Edelény — Örülnek az edelényiek annak az önkormányzati döntésnek, ami szerint fizetnie kell annak, aki nem sürgős betegséggel érkezik a helyi orvosi ügyeletre. A képviselő-testület a múlt hét csütörtökön szavazta meg a vizitdíjról szóló javaslatot, amit dr. Bárány Miklós, az ügyeleti szolgálat vezetője terjesztett be. Az ügyben amúgy az egészségügyi kormányzat is vizsgálódik.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@1magyar: 6:58 Tegnap foglalkoztak vele a híradóban,ha pl csak recepteket akar feliratni valaki,de nem akarja kivárni a sort a rendelőben,és ezért hívja ki az orvost,mert sokan ezt is megteszik.Ha tényleg csak ezért híják az orvost,akkor jogos,fizessenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Ezt pénz nélkül is le lehetett volna rendezni.eképpen
Az ügyelet ideje alatt receptet csak akkor írnának fel, ha nincs már várakozó beteg.

Egyébként pedig jó lenne ha sokan nem kevernék az ügyeletet a kórházi sürgősségivel.
tulipan
@1magyar: Mázlista vagy, mert akkor még soha nem volt nagyobb bajod! Ig yneked elég a 10 Parancsolat! :)
1magyar
@tulipan: Voltam már ügyeleten is (nem sokszor) amikor azt gondoltam szívproblémám van, (van is rendellenességem) ill. infarktusom. Tünetek hasonlóak voltak Ekg felrakták nem volt nagyobb baj.
De honnan tudja az akinek még nem volt infarktusa, hogy a szív körüli fájdalom az-e?
Macskaszem
Volt olyan "kedves beteg", aki 8 családtagját is megvizsgáltatta, csak úgy a buli kedvéért, meg gondolom, sok hasonló eset miatt.
Ez az a fajta, amelyik huszadmagával megy látogatóba a kórházba, és eltángálja az orvost, az iskolában meg felpofozza a tanárt, ha valami nem tetszik. Ennek próbálnak gátat szabni Edelényben.
1magyar
@Macskaszem: Ja, igen az ómigránsok. De jönnek az újabbak Európába.
papa.49
@Macskaszem: Nem véletlenül, hiszen ott szokás, hogy a beteget egy népes kis csapat kíséri, úgy 8, 10 fő, akik a váróban azt hiszik hogy a kerthelyiségben vannak )))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.