Nagyon nehéz az idős cégalapítóknak átörökíteni a cégeiket, egy izgalmas tanulmány mindezt a rendszerváltáskori privatizáció fényében elemzi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mára eljutottunk odáig, hogy nem maga Orbán tiporja el az ellentmondókat, hanem az önkéntes szekértolók és seggnyaló csinovnyikok hada. Házmesterország. Orbán Viktor hatalma pont abból származik – legalábbis egy jó nagy része biztosan –, hogy eltiporja azokat, akik ellentmondanak neki. Akik nem fogadják el az általa megszabott feltételeket, azoknak boldog karácsonyt. Búcsút mondhatnak az addig gazdaságos vállalkozásuknak, földjeiknek, esetleg kocsmájuknak. Ha valami megtetszik a hatalom birtoklóinak, azt megszerzik bármi áron. Azokat pedig, akik nem hódolnak be, teljesen tönkreteszik. Lejáratják, ellehetetlenítik, majd elhallgattatják. Például, a köztévé az Orbán-kormány uralkodása idején elvesztette köz jellegét, így noha el nem hallgatott végleg, a valóságot mégis elhallgatja szavazópolgárok millió elől. A Tv2 hasonló sorsra jutott, amikor is kormánypárti televíziót faragtak belőle. A valóságot elferdítették, az igazságot pedig elhallgatják. És még bőven a lista elején tartunk...
magyarbakancs
Van egy közmondás."ki közel a tűzhöz könnyen melegszik"
Orbánék saját maguk szolgáltatnak bizonyíték a korrupcióra.
Amíg Simicskával jóban voltak ment a közgép szekér a G nap után tönkrement .
Simicska kollégiumi szobatárs volt.
Most Lőrinc barátnak megy a szekér.
Lőrinc barát gyerekkori jó pajtása volt.
Minek ide vállalkozás ha le van zsírozva minden.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.