Volt idő, amikor Orbánt nem az illiberalizmus, hanem a liberalizmus jövője izgatta, amikor egy kedves ideológusa nem a nyugati létmód halálát, hanem szabad identitásválasztás szükségességét hirdette, és amikor a Corvinus mai rektora az lehibázott harmadikutas stratégiákért az antikapitalista, modernségellenes attitűdöt kárhoztatta. Lássuk hát a nyomtatott Századvéget, amelyet most parancsolt lábhoz a kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elrejteni? Minek? Az persze tény, hogy ez a dagadt törpe egy retardált barom, de azt azért ne gondolja senki sem, hogy nem tudja! =))
cikicakk55
@RonaGyuri: Tényleg nem értem Orbánt,hogy miért mer hazudni,mikor az emberek jó nagy része nem csak az interneten tudja megnézni,vagy elolvasni mit mondott,mit tett a 90-es években,hanem rengetegen emlékszünk is rá. Nekem például rengeteg emlék ugrik be a hosszú hajú Deutschról és a szintén hosszú hajú( bár nem annyira mint Tompikáé) de szakállas Orbánról. Különösebben nem érdekelt,de akkor nagy szám volt,hogy nyíltan mertek beszélni az ország kormányának a hibáiról. persze azóta már tudjuk,hogy a legtöbb hibát pont Ők kreálták,hogy aztán lehessen támadni Kádárt. Amennyiben Soros nem vette volna a szárnyai alá,most vályogvető lenne Felcsúton,apuka meg tökmagárus valamelyik lepukkadt stadionnál.
RonaGyuri
@cikicakk55: ne felejtsd el, hogy ,majd 1 millió tagja volt az élcsapatnak, ami családtagban legalább a duplája, Ők kedvezményezettek voltak és ehhez jönnek a házmesterek!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.