Kedves Télapó! Én még sohasem írtam neked. Tudom nagyon korán van még de nálunk Magyarországon tudod nagyon lassú a Posta. Meg gondolom hamarosan eláraszt a sok gyerek is a kérésével. Tulajdonképpen talán nem is neked kéne írnom hanem a Hazám kormányának. De reménykedem benne ha már a világon senki más Te talán megtudod oldani, hogy emberként nézzenek minket időseket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nincs mit hozzá tenni...Az összes nyugdíjas megérdemelné, hogy nélkülözés nélkül, emberi méltóságát megtartva élje le a hátra levő idejét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez a mai valóság, amit bőszen tagad pártunk és kormányunk. Nem vitatom, hogy ma már nem ritka a több százezer forintos nyugdíj, ahol a 3 %-s emelés is többszöröse az átlagnyugdíjasénak, ahol ez a 16000 forint jóformán észre sem vehető. Ahol a 2,8 %-s ??? infláció mellett is emberi életet tud élni sok évtizedes munka után.
Miért gondolják hazánk nagyjai, hogy idős korban már nincs igény színházra, kiállításra, utazásra ( nem földkörülire, de azért a "járdaszigeteknél kicsit messzebb), az életet megkönnyítő dolgokra?
Tudom, hogy ők is megöregszenek, de nem ilyen körülmények között, mint a mai átlag nyugdíjasok.
Eladott Ország
Nagyjából 60 000 ember 50 000 forintnál kevesebb nyugdíjból próbál életben maradni. Ennek a helyzetnek a rendezése valahogy nem fontos a kormánynak, márpedig fontos kellene hogy legyen. Szlovákiában a magyar háromszorosa a nyugdíjminimum. Bajnai elvette a válság közepén a 13.havi nyugdíjat és a svájci indexálással számolt emelést is. Ez utóbbi 40 milliárddal emelné a kiadásokat. A mocskos kötvényes Tóni biznisze 35 milliárd visszafizetése az idén! Számoljuk hozzá a fűtött gyepes stadionokat, mangalica szerelő Lölőkét,a vejkót,a haverokat! Ha ezek nincsenek, élhetnénk mint a csúti vajda a horvát tengerparton! Csak rajtunk múlik, hogy meddig tűrünk! A képmutató, terelő hadműveletek és a migránsokkal való riogatás mellett nem volna haszontalan egyenesen beszélni egyéb kérdésekről is. Sőt, egyenesen csodákra lenne képes, ha a Szijjártó fejétől is bűzlő magyar kormány csak negyedannyit foglalkozna az utcára került, kilakoltatott, árokba rugdosott, kalandvágyból és tehetetlenségből itthon maradt nyomorultak sorsával, mint amennyi energiát a világ üldözött keresztényeinek megmentéséről szóló propaganda szétterítésére fordít.
Eladott Ország
Olvasói nyílt levél Orbán Viktornak. Nézd, Viktor! Tele van a hócipője veled azoknak – és mi vagyunk többen -, akik nem a haverjaid! Pedig mi emeltünk fel téged, mert annak idején fűt-fát sikerült elhitetned velünk, aztán oda jutottunk, hogy ma már köntörfalazás nélkül szarsz bele a képünkbe, valahányszor a parlamentben azt a cinikus pofádat kinyitod.
kolozsvaros.com/2017/01/09/olvasoi-nyilt-level-orban-viktornak/
advocat
Jó ez így! vagy mégsem. Bár a kétharmad!!! Ti is benne vagytok! Jócskán! Viseljétek. (Megjegyzem, én is viselem - miattuk.)
Eladott Ország
@advocat: Rendszerszintű csalással és a fideszes algoritmussal jött ki a kétharmad ( 49,27 %)
nem kellene ezért a nyugdíjasokat számonkérni.
kereső
@Eladott Ország: " Bajnai elvette a válság közepén a 13.havi nyugdíjat és a svájci indexálással számolt emelést is. Ez utóbbi 40 milliárddal emelné a kiadásokat. A mocskos kötvényes Tóni biznisze 35 milliárd visszafizetése az idén! "

2017-ben a "nyugdijkassza" csekély 56 milliárdos többlettel zárt- a kiegészitések után is!!!-persze ebből fizetve az utalványok után ,a csókosnak járó kb.7,2 milliárdos költségtéritést IS!8 gyártási ktg.+forgalmazási jutalék)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.