16 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Fizikai erőszak a Kossuth téren: megint felbukkant a titokzatos hajnali védett vezető

A rendőrség védett vezető érkezése miatt 2018. szeptember 25-én 4 óra és 4 óra 27 perc között kiürítette Budapest V. kerületében a Kossuth teret, és felszólította az oda bejelentett – gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény résztvevőit – hogy gyülekezési jogukat a személy és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják.

A rendőrség felszólítására 14 fő önként távozott a helyszínről, azonban 16 személy nem tett eleget a felszólításnak, ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről. A rendőri intézkedés következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a 16 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek.​

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az a rejtélyes vezető minden éjjel...? És sosem tart szünetet a zabrálásban? Tehetné nappal is, már fel sem tűnik az alattvalóknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Remélem váltás után elszámoltatják azt aki parancsba adta!!!
nezelodo
Az a rejtélyes vezető minden éjjel...? És sosem tart szünetet a zabrálásban? Tehetné nappal is, már fel sem tűnik az alattvalóknak.
csipetke
Ki a túró megy oda hajnalban?Melyik védett vezető?Csak nem orbán jár oda hajnalonta felpróbálni a koronát?
1magyar
De miért nem az engedélyezett területen tüntetnek? Egyébként meg akkor megy a védett vezető oda amikor akar.
Micike
@1magyar: az engedélyezett területen tüntiznek!
görbetükör
@1magyar: Jó kifogás. És szemét módon élnek is vele.
Mikor Orbán volt ellenzékben, azért durvább volt, nem emlékszel?
Micike
@csipetke: éppen erre gondoltam, csak előtte betintázik valamelyik kocsmaügyi hivatal védett különtermében, aztán hajnaltól az ülés kezdetéig pihizik csöppet...koronával a fején. A régi szép időkben (1998-2002) még félretolták a bútorokat a dolgozószobájában, fociztak a fiúk esténként, csak utána piáltak, a szobája centire -hogy hogy nem- egy foci kispálya méretű volt. A fociból már kiöregedtek, kihíztak, a piálásból még nem :D:D:D:D
Nessy
Ott nincsenek térfigyelő kamerák? Nagyon kiváncsi lennék erre a holdkóros "védett vezetőre" ! Jön a parlamentből, vagy megy a parlamentbe? Mekkora táska van nála? Belefér a korona?
Vagy csak a demokrácia szelleme kísért egykori lakhelyén?
karma1
Szabo Gabor Tuareg szeptember 8.-tol oktober 5-ig megkapta a Kossuth teret elore bejelentett, folyamatos tuntetesre.
Ezert aztan eloszor 10-en, aztan egy het mulva, majd most "oszlattak fel" oket, de ok nem szivbajosak - ujra epitik a satraikat, ujra kimennek oda, es kuzdenek azert, hogy az orban rezsim megdoljon.
Eloszor a vietnami kommunista part fotitkara jott , aztan egy laoszi faszi, most meg Kina Makao koztarsasaganak valami papja jon (de az is lehet, hogy a loszi volt a pap, ez teljesen mindegy).
Azert en a rendorok helyeben kurvara szegyellnem, hogy kerekesszekes ferfit emelnek fel es visz el 4 markos rendor a Kossuth teren kivulre csdak azert, mert egy - orban altal amugyis melysegesen utalt vietnami komcsi vezeto jon ebedre.
Mar csak ezeket az afrikai, tavol-keleti, vagy a terkepen sem levo orszagok ezredrangu bekiabaloit riadoztatja a gunarnyaku kakadu segedletevel, hogy mutassa, mennyire fontos ember is o...
Ezek elott a kitoloncolasok elott Szabot mindig behivjak a rendorsegre, mindig azt mondjak neki, hogy nemzetbiztonsagi szempontbol "vedett" szemely jon, es ok is tudjak, hogy Szabonak igaza van, de azert mindig eljatsszak ezt a kis szinhazat.

Most mar annyira szegyellik a pofajukat a rendorok, hogy meg sem nevezik, ki az a vedett szemely, mert azonnal mindenki harsany rohogesben torne ki, hogy Magyarorszag pojacaja kiket kepes elorangatni a fiokbol 1-2 napra, egy pompas ebedre vagy vacsorara csak azert, hogy bebizonyitsa, o az ur es nekimegy a teljesen fegyvertelen, artalmatlan 30-40 fos tunteto "tomegnek"...:o(((
Piti minielnoknek, piti allamferfinak,... Kar, hogy meg ott eloskodik a magyarok nyakan..
Gauntlet
Megint?
nem tudott aludni Pintér efftárs?
simmering73
Mint egy kupleráj. Még éjjel is jönnek-mennek.
Lepényleső
A vezető takarítónő miért védett? Más egyéb lehetett,aki hajnal négykor oda keveredett.
Hacsak nem az a vezető védett,aki viseli az Alibi Tibi nevet?
Nessy
Ameddig erről sem fotó, megnevezés, addig csak az ott levők vegzálása! Érdekes, 2006-ban hetekig nem járt védett vezető hajnalban a Kossuth téren, nyugodtan lehetett kempingezni, bokrokat kihugyozni, napközben járókelőket abajgatni.
Nessy
@bakcsubakka: Kisérjen utatokon szerencse, találjátok meg új hazátokban a nyugalmat, boldogságot. Tudom, hogy nehéz, feledni soha nem lehet az elmúlt időket, csak emlékké konvertálni! Minden jót! Nessy
Desischado
@karma1: Pontosan. Ezért nem sajnálom én a rendőröket, csak azt kapják, amit érdemelnek. Szégyen, hogy kiszolgálják ezt az aljas rezsimet.
Egyébként te nem furcsállod, hogy mindig ilyenkor HAJNALBAN!!! jön állítólag egy vezető? Már ha jön, amiben én egyáltalán nem hiszek!
karma1
@Desischado: Nem akkor jon az, Csillagom, csak akkor nincsenek nezelodo jarokelok, akik esetleg a telefonjukkal lekapnak, ahogy eppen "intezkednek" a rendorok. Ezek kizarolagos basztatasok , tudja ezt Gabor is es az ott tuntetok is, de nagyon jol tudjak ezt a rendorok is.
Hat kepzeld el, a mint egy amerikai, vagy nemet, esetleg francia turista aki eppen a Parlament korul kolbaszol, az IS lencsevegre kapja hos rendoreinket, amint a kerekesszekes tuntetot 4-en felkapjak, es eroszakkal elviszik.
Mert hiaba nem hasznalnak gumibotot, konnygazt vagy egyebet, de ha en nem akarok valahonnan elmozdulni, es ezert 4 ferfi folkap es elvisz onnan, akkor az mar testi kenyszer, es ha kenyszer, az mar EROSZAK, mert ellenemre tesznek...
Mocskos egy rendszer ez - rakosi apank fekete lefuggonyzott autoi is kora hajnalban erkeztek a delikvensert.
Nem valtozott semmi sem azokhoz a sotet, diktatorikus korszakhoz kepest, csak elore lapoztunk a kalendariumban...:o((((
karma1
@bakcsubakka: Kedves, mindig szerettem a hozzaszolasaidat, es mint gyakorlo elvandorlo, csak annyit mondhatok: BARHOL a vilagban lenni most sokkal jobb, mint Magyarorszagon, es hogy barhova vessen is a Sors, az Elet, csak a legeleje lesz rossz talan egy kicsit, - aztan minden jora fordul, mert MINDENHOL mashol segitokesz embereket fogsz talalni, akiknek fontos az EMBER, a tisztessegesen dolgozo ember!
Az elso nehez idok utan csak azert fog sirni a lelked, mert meg fogod latni, hogy milyen az egy szabad orszagban elni, es hogy milyen keves dolog kellene ahhoz, hogy otthon is ugyanugy eljenek az atlagemberek, mint az uj hazadban, es hogy ettol a pici dologtol milyen keves valasztja el oket, nevezetesen: csak ez a mocsok kormany. Akiknek mar regen a bortonben kellene 1000 evre kuksolniuk...
De a diktatoroknak elobb-utobb veguk lesz, - oket sem fogja elkerulni a sorsuk, es csak remelhetjuk, hogy ez mielobb eljon.
Barhova vessen is az Elet, maradj meg annak, aki otthon is voltal - MINDENHOL szeretni fognak erte, csak a haza'd utalt ki, uldozott el!
Sok sikert, boldogsagot es remenyt az uj eletedhez...:o)))) Szeretettel...:o)))
percsi
@nezelodo: Nappal az alvilág alszik!
Láttuk, nem is egyszer, és milyen morcosak, mikor ráesik a fejük a padra. Alvásért csak pár milliót kapnak havonta. Éjjel milliárdokat keresnek :)
nezelodo
@percsi: Akármilyen strapás, mégsem tudnak ellenállni a kísértésnek. Fiatalon a hormonok még másra sarkalták őket, most hogy kivénhedté váltak, már más a szenvedélyük.
kissé felnőttem
meddő naiv gagyi kifogások piti dolog igy védekezni de csak ennyire tellik kifogytak az ötletekből . lassan véget ér a nyár is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.