Orbán Viktor kiemelte, Magyarországnak világszínvonalú munkásai vannak, akikre büszke az ország, és akiket megbecsül. A magyarok a szellemi és fizikai erejükre, tudásukra és munkájukra számíthatnak - jelentette ki.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nincsenek is normális szakiskolák. A képzések jórészt OKJ-s elnagyolt pár hónapos gyorstalpalókká lettek. Nulla gyakorlati képzés, csak "elméleti" Amit én 4 évig tanultam, nyaranta 1 hónapos gyakorlati képzésen gyakoroltam, (a suliban is volt nem kevés óraszámban gyakorlat!), azt most 3-6 hónap alatt "megszerzik". és azt állítják magukról, hogy szakmunkások. HÁT NEM AZOK! milyen képzéssel akar ez vezető szakmunkásokat nevelni? JA! majd a focipályákon bukdácsoló falábú OKJ-s képzésben részesült focistákkal...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nincsenek is normális szakiskolák. A képzések jórészt OKJ-s elnagyolt pár hónapos gyorstalpalókká lettek. Nulla gyakorlati képzés, csak "elméleti" Amit én 4 évig tanultam, nyaranta 1 hónapos gyakorlati képzésen gyakoroltam, (a suliban is volt nem kevés óraszámban gyakorlat!), azt most 3-6 hónap alatt "megszerzik". és azt állítják magukról, hogy szakmunkások. HÁT NEM AZOK! milyen képzéssel akar ez vezető szakmunkásokat nevelni? JA! majd a focipályákon bukdácsoló falábú OKJ-s képzésben részesült focistákkal...
Mobil123
Már alapból probléma van a nappali szakképzéssel. Nincs gyakorlati oktatás !!! Igaz az iskolában elméleti oktatás sincs ! Ha levizsgáznak a gyerekek, akkor meg nem tudnak elhelyezkedni .
RonaGyuri
Te retardált barom azoknak, a,miket te magyarnak szeretnél látni, magadat is beleértve jellemzően a szellemi színvonala a bányász-béka alfele alatt van! =))
Ami pedig a szakmunkásokat illeti azt a rombolást, amit ti csináltatok korhatár-leszállítás + közismereti tárgyak negligálása még évtizedekig nem fogja a magyar melós kiheverni! =))
tudode
Polemizál, ábrándozik az akinek még nem ESETT LE a TANTUSZA, hogy mindezeknek a feltételét a MINDENKORI KORMÁNYOK feladata, hivataltól szinten tartani, ill. a FEJLŐDÉSNEK megfelelően fejleszteni, és nem visszafejleszteni.
.
Amit összebarkácsolt, már ami a "magyarokat" illeti nem kerek ez az OKOSKODÁS, mivel orbanisztánban a lakosság 10% számára megvalósult a KÁNAÁN, 90% pedig csak KOLDUSBOTTAL képeSS megközelíteni az jövedelme arányában a TUDÁS VÁRÁT!
.
Mit is HARSOGOTT ellenzékben:
.
---- Orbán Viktor a TANDÍJRÓL
www.youtube.com/watch?v=bGjX-ihnA4E
.
Tehát ha TANDÍJ LETT volna ŐFENESÉGE korában NEM LENNE ITT!
.
Aszongya, hogy őkelme soha nem fog belenyugodni, hogy a TANDÍJ ZÁRJA EL a tudást a gyerekek elől!
.
Akkor most MIRŐL is van szó Mr. mikrofonállvány. Bebizonyította, hogy NEM AZT kell figyelembe venni,, amit RIKÁCSOL, OLVASGAT, hanem a TETTEIT, jelesül, BESZEDETT EGY karót, mivel többek között a TUDÁS VÁRÁT is lerombolta!
kereső
@Shikari: IS! a 2x444!-nél, meg az mh-nál jobb.A szellemi szinvonala meg toronymagasan veri az emlietettekét,amelyek sámliról állva nézik a béka fenekét alulról szellemi szinvonalukat tekintve is!Persze megértelek, mert amit nem ért az ember lánya/fia, azt hajlamos" szemét"-nek tekinteni.
csak úgy....
@Shikari: te csak bayert olvasol, börbe kötve...,gondótam! :)
kereső
@Shikari: ne is! még véletlenül tanulnál is valamit,kicsit okosabb lennél,és rögtön kiesnékl a pixisből-nem foglakoztatnának tovább.Okosabb lennél,és már nem lennél alkalmas arra,hogy a kiskockást bemásold.
Nessy
A "szellemi erő" stimmel! Minden hajnalban a Kossuth téren keresi egy védett szellem az elvesztett erejét!
Palkovics most fogja a tudás írmagját is kiirtani a felső oktatásból és a kutatásból! Az alapoktatásból már sikerült, a PISA felmérések szerint is!
A szakoktatást meg már ne is említsük, mert az csak papíron létezik, ott méreg drágán!
kereső
@Shikari: nem etetlek tovább, a mai napra tőlem már megkaptad a betevődre valót.
JAJMÁR
Miért keresitek a szavai mögött a realitást? Nem az a célja...
magyarbakancs
@Shikari: Kormány média az magas szintű kultúrás fos az egész és ezt nevezitek ti újság írásnak .
Az ötvenes évek dicshimnuszát és a Göbbelszi propagandát idézi a Magyar idők meg a többi fos újságotok.
miről hadoválsz már megint te zakkant.
görbetükör
A világszínvonalú munkások a nagyvilágban másutt élnek.
Erre legyél büszke!
silber13
@Shikari: Ritka nagy állatja vagy az istennek!Ha fingod nincs a témáról, ne ugass bele! acsúti hájtömeg vízilónak és hordájának, nem kell az értelmes, kiművelt, szakmáját ismerő emberke. Nekik rabszolga kell! Ha dolgoznál is, nem csak a napot lopnád, szánalmas kaparmányaiért kapott baksisért remegve, nem
Eladott Ország
"Hazánkban pedig egyértelműen alattvalóképzés folyik." (Vekerdy Tamás) A fitymasz leköpi a saját alaptákolmányát is, mert az egyház és az állam külön hatalmi ágak, de azzal hogy az oktatást mint állami feladatot átjátszotta az egyháznak, megsértette az elb*******mányt is.
Ezzel visszament az időben száz évet. Nem előre halad az ország hanem vissza a múltba.
silber13
@Shikari: Több, mint gomndolnád Durbincs-Shikari! Te egy notórius magyargűlölő bunkó vagy, minr almebeeg vezíred!
silber13
@Shikari: Húúú! de hülye!:-)))))))) Bunkó hungafofób román eresztés vagy, egy szellemi nulla! És buzeráns is!
csak úgy....
@Shikari: a napokban mutattam egy jobb sorsra érdemes,tanult fideszes ismerösömnek a "szösszeneteidet" elöröször elpirúlt ,majd azt mondta,hogy minden pártnak van egy leg alja tábor! ..., tibim! segítenél értelmezni ,hogy mit is mondott burkoltan a bácsi !?
csipetke
Bizony bizony! Magyarországnak világszínvonalú szakmunkásai vannak,akik mind külföldön bizonyítanak.A kivándorló-ország már csak ilyen.
csak úgy....
@Shikari: engem szóra sem méltatsz tibim? ;)
csipetke
@Shikari: 10:13 Már megint háttal ülsz a mozinak.A jól képzett innovatív munkaerő külföldön dolgozik,ugyanis itthon éhenhalt volna.
@Shikari: Mit kéne olvasni,ha az ember objektív tényeket akar,orbán mocsármédiáját?Ha nem az orbáni szennylapokat olvasnád,hanem néha mást is,kicsit tájékozottabb lehetnél,hasznodra válna.
Én belenézek időnként a habony-féle lapokba,és elszörnyedek,hogy ráfér a pofájukra ennyit hazudni,és nem szégyellik.
tulipan
@csipetke: Sőt,azt képzelik, hogy az ÁLOMVILÁGUK A VALÓSÁG!
silber13
@csipetke: Ne is foglalkozz vele, mert ez csak darálja a maga elmebetegségeit, mint egy megkergül tibeti imamalom.
tulipan
@Shikari:"akkor a dilettánsok gyógyítanak, programoznak, építenek és terveznek. Micsoda nemzet vagyunk, hogy a szakmájukhoz nem értők is fenn tudnak tartani egy működő gazdaságot! "
bizony igy van sajna, nem röhögni való, mert meg is látszik a "zországon"!!!
csak úgy....
@Shikari: ne húzd föl magad tibim a lippsiken, megint gumiszoba lesz a vége...
tulipan
@Shikari: Rajtad nem tud senki túltenni seggnyalásabn és agyatlan hülyeségben! Te szerencsétlen, vízfejű kretén! Téged leginkább egy féreghez tudlak hasonlítani! Bár, lehet, hogy Ő is megsértődik!
anima
Aki nem lát át ezen az elhülyíteni akaró, hülyén tartani akaró manipulatív dumán, az meg is érdemli, hogy elhiggye, hogy ő valaki is lehet ebben a szartengerben.

Orbán Viktort csak Orbán Viktor érdekli.
A többieket bármikor lehúzza a WC-n.
Milyen folyamatosan sötét parasztnak lenni a sakktáblán?
(én nem tudom, azért kérdezem)
tulipan
@Shikari: Régen tudjuk, hogy Te egy csökevényes agyú, hülye vagy, akik vidáman kukorékolja, sőt bégeti az idióta szövegeit. Se tény, se érv, csak a narancsos náci, haramia "eszme" kritikátlan visszaöklendezése. Szerencsétlen degenerált! Gondolkodni nem tudsz igaz, nem is akarsz mert nem is hiányzik neked! A Cerkóf majmocskák sírva fakadnának, ha hozzájuk hasonlítanánk, az eszed alapján!
csak úgy....
@Shikari: ez nagy alakítás volt töled ,tibim...csak add ki magadbu a dógokat,mik nem valók beléd ...,mint anno az oviba. ;)
Nessy
@Shikari: No problem! Javítsa meg a rossz gázkazánodat egy gyorstalpalós szerelő, esetleg megkérheted Mészáros Lőrincet!
Szereljen villanyt, ápoljon. javítsa a kocsidon a féket az általad oly nagyra becsült OKJ tanfolyamot végzett, gyakorlatban sohasem dolgozott emberke!
Ahogy olvasom a bejegyzéseidet, gorombáskodni, személyeskedni, sértegetni másokat, remekül kiképeztek! Nem tudom te fizettél a képzésért, vagy neked fizettek?
Azért megtaníthattak volna akár a szótár akár a google használatára, hogy néha értsd is az idegen kifejezéseket, amiket leírsz!
Macskaszem
"a magyarok a szellemi és fizikai erejükre, tudásukra és munkájukra számíthatnak"
Ezzel szemben tisztességes fizetésre csak külföldön.
csak úgy....
@Shikari: " Én nem állok le mást a nézetei miatt szidni" tibi von propeller :)
csak nem anyád lippsizik itt,mikor te kakilni mész ? :)
figyusz kis bugyuta! szerintem a Nessy néni nem létezö töke is tele veled...
csak úgy....
@Nessy: Utólagos elnézést a Nessy néniért...,gondótam így jobban érthetö a mondani valóm,az apátlan-anyátlan árvának...
tulipan
@Shikari: Tévedsz! Jó szokásod szerint félre értelmezel! Ez már régen, nem"fokmérő", hanem menekülés innen!
kokopelli
@tulipan: ...hátha még meghallják a "menni készülők",hogy a nagy főnök 2030-ra
akar kitörni az "ELMARADOTTSÁGBÓL" és a "SZEGÉNYSÉG BÉKLYÓJÁBÓL"!!!
Azonnal nekiindulnak a határnak három pogácsával és három bankóval a batyúban!
Mi a f@ß-t csináltak az udvari bolondjai a nagy mágusnak,és "Őfelsége" 12 évig!
Gyüjtögettek,mint az ősmagyarok és a kreol testvérei Nyugatpakisztán-ból!! :-((
kokopelli
@JAJMÁR: (11:12)
..illetve miért kerestek egyáltalán valamit? ;-))
csak úgy....
@Shikari: nagyon proli és ágról szakadt az eszmefuttatásod...,engem te nem tudsz megsérteni!
te icike-picike elmebeteg...
csak úgy....
@Shikari: te már a magad hülyeségét sem bírod kontrolálni,tibim...
csipetke
@Shikari: 12:22 Sajnos így van,az igazán jó szakemberek külföldön dolgoznak,itthon már csak mutatóba maradt belőlül,akik valami miatt,(idős szűlő,nyelvtudás hiánya,stb) itthonmaradtak.
A gazdaságról meg olyan sok szót nem érdemes ejteni,azt mindenki tudja,hogy M.o.egy nagy összeszerelőműhely.Ha bármelyik márka műhelye elcuccol innen,vagy nyáron leáll pár hétre,már meglátszik a GDP-n.
csipetke
@silber13: 12:43 Tudom,de néha nem tudja megállni az ember,hogy ne írjon,mikor oltárinagy f@szságokat ír.Na de tudjuk,hogy a habonyi mocsármédiából tájékozódik.
Nessy
@csak úgy...: Szerencséd, hogy öreganyámnak szólítottál! De azért anélkül is megsimogatom az árva buksidat! :-)))
anima
Vannak a jó emberek, és vannak a rosszak- Istentől függetlenül is, akár.
Ez egész ki-bebaszott világon minden korban így volt ez.
A rosszak megölik a jókat - mindig.
Mert a rosszak kihasználják a jók jóságát, és gyengeségként kezelik
De a jól nem gyengék, hanem bíznak a jóság erejében.
Becsületesen felnőni, tanulni dolgozni, nem ártva senkinek.
A maguk, és országuk fejlődéséért dolgoznak
De vannak a rosszak, aki mindig minden szinten szétcsesznek, hogy nekik több jusson.
De mi a több?
Mindig jobb a több?
Van néhány pár akik 70 évig boldogok együtt.
De az van, hogy...
Szerepet játszanak?
Aztán megráncosodott arcukra fagyott mosollyal meghalnak.
Érted, bármeddig is élsz, végül meghalsz.

Érted, hogy miért nem lehetsz felhőtlenül boldog?
Csak a halálodig tudsz tervezni., és úgy halsz meg, hogy nem tudod mi vár rád a halálod után.
Sírás, és fogcsikorgatás a külső sötétségen.
Ez a szellemre, és nem a testre vonatkozik - ezt tudtad?

Te a mostani, az első ítélettől tartasz, pedig nem kéne !!!
A második lesz a valami, a sorsdöntő.
De erről te nem fogsz egy templomban sem hallani soha.
Be vagy csapva minden szinten.
Az egész életed kuka - és innentől kezdve tök mindegy, hogy egy Trabanttal, vagy egy Ferrarival száguldasz a semmibe.

Szeretnél beszélni a halálodról?
Azért vagyok kompetens ebben a témában, mert már sokszor meghaltam - gyorsan, és lassan is, tehát mindegyikről van élményem.
Jó volt mindkét fajta.
Mesélhetnék a végtelen nyugodáságtól, a különleges hormonokról, amik felszabadulnak az elmédbe, és lelazítja a tested, ahogy átadod magad Istennek.
Az semmihez sem fogható, amikor van időd átélni a veszteséged, és Isten kezébe ajánlani a jövőd,
Az adrenalin felfokozása csak halvány utánzata a haláloskor keletkező hormonnak.
Nem rossz meghalni, de ez azért nincs hájpolva, mert ha tudnák az emberek, hogy mennyire jó érzés meghalni, mindenki meg akarna halni.
De élni, küzdeni, sokkal, de sokkal jobb.
Hisz mit veszíthetsz? Meghalsz, ami tök...
tulipan
@Apoca: Ugyan, Te mégis hol élsz? A narancsosok ÖNMAGUKÉRT ügyködnek, mert bocsáss meg, a "dolgozást'", másként gondolnám!
emerencia
@csipetke: tegnap 12:19 Kategorikusan nem jelenthető ki, hogy minden jó szakmunkás elment. Kivándorolt boldog, boldogtalan. Saját tapasztalat, hogy olyan emberek is kimentek, akik itthon -hát hogy is mondjam?- nem voltak a helyzet magaslatán a munkában, mégis a legtöbben megtalálták a szerencséjüket külföldön. Másrészt nem ment el mindenki az igazán jók közül sem. Legtöbben valamely magánéleti okból de van olyan is, aki kihasználja az elvándoroltak utáni piaci lyukakat, ha erre megfelelő a szakmája. (Pl. Vállalkozóként lakásokat vásárol, igényesen, itthon maradt jó szakitársaival felújítja és értékesíti.) Magyarországon a rendszerváltás óta eszement pazarlás folyik a humán erőforrással melyet egyesek munkaerőpiaci versenynek tekintenek pedig ez nem az. Ebből lett elege sokaknak (jóknak, rosszaknak, közepeseknek egyaránt) és ezért kötötték saját lábukra "önkéntesen" az útilaput.
kereső
@Shikari: tegnap 14:11," Ha most is tudunk javítani az áprilisi, 49,6 százalékos eredményen, akkor az lenne a legcsattanósabb válasz mindazoknak, akik - Sargentinitől Verhofstadton át a francia elnökig- Magyarországot szidalmazzák"

- jelentette ki-Gulyás Gergely. Kétharmad mi?
kereső
@Shikari: hogy klasszikust idézzek:" kija faxom azagulyásgergely"aki 49,6% .ot mondott? Na kb ez a hozzászólásod értelme.
kereső
@fideszes gyökér: köszi a helyettem is! adott választ. A sziciliai maffia ide jár tanulni orbántól,rogántól,habonytól,garancsitól,kertésztől,homolyátó, bártfai-mangertől,sesztáktól,...a sor szinte már a végtelenbe veszik.
kereső
@fideszes gyökér: " az a repülő orbán nélkül is elindult volna"- mondta hollikpapagájpityukavagyok.Jót nevettem volna,ha nem inkább sirni volna kedvem-mert láttam,hogy orbán egyedül!!! bandukolt le azon a lépcsőn az ajándékba kapott kis tatyóval.
magyarbakancs
@Shikari:" Akik tagadják a harmadjára is kétharmadot, azok nem ismerik a valóságot, vagy hazudnak!"
A töredék szavazatok a Fideszhez gurul.
Ezért van kétharmada meg az ért mert önhatalmúlag saját magukra szabták, és alakították át a választó tőrvényt ,és a választásai kerületeket.
advocat
Ha majd lesz egy munkás aki elvállal egy kisebb munkát és azt hamar és jól elvégzi. Majd akkor. Mert ma egy jó szakembert nem lehet találni! Mind külföldön van. Az autószerelés meg nem munka, hanem betanított munka, amihez nem kell sok lelemény. És kedvenc miniszterelnökünk találkozik a villamoson, buszon munkaruhában utazókkal? Ja! Mert az állami autóról ilyen nem láthat, mert ott a kék lámpa és mennek, mint az állat. Mert a főnöknek arra már nem jut pénz, hogy valami öltözőt is csináltasson! Ennyi a becsületük.
magyarbakancs
@Shikari: Törvény tetszik,hogy van ,csak az nem tetszik ,hogy egy pártnak kedvez,és nem konszenzussal született.
De meg mertem volna esküdni ,hogy ezt írod.
Mintha Bayer,Lomniczi és a többi szó csövet hallanám az írásaidban.
magyarbakancs
@Shikari: EGY ALKOTMÁNY MÓDOSÍTÁSHOZ NÉPSZAVAZÁS DUKÁLNA.
tulipan
@Shikari: Bagoly mondja verébnek ? INKÁBB TE NÉZZ A TÜKÖRBE és majd megláto, ki is a : tényleg elfogultan ész és értelem ellenes!!
tulipan
@Shikari: Mi a baj, narancsos seggnyaló? nem tetszik az IGAZSÁG
csipetke
@Shikari: 11:37 Olyan mulatságos,ahogy téped itt a szád,illetve a klaviatúrát a felkiáltójeles mondataiddal,tökfeleslegesen.Bár,ha te ezért pénzt kapsz,lelked rajta.Alantas kenyérkereset...
csipetke
@Shikari: 10:13 ja,és te mondod bárkinek is,hogy személyeskedő,sértegető genetikai hulladék?
A tegnapi 10:13-as hsz-ben azt írod,"idióta liberális állatok".Erre te normális hangnemű választ vársz?Ne is válaszolj...
csipetke
@magyarbakancs: 11:18 Ezt a választási törvényt a fidesz tákolta össze úgy,hogy kizárólag ők futhassanak be.A román-ukrán szavazatvásárlások már csak megerősítésnek voltak,hogy tuti legyen a dolog.
kokopelli
@csipetke: ..miért is kellene neki válaszolni?...kétszer esetleg, háromszor még
megértem,de azután adásszünet! ;-)
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Mi, realisták meg téged tartunk egy tájékozatlan és uszító szarkupacnak. És ez libsiktől és illibsiktől független :)
Egyébként ha ez így megy tovább, akkor szerintem tényleg csak a fizikai erejükre számíthatnak a magyarok. Te meg arra, hogy téged nem ismernek fel a magyarok.
menekült
@Shikari: Amíg 0rbán liberálisnak vallotta magát, addig imádtad a liberalizmust, igaz? Nem sz@r, hogy más mondja meg, mit gondolj?
csipetke
@kokopelli:15:11 Igen,tökéletesen igazad van,általában figyelmen kívül hagyom,de néha belefutok,mert nem bírom felfogni,ha valaki ennyire vak.Vagy csak úgy csinál,mintha az lenne
menekült
@Shikari: 26 éve, 1992. szeptember 4-én lett a Fidesz teljes jogú tagja a Liberális Internacionálénak.

A Fidesz korábban ellenszavazat nélkül fogadta el a csatlakozást kezdeményező javaslatot. Orbán Viktor akkor ennek kapcsán kijelentette: „A párt az internacionáléban a liberalizmus számára fontos, pragmatikus – menekültügyi, emberi jogi kisebbségi és a gazdasági szabadsággal kapcsolatos – kérdésekkel foglalkozik majd.”

Egy nappal később, szeptember 5-én Orbán Viktort a Liberális Internacionálé egyik alelnökévé választották.

Orbán egy évvel ezután, a budapesti liberális világkonferenciát méltatva hangsúlyozta: „a tanácskozás jelentős szellemi, erkölcsi és politikai támogatást nyújtott a Fidesznek.”

Te meg azonnal ájultan tapsoltál a Fidesznek és 0rbánnak. Most, hogy 0rbán a szemétre dobta az elveit, te is azonnal fordulsz utána, és gyalázod azt az eszmét, ami ma is a legemberibb és legnemesebb eszme. A helyedben nem büszkélkednék ezzel, hanem a sárga földig szégyellném magam.
Klubtag
@anima: ...'...A rosszak megölik a jókat - mindig..."
"Az egyetlen amire a gonosznak szüksège van hogy gyôzelmet arasson az az, ha a jók nem tesznek semmit ellene." (Edmund Burke)
magyarbakancs
@Shikari: "Látod, ilyenek vagytok! Személyeskedő, sértegető, érvtelen genetikai hulladék!"
A ti szemetekben mindenki hulladék ki nem imádja Orbánt.
Érvekkel szemben te nem tudsz felhozni semmi mást mint ,hogy liberálfasiszta remélem jól idéztelek.
Ezt irkálod mindeneink.
kokopelli
@magyarbakancs: ...de ki nem ß@rja le őt? ;-)
menekült
@Shikari: Mi ketten? Ha egyikünk mégis rasszista, az nem én vagyok.
tulipan
@Shikari: Bizony, narancsos seggynyalókám, Te nagyon is horogkeresztes rasszista NÁCI vagy!!!
verőce21
" A magyarok szellemi és fizikai erejükre, tudásukra és munkájukra számíthatnak" - külföldön! :)
magyarbakancs
@Shikari: Hol vannak nektek érveitek? hazudozás, vádaskodás és uszítás! Ennyit tudtok!
Ez a Fidesz
KÖSZÖNÖM.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.