, hogy vállalkozók fizetik az utazásokat akik viszont zsíros megrendeléseket kapnak az állomapparátustól, tehát valójában a köszpénz ipari méretekben történő lerablása folyik.
tulipan
Sajnos mind a NÉP-et mind pedig az (általános) érterelmiséget meglepetésként '"érte'" a rendszerváltás és nem is tudott mihez kezdeni vele! A hatalomra került, vegyes jobboldali kormány, a saját hatalmának bebiztosításával volt elfoglalva, az ország. a gazdaság megalapozását célzó törvénykezés, gyors reformos megváltoztatása helyett!!
tulipan
@Eriksson: nem tudom, mire gondoltál, mit "mutatott meg" Gyurcsány, mert szerintem csak az állt módjában, valamennyire "megmutatni", amit a szemét ,orbáni, narancsos csőcselék engedett számára!!
Eriksson
@kereső: 08:11 Miért ne? Örök érvényű példabeszéd.
Eriksson
@tulipan: Ezt hol olvastad? Mert én arra emlékszem, hogy akkor kezdődött az ország kiárusítása, magánosítása a baloldalinak mondott nomenklatúra áldásos tevékenységével.
Annak is utánanézhetnél, hogy hova lett az MSZMP, és a KISZ vagyona. Na?
Hol a lé elvtársak???
Aki Én
Nézőpont kérdése.
Elvesztette közpénz jellegét.

Egyébként ez színtiszta korrupció!!!

Hogyan lehetséges egy demokratikus jogállamban, hogy az állami pénzek, vagyis közpénzek legnagyobb nyertese ajándékokat ad a kormányfőnek?
Milliárdos ajándékokat...
kereső
@Eriksson: talán tedd fel ezt a kérdést boross péter-nek a "szépemlékű" dilettáns ,első demokratikus megválasztott kormányunk volt miniszterelnökének...széles gábornak,parragh lászlónak,csányiank...etc.Ja ,most ugyanúgy folyik az ország vagyonának kiárusitása,csak most az orosz,az arab üzletemberek a favoritok.
Eriksson
@kereső: Ne terelj. Tudod te jól, hogy miről beszélek. Átélted te is azt az elszegényesedési és munkanélküliségi hullámot, melyet a mai napig megérez a nép. Akkor és ott kezdődött az ország kirablása, a tűzközeliek gazdagodása, a középosztáy letűnése.
papa.49
Havasigyopár a neveddel ellentétben EGYÁLTALÁN NEM KEDVELT VIRÁG VAGY, MAX. MÁKVIRÁG !!!
Menj oszt. bújjál vissza a helyedre a csuti kretén valagába, mint a csiga a házába !!!
kereső
@Eriksson: nem én terelek,úgy gondolom- ezt a műveletet Te gyakorolod oly szivesen.Az egész ott,azzal az elkúrt gazdasági rendszerváltással indult!Ősbűn, mint a fidesz-és mdf székházeladása- mert a privatizáció szerződések töredékét sem tartották be-következmények nélkül, aztán jött az agyament "kárpótlási tv", meg a többi egész gazdasági ágazatokat szétverő jogszabály, amelyek pótlására semmi sem jött létre, ami pótolt volna.
És nem tudod,nekem bebizonyitani,hogy a mostani köpontositás- a lakossági szolgálatatások területén hű de nagy szám.Nem az- csak még nem érzékelhető közvetlenül, + bónusz orbánék számára a lenyúlások számára biztositott plusz lehetőség.És ezt mi mindannyian fizetjük,most már közvetlenül IS!
Hellcat
Akár hogy is nézem abból utazgat...mert a kitalicskázott pénzek is adóforintok, meg a fizetése amit kap is adóforintok.
Eladott Ország
Tán a sajátodból, bűnöző, politikai prosti csúti kancigány?
Eriksson
@kereső: Látom, mindenáron a mai állapotokat akarod eredendő bűnnek beállítani, holott igenis a rendszerváltással kezdődött az ország kirablása.
Sajnálom, hogy annyira rövid az emlékezeted, hogy a '90-es évekből nem a lényeg, csak néhány név maradt meg benned. Holott...
kokopelli
@kereső: Nem értem az egész logikát!Azért rabol,csal,hazudik a mostani kormány,
mert az előző azt csinálta?!Nem azért kell egy kormányt elzavarni,és másikat "hozni",
hogy az megszünjön? A régi visszavágás (?),"ne beszéljen mert maguknál üldözik a
négereket!"!Felnőtt emberek kassírozzák az Orbán-banda lopásait,"sikításait" hajme-
resztő érvekkel!..ha az Orbán állítólagos "nagy barátját a H.Kohlt el lehetett távolítani
(nem saját zsebbe) illetéktelen pártfinanzierozás miatt,akkor nem értem! Ő egy pár
nagyságrenddel magasabb volt,mint a "csuti gyerek" és a saját párttársai tették lapátra!
advocat
Azért az a pénz mégis csak az adófizetőké! És Csányi is a mi forintjainkból gazdagodott. Mert a mi hiteleink kamatából él. Szóval?
kereső
@Eriksson: ne terelj már a jó Isten áldjon meg.Vagy szövegértési nehézségeid vannak? Mi irtam? Mi volt az ősbűn a rendszerváltás után? Olvasd már el! Bosszantó amit csinálsz.
kereső
@kokopelli: igen- magyarisztánban=orbániában igy mennek a dolgok. Amúgy sokunknak teljesen érthetetlen,bár ha itt elolvasol néhány kommentet- na nem a trollokét,akkor azért érthetővé-de nem elfogadhatóvá válik. Az "átlag" magyar nem ért a gazdasághoz,nincsenek minimális pénzügyi ismeretei,nincsenek alapvető társadalmi ismeretei- ez mind oktatási hiányosság.Az,hogy nem is érdekli- az meg annak köszönhető,hogy a négyévenkéti szavazással le van tudva a" demokrácia"- ez meg az eddigi összes politikai elit hibája/bűne.
Orbán meg kihasználja ezt az állapotot.
lampa laz
@Horizont: (18:10) tegnap. Nekem sem sikerült beküldenem, sőt jó ideje semmit nem enged. Propi erősen cenzúráz újabban.
sokanvagyunk
Miért is ajándékozna egy üzletember bármit is egy hivatalban lévő miniszterelnöknek vagy más politikaközeli embernek? - ha csak nem valami "előnyért", amit jogászkörökben más szóval szoktak illetni.
kokopelli
@kereső: ..ha tudnád mit vitatkoztam családom tagjaival,még Orbán első győzel-
me előtt az u.n magyar megkövesedett szokásokról, jatt a orvosnak,a benzinkutasnak...
az egészségügy "kongói" állapota,a közéleti és magán morálról,az emberek brutá-
lis fellépéseiről,amikre gyermekkorunkban nem is figyeltünk! Mindig az volt a bunkós-
bot-érv,hogy nálunk az egyszerűen nem megy! ...akkor marad a dagonya?!Egyszer
csak el kellene kezdeni!? ;-(
Eriksson
@kereső: 12:40 Sajnálom, de egy büdös kukk se jött le abból, amit 09:18-kor írtál. Légyszi fogalmazd meg kissé árnyaltabban, hogy én is megértsem.
Hogy mi volt az Ősbűn? Hát az, hogy '90 után aki tehette mindent vitt, amit ért. Az addigi "munkásosztálynak" meg az éhkopp maradt. Se pénz se posztó, se munkahely, se népvagyon.
kereső
@Eriksson: az ősbűn? Az esztelen,meggondolatlan,dilettáns privatizáció-a gazdasági ágazatokat tönkre tevő törvénykezés.A privatizációs szerződéseknben foglaltak végre nem hajtása-minden következmény nélkül.Ezek következtében az egyik napról a másikra utcára került 1,5 millió munkavállaló-a termelő üzemek eltűnése magyar "vállakozók" által.Nem a kormány adta el a piacokat,hanem ezek a vállakozók, akik fillerekért szereztek vagyonokat, amit aztán busás haszonnal- a piaccal együtt eladtak a külföldi befektetőkenk.Ezért eszünk szlovák cukrot pl.Nem sorolom- mert ez már történelem, de ezt az első szabadon választott magyar kjormány művelte- és ennek volt egy ideig miniszterelnöke boross péter.Aki maga is ekkor szerzett vagyont. És csak ezért emlitettem meg a nevét.
Eriksson
@kereső: Na, végre közös nyelven beszélünk. Szóról szóra egyetértek szavaiddal.
kereső
@Eriksson: kösz, akkor ez most érthető volt.
lampa laz
@CsipkeRózsa: Jó ideje nincs már, bár egy darabig valaki írogatott a neve alatt. Rá is kérdeztem, mert nem a tőle megszokott stílusban fogalmazott, h vajon ki ő, de nem válaszolt, -ez nem volt Commenterre jellemző-, és többet nem is jelentkezett. Valakinek v valakiknek nem tetszettek a kritikus hsz-ei és letiltották. Sok kommentelővel előfordult már. Sajnálom is, h már nincsenek köztünk, ez velünk is bármikor előfordulhat.
advocat
Ha meg nem, akkor az meg vesztegetés. Mert az államilag jól ellátott cégek fizetik. Ezért járt Viktorunk jogra? Ennyi sem marad meg?
Borsodi
Persze,hogy nem abból stadionokat,és foci akadémiát épít Szerbiának.
anima
Két lehetőség van: Korrupt, vagy tolvaj.
És ennyi.
Sámannus
Maradjunk annyiban, hogy a kilopott pénz is az adófizetőkké.
Magadat hülyítheted, de bocs más meg nem hülye.Az ország nem a fideszé aki másként gondolja az csak azé van mert ő is segít a lopásban. A nagyfőnök pedig a főbűnös, mert ő kezdte a biztatást is a lopásra, amit magára vállalt. Mindegy hogynevezzük kétharmados, vagy négyötödös lopásnak az lopás marad, ha a főügyész nem is nyomoz utána , az ő dolga lenne megállítani a rablást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.