Én az elmúlt években arról győződtem meg a részemre megküldött okiratokból – amelyeket megmutattam közjegyzőknek, kül- és belföldi ügyvédeknek, jogászoknak, közgazdászoknak -, hogy igen jelentős vagyont örököltem külföldön, ezért kötöttem ennek a vagyonnak az ismeretében közjegyző előtt szerződést a befektetésre Kósa Lajos országgyűlési képviselővel, aki a birtokomban, valamint a dr. Péteri István ügyvéd birtokában lévő iratok alapján ajánlotta fel a segítségét, úgy, hogy többször is eljárt velem együtt külföldön és Svájcban is. Állítom ezt annak ellenére, hogy a magyar sajtóban ő sok éves barátság után engem csalónak nevezett — áll a fuhu.hu birtokába került, a csengeri örökösnőként ismertté vált Sz. Gáborné szeptember 20-ára dátumozott írásbeli vallomásában, amelyből a lap részleteket közölt. Ahogyan korábban beszámoltunk róla: a választási kampányban ismertté vált csengeri asszonyt szeptember elején hozták haza Svájcból, még aznap őrizetbe vették és másnap pedig megtörtént a

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Eriksson: Bocs, de ezt most komolyan irtad? Hidd el, hogy akiknek kell tudni az orokhagyo neve't, azok tudjak. Kulfoldon egy ugyved nem allna bele egy hagyateki ugybe, ami NEM letezik. Ez az egesz csak arra megy ki, mert a botrany nyilvanossagra kerult, kosalala oriasi szarban van, mert ha ez nem derul ki, akkor a mamaja siman 800 millios "ajandekot" kap, es gondolom kosa sem jart volna rosszul.
De igy oriasi botranyba keveredett, amibol az o kis tyukeszevel egyedul nem tudna kievickelni.
Hat nem is akarom, hogy kimasszon...
Eriksson
@karma1: 1300 milliárd. Ez a szám nagyon sokszor visszaköszön különböző pénzmozgások kommentálásakor. Miért pont 1300? Gyanús, nagggyon gyanús.
Az egész örökösödési komédia pedig úgy kamu, ahogy van.
Szerintem az történhetett, ami a következő cikkben le is van írva: index.hu/gazdasag/2018/03/16/kosa_lajos_orokseg_csalas/
Mindez arra jó, hogy Kósát ellehetetlenítsék, a kapzsiságát kihasználva behúzzák a csőbe. Mint a fenti ábra mutatja, sikerrel. Vakarózhat mire kikeveredik belőle. Bár szerintem aki annyira ostoba, hogy ilyet bekajál, meg is érdemli a sorsát.
karma1
@Eriksson: Nagyon igazad van ezzel az 1300-zal1 Legeloszor nekem is ugyanez jutott az eszembe, - mert pont ennyi volt a koltsegvetesbol nagyon eltunt osszeget, es bennem is nagyon eros volt a gyanu, hogy kosa ravette - baratkent - ezt a szerencsetlen not, hogy legyen a stromanja, illetve talaljanak ki egy ilyen meset.
Szoval most mar nincs feljelentes sem, inkabb marad kosa a hulyegyerek, (mindenkinek joga van hulyenek lenni!), es szabadon engedik a not, viszont innentol kezdve egy fabatkat sem er az elete, ha kikerul a reflektorfenybol, maris el fogja utni egy auto, vagy valaki mergezett csomagot kuld neki, vagy jon a ven osztrak nyugger...
Es megint Svajcba utkozunk, ahonnan egyetlen banki adatot sem fogunk megtudni, mint egyszeru plebsz...
Majd kitalal valamit a fidesz rezsim, hogy hogy tuntetik el ezt az 1300-at maskeppen...
Eriksson
@karma1: Én ennyire nem mennék el konteo irányba. Ha igaz lenne amire gondolsz, Szabóné, vagy hogy hívják, már régen tálalt volna.
Most figyeljünk jól, mit tesz Kósa, ha visszakerül Debrecenbe.
Macskaszem
Megesett már, hogy lopott pénzeket egy bazi nagy örökség leple alatt próbáltak tisztára mosni. Gondolom minden résztvevő nagyot kaszált volna, csak valahogy homok került a gépezetbe. Mivel a résztvevők egyikének sem érdeke, hogy kiderüljön az igazság, az eljárást húzni fogják, amíg el nem évül. 5 év nem olyan nagy idő, Polt meg leválthatatlan, úgyhogy aggodalomra nincs ok...
karma1
@Macskaszem: Igen, vagy orokseg, vagy lotto otos... Nagyon regi modszer, a komcsik vezettek be annakidejen... (A lotto otos nyeremenyekent kapott loverol nem kellett beszamolnia a politikusnak vagy eppen jolmeno langossutonek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.