Az Országgyűlés elé kerül a thai Mahachulalongkornrajavidyalaya Egyetem magyarországi működéséről szóló megállapodás. Ha ki tudják olvasni a törvényjavaslatban szereplő intézményt, meglátjuk, ez fontosabb-e a parlamenti képviselőknek, mint a CEU helyzetének rendezése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
És erre vagy büszke?

Nagy kereszténység védők (Magyarország, Európa, világ), most meg a buddhisták a muszlim diktátorokkal való pacsizás után?
Azt tudtad, hogy a buddhizmus valójában filozófia, és nem vallás, valamint a teremtő Istenre nem is személyként tekintenek?

Tudod, kik az Antikrisztus (egyes szám - többes szám, ebben az esetben így működik)?
Akik tagadják Jézust.

Tudod, nem is az az alapvető probléma, hogy a nem keresztény vallások tagadják Jézust, hanem az, hogy a kereszténység is tagadja.
A világ elsősorban nem a, pl buddhisták miatt pusztul el, hanem a magukat keresztényeknek nevezők miatt, akiknek fingjuk sincs a láthatatlan valóságról - de a láthatóról sem sok. Hisz amikor egy hazug tolvaj tömeggyilkos (nem-e? tízezer számra haltak meg az emút nyóc év alatt, akik még élhetnének) akarja megvédeni önjelöltként a kereszténységet, és a katolikus/református/stb egyház szerint ez rendben van... nos, ott igen nagy a baj !!!

Orbán nem geci, sokkal, de sokkal mélyebben van annál, hogy egy reprezentatív csúnya szóval ki lehetne fejezni az elborult elméjű mélyebbnél is mélyebb sötétségben leledző gonoszságra való képességét.

SOHA NE KERÜLJ HOZZÁM HÁROM LÉPÉS TÁVOLSÁGNÁL KÖZELEBB, TE UNDORÍTÓ FÉREG !!!
Mindenből képes vagyok fegyvert csinálni egy szempillantás alatt (még egy A4-es papírlapból is) - vágod, getszi !?

(Hogy keresztény létemre, aki mindenről tud mindent, és soha nem hal meg, hogy tud ilyen csúnyán beszélni?
Hát úgy, hogy én vagyok a világ legrosszabb kereszténye.
A Biblia mindenről ír, így erről is:
"Azt pedig, hogy ki mit épít erre az alapra: aranyat, ezüstöt, drágakövet, fát, szénát vagy szalmát, az a nap fogja világossá tenni, mivel tűzben jelenik meg, és akkor mindenkinek a munkája nyilvánvalóvá lesz; és hogy kinek mit ér a munkája, azt a tűz fogja próbára tenni.
Ha valakinek a munkája amelyet ráépített, megmarad, jutalmat fog kapni; de ha valakinek a munkája megég, kárt vall.
Ő maga megmenekül ugyan, de úgy,...
anima
..., mint aki tűzön ment át."

megégek?
Igenb.
Füstszagom lesz egy darabig?
Igen.
Fog érdekelni, miután megmenekültem?
Nem.
Majd magamra akasztok egy fenyőfa kinézetű autóillatosítót, oszt ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.