A kommunista rendszerben is hírszerzőként dolgozott, a Medgyessy-ára alatt már egyszer volt "kémfőnök" Czukor József, Orbán tanácsadója.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
similis simile gaudet !!! Szaros komcsi kádernak a szaros komcsi káder felel meg a legjobban! =))
RonaGyuri
similis simile gaudet !!! Szaros komcsi kádernak a szaros komcsi káder felel meg a legjobban! =))
Nessy
Érdekes lenne a "komcsizók" véleménye, akik minden "komcsit" likvidálnának!
Eladott Ország
Idézet Fricz Tamás udvari politológustól “… a régi elit nemhogy gyorsan vagy lassan háttérbe húzódott volna, hanem ellenkezőleg, erős befolyást gyakorolt a rendszerváltás folyamatára, majd egy rövid ellenzéki periódus után „diadalmasan” visszatért a politikai hatalomba is (miközben a háttérben fenntartotta, sőt megerősítette gazdasági, média- és sajtóbeli, valamint titkosszolgálati pozícióit)” Ez is igaz, elég Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Fonyó Károly és Liszkay Gábor által vezérelt médiabirodalomra gondolni, minek örömére a teljes média 95%-a kormányzati befolyás alatt áll, ezzel szemben a hirdetési piac is. Ja, még a CÖF(cöf-cöf) kormánypártot dicsőítő plakátjait is, mert a nagyon civil nagyon összefogás hirdetése nem számít pártköltésnek, tehát izé…
“Az elmúlt huszonöt évben a szocialisták – karöltve a balliberálisokkal – a demokráciát nem működtették, hanem felhasználták, sőt feláldozták saját pénzügyi és hatalmi érdekeik oltárán. Így és ennek okán maradt és erősödött meg egy olyan korrupciós hálózat, amely átjárta az egész társadalmat, a politika, a gazdaság, a média és sajtó, a kultúra és az önkormányzatok világát.” Ez is mennyire igencsak! Sorolom, jó? Közgép, nyugdíjvagyon, trafikok, állami földbérletek, Takarékszövetkezetek, nyelvoktatás, cafeteria-piac, tankönyv piac, pályázati pénzek, színházak, múzeumok. Simicska, Lázár fivérek, Nyerges, Mészáros Lőrinc. Fekete György, Kerényi Imre, Andy Vajna. Az összes önkormányzat, a teljes közoktatás kormányzati irányítás alá vonása. “Ám mégse csüggedjünk: e posztkommunista rendszer végleges lebontására, illetve a magyar demokrácia megerősítésére és stabilizálására a 2014-es parlamenti választások után valóságos lehetőség nyílik.” Na, én is ebben reménykedem igen erősen. Közben azon töprengek: tudom én, hogy van az az összeg, amitől az ember agya korpásodik. Na de mi kell ahhoz, hogy valaki a hüvelygombát és a prosztata problémákat egyszerre felvállalja?
kokopelli
@RonaGyuri: ...régi szólás-mondás!
"Én szappanozom a te hátadat,fe meg az enyémet!"...vagy a róka és a csuka esete is! ;-)
Eladott Ország
Akikre büszkék vagyunk. Ha kellett kommunisták, liberálisok, konzervatívok, és keresztények voltak. Röviden, politikai prostituáltak.
uploads.disquscdn.com/images/1631a313f0eac9de6f1b65929108a65fc5a62f820416331ceb5e69eb460cdc15.jpg?w=600&h=706
kereső
@Eladott Ország: lehet,hogy vannak akik "büszkék" rájuk, én mondjuk hányok-tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.