A Miniszterelnökség volt vezetője egymás után kapja a megbízásokat, pedig tavasszal még azt mondta, csak a választókörzetével, Hódmezővásárhellyel szeretne foglalkozni.

(Forrás: hvg.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nem hagyunk az úton senkit a BRANCSBÓL,, !!! Kicsit megnyirbálta a mellényét a táskahordozónak a csuti kretén, de el nem dobja, mert akkor még ellenség is lehet belőle !!!
Így viszont kicsit mindig szem előtt van, és lehet noszogtatni a ,,jó irányba,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apoca
@papa.49: semmilyen megnyirbálás nem volt, L.J. szerepet játszik, jelen esetben övé az udvari bolond szerepe, kicsit feszültségoldó, kicsit vizezi az ellenzék puskaporát. Semmi nincs ok nélkül a Fityeszben.
papa.49
@kereső: A kettő közül egyikhez se ért igazán, én maradok a valamikori pártfogója véleményénél ,,táskahordozó,, ezt róla soha senki le nem mossa !!!
CsipkeRózsa
A múltkor Lázár dohányzásellenes miniszterelnöki biztos lett, most még ez is, hogy fogja bírni egy fenékkel a lovakon és a dohányon?
tudode
A "gondos' gazda GOMBHOZ VARRJA a KABÁTJÁT, hiszen jobb dolga lesz/van a lovaknak,, mint a zalattvalóknak, hiszen a LÓ WELNESHEZ lovak is járnak a BAZI NAGY NEMZETI cuccolásba:
.
https://www.google.hu/search?ei=2XCrW8jmHZDUs...
.
Lázár János a MINDENREHATÓ jolie jokere, ha LÓ NINCS (de lesz) SZAMÁR IS JÓ a Nemzeti Vagyonkezelő gondozásában, oszt' ki tudja a PACIK kinek a tulajdonába SZÁLLDOGÁL majdan át!
.
Lázár János számára MEGTISZTELTETÉS, v mi az, hogy SEMMIT MONDÓ, nem munkát, feladatot v fordítva bíz rá a MINDENRE HATÓ az egyik géniuszára, nehogy eljárjon a szája a NER belső életéről!
kereső
@papa.49: osztán övé lesz-e?,vagy csak felügyeli addig amig a gazda kijelöli,hogy ki parancsol a jószágigazgatónak.Az meg,hogy nem ért hozz-mióta szempont a orbánnál?
papa.49
@kereső: Gondolod, hogy a LÓKUPEC megválik a lovától INGYEN, hát nem, a cserpákjános max. csutakolhatja a gebéket, de tulajdonos soha nem lesz )))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.