A Miniszterelnökség volt vezetője egymás után kapja a megbízásokat, pedig tavasszal még azt mondta, csak a választókörzetével, Hódmezővásárhellyel szeretne foglalkozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nem hagyunk az úton senkit a BRANCSBÓL,, !!! Kicsit megnyirbálta a mellényét a táskahordozónak a csuti kretén, de el nem dobja, mert akkor még ellenség is lehet belőle !!!
Így viszont kicsit mindig szem előtt van, és lehet noszogtatni a ,,jó irányba,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@kereső: Ahogy parancsolod, illetve ahogy a gazda kívánja, meg ahogy a saját érdeke! Elvek, erkölcsi érzék, becsület??!! Ugyan már, azok nem hoznak hasznot, ergo annyit is érnek!! Van két fia, ebben a szellemben nőnek fel, tehát van utánpótlás a "becsületes" munkára!
papa.49
@kereső: A kettő közül egyikhez se ért igazán, én maradok a valamikori pártfogója véleményénél ,,táskahordozó,, ezt róla soha senki le nem mossa !!!
CsipkeRózsa
A múltkor Lázár dohányzásellenes miniszterelnöki biztos lett, most még ez is, hogy fogja bírni egy fenékkel a lovakon és a dohányon?
tudode
A "gondos' gazda GOMBHOZ VARRJA a KABÁTJÁT, hiszen jobb dolga lesz/van a lovaknak,, mint a zalattvalóknak, hiszen a LÓ WELNESHEZ lovak is járnak a BAZI NAGY NEMZETI cuccolásba:
.
www.google.hu/search?ei=2XCrW8jmHZDUsAeup4H4BQ&q=+welnes+lovaknak&oq=+welnes+lovaknak&gs_l=psy-ab.3..0i22i30k1.13899.24880.0.26588.18.18.0.0.0.0.238.2102.2j15j1.18.0...0...1c.1.64.psy-ab..0.3.303...0i13i30k1.0.8jptyL6KzzY
.
Lázár János a MINDENREHATÓ jolie jokere, ha LÓ NINCS (de lesz) SZAMÁR IS JÓ a Nemzeti Vagyonkezelő gondozásában, oszt' ki tudja a PACIK kinek a tulajdonába SZÁLLDOGÁL majdan át!
.
Lázár János számára MEGTISZTELTETÉS, v mi az, hogy SEMMIT MONDÓ, nem munkát, feladatot v fordítva bíz rá a MINDENRE HATÓ az egyik géniuszára, nehogy eljárjon a szája a NER belső életéről!
kereső
@papa.49: osztán övé lesz-e?,vagy csak felügyeli addig amig a gazda kijelöli,hogy ki parancsol a jószágigazgatónak.Az meg,hogy nem ért hozz-mióta szempont a orbánnál?
papa.49
@kereső: Gondolod, hogy a LÓKUPEC megválik a lovától INGYEN, hát nem, a cserpákjános max. csutakolhatja a gebéket, de tulajdonos soha nem lesz )))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.