A választások előtti utolsó Medián-felméréshez képest mintegy 7 százalékot esett a Fidesz támogatottsága az összes megkérdezett körében. Ezzel párhuzamosan ennyit nőt a bizonytalanok aránya, olvasható a legfrissebb HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Lesz az még több is.Majd ha a fidesz szavazó 1 bitesek rájönnek,hogy a fidesz tulajdonképp csak hazudik.Legalábbis nekem nem rémlik egy alkalom se,amikor igazat mondtak.Hazudtak,loptak,csaltak,tönkretették az országot.Erre szerencsére egyre többen rájönnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
A múltkor még növekedtek. Nem is értem :))))
Hellcat
Bizonytalan gyáva nép országa leszünk lassan amit tökéletesen kiahsznál és tönkrebasz a fidesz.
csipetke
Lesz az még több is.Majd ha a fidesz szavazó 1 bitesek rájönnek,hogy a fidesz tulajdonképp csak hazudik.Legalábbis nekem nem rémlik egy alkalom se,amikor igazat mondtak.Hazudtak,loptak,csaltak,tönkretették az országot.Erre szerencsére egyre többen rájönnek.
tulipan
Végre,talán éledeznek a "zemberek"? Avagy lehet hogy határon túliakat nem kérdezték???
Yoda69
@tulipan: Ne remenykedj. Ha ismet valasztasra vagy nepszavazasra kerul sor mozgositjak az ukran es roman berszavazokat. Illetve lecsalnak 2 millio szavazatot az ellenzeki oldalrol, es lass csodat ismet 2/3-dal gyoznek.
kisrigó
Ez a határontúli szavazók hibáztatása szerintem csak gumicsont, hogy eltereljék a figyelmet a sokkal "eredményesebb" számítógépes machinációkról! Nincs hiteles magyarázat a rendszer leállására, hogy amikor újraindult, kevesebb volt a szavazatok száma, mint előtte! Ezt mindenki benyelte, még a hozzáértők is! Itt (is) van az eb elhantolva!
nevemnick
@Shikari: (12:27) a törvényszéken biztos.
CsipkeRózsa
"A választások előtti utolsó Medián-felméréshez képest mintegy 7 százalékot esett"

Úgy emlékszem, a választások után emelkedett a fideszt választók aránya, ha ehhez nézzük az eredményt, akkor még több támogatót vesztett.
csak úgy....
@Shikari: igazad van tibim :) csak nyugi-nyugi! megent kimegy a kaki a pelusból oszt jól nézel ki...
Macskaszem
Ez a Medián egy Soros bérenc. Vagy Sargentini. Vagy Zorro.
csak úgy....
@Macskaszem: ha kérdezed,akkor C. ...szerintem Zorro a helyes válasz! a bevándorlást támogató Zorro,hogy verném le róla a maszkot...
tulipan
@csak úgy...: ENNEK VOLNA HUMORA??? JA, hogy a legnagyobb ellenfelet, a Jobbikot sajnálja le...???
csak úgy....
@tulipan: csak @Macskaszem: nek öntöttem válaszba a bánatom! Te tudod,hogy ki a "Zorro" ?
Jaaa,hogy Te a tibire gondósz! Nekem jobb ha a baromságait ,mint humort..., mit szólná hozzá ha komolyan gondóná,ez az ágról szakadt ?
tulipan
@csak úgy...: Örülök., hogy igy értelmezed!
csak úgy....
@tulipan: szerinted akasszam föl magam egy idióta miatt? ...a végrendeletem küldtem neked privát!
tulipan
Jaj dehogyis, akkor egyel kevesebben lennénk! Arra gondoltam, hogy ez jobb a lelki nyugalmadnak! :) Válaszoltam! :)
csipetke
@Shikari: 12:53 Nem gyakorolja,hanem bitorolja.Óriási különbség...
Eriksson
Idézet a cikkből: "az ellenzék pedig hiába örülne a Fidesz relatív gyengülésének, egyetlen elvesztett kormánypárti szavazót sem tud megszólítani."
Hááát, akkor a mi Ferink hiába ordítja rojtosra a torkát...
Gauntlet
77-el kellett volna hogy visszaessen ! ugyanis semmiféle programjuk nem volt !
csipetke
@Shikari: 9:50 Nincs honnan elsajátítani,mert ez az ország már csak nyomokban tartalmaz demokráciát.De emlékszem rá,hogy volt valamikor,sok-sok évvel ezelőtt...
tulipan
@Eriksson: Tudom, hogy Te utálod (jaj bcsi, itthon csak gyűlőlni szoktak!), de Ő legalább tesz is valanit!
Eriksson
@tulipan: Ha hiszed, ha nem, 2006-ban Gyurcsányra szavaztam, és örültem, hogy megnyerte a választást. Azóta megvilágosodtam.
És azóta nem voltam szavazni. De gyűlölni?
csipetke
@Shikari: 14:57 A demokráciához tartozik a jóléti társadalom,társadalmi igazságosság,népuralom,egyenjogúság,stb,stb.Javaslom,nézz utána a vikipédián a pontos meghatározásnak,a fidesz pont az ellenkezőjét műveli.Mindent bedarált,amit csak bírt,a médiákat,a bíróságokat,mindent,és mindenkit megvettek kilóra.Hát,ha neked ez a demokrácia,akkor sz@r lehet neked.
csipetke
@Shikari: Sajnos,rajtad még mindig ott a szemellenző.Nyugaton miért tettek volna le a jóléti társadalomról?Hasonlítsd össze a miénkkel.Ők nagyságrendekkel élnek jobban,nem véletlenül ment ki többszázezer magyar.És mi az,hogy bedarált?Abszolut a fidesztől függenek a bíróságok,és a média,tulajdonképp mindenbe beleszólást akarnak,pl az MTA kutatói munkájába,az a helyiség,ahol nem fideszes vezetés van,kevesebb pénzt kap,és lehetne még sorolni,de semmi értelme.Erre már tényleg ne válaszolj,meddő vita.Te így látod,én meg nagyon másképp.
Yoda69
@fideszes gyökér: Tedd idezojelbe a magyarokat! Ezek a ber-trollok tobbsegeben hataron kivuli idegen szivuek, akik fillerekert meg az anyjukat is eladnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.