A Demokratikus Koalíció (DK) hivatali vesztegetés, illetve hivatali vesztegetés elfogadásának gyanújával feljelenti Orbán Viktort arra hivatkozva, hogy a kormányfő Garancsi Istvánnak, a Mol-Vidi FC tulajdonosának vendégeként utazott a futballcsapat külföldi mérkőzéseire.

Rónai Sándor, a párt szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölte azt is, a DK vagyonnyilatkozat-tételi eljárást is kezdeményez a miniszterelnökkel szemben.

Hivatali vesztegetés, valamint hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt Homolya Róbertet, a MÁV Zrt. vezetőjét is feljelentik.

A politikus sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, hogy a korábbi közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, illetve Szíjj László, a több állami útépítési pályázaton is nyertes Duna Aszfalt tulajdonosa együtt nyaralt az Adrián egy jachton, amelyről Rónai Sándor azt állította, hogy Mészáros Lőrincé.

A DK szóvivője úgy fogalmazott, hogy "nem először derült fény a MÁV és Mészáros Lőrinc gyümölcsöző kapcsolatára", mert a vasúttársaság korábban ötszázmillió forintért rendelt ásványvizet az üzletember érdekeltségébe tartozó egyik cégtől.

Egy európai demokráciában elképzelhetetlen lenne, hogy egy állami cég vezetője egy olyan vállalkozó jachtján nyaral, akinek az általa vezetett cég több száz millió forintos megbízatást adott – jelentette ki Rónai Sándor.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyon helyes!
Bar foganatja termeszetesen nem lesz orbanisztan diktaturajaban, de a rekord megmarad. Es ha majd egyszer elzavarjuk ezeket a tetveket, akkor ez is egy utokartya lesz.
orbannak mar ki nez 20 ev fegyhaz, de poltpeter se ussza meg kevesebbel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nagyon helyes!
Bar foganatja termeszetesen nem lesz orbanisztan diktaturajaban, de a rekord megmarad. Es ha majd egyszer elzavarjuk ezeket a tetveket, akkor ez is egy utokartya lesz.
orbannak mar ki nez 20 ev fegyhaz, de poltpeter se ussza meg kevesebbel.
Eladott Ország
Pedig amit az Átlátszó feltárt, az a nem mindennapi korrupció iskolapéldája, amibe még az illiberálisan hasító nem demokráciákban is illik belebukni. A pénzért az anyját is eladó ánuszkényeztetők siserahadának üzenném, mert a hülyék anyja mindig terhes: Orbán Viktornak semmi keresnivalója nem lehetett volna azoknak a magánrepülős utaknak a közelében, amelyeket ajándékként elfogadott, és amelyekben Havasi Bertalan főmindenes szerint nulla forint közpénz van. Más szavakkal: ha ebben az országban a törvények mindenkire egyformán kötelező érvénnyel bírnának, a miniszterek elnöke nem fogadhatna el magasabb összegű ajándékot, mint amekkora a képviselői fizetése (bruttó havi 750 ezer forint). Pláne nem fogadhatná el azért, mert egy állami megrendelésekkel vastagon kitömött cég tulajdonosa fizeti az ő luxusutazását. Ha meg őfelcsútizsenialitása elfogadta, akkor azt bele kellene írnia a képviselői vagyonnyilatkozatába. Csakhogy ott egy árva büdös szó nem esik arról, hogy magánrepülővel szeret röpködni. Tetszik érteni? Egyszerű ez. Ami után borítékolható, hogy megszüntetik a nyomozást, mivel – ahogy az indoklásban áll majd – az eljárás folytatásától nem várható eredmény és különben sem állapítható meg, hogy bűncselekmény történt. Egyszerűen visszalapátolják a trágyát a lóba. Ennek ellenére jelezni szerettem volna, hogy nem vagyunk hülyék, hiába próbáltok naponta nyolcszor hülyének nézni. Figyelünk, és ezt is felírtuk a többi mellé. Ja, és nem felejtünk.
tudode
Falra hányt, okádott borsó a MINDENRE HATÓ, így az ügyészségre is HAT-Ó-t, hiszen nem a DK az első, a VILÁGHÁLÓ azt rögzítette, hogy
-----------------------------------
.
Feljelentették Orbánt
.
------ Nagyjából 17 100 találat (0,36 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=Feljelentett%C3%A9k+Orb%C3%A1nt&oq=Feljelentett%C3%A9k&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0l2j69i61j0.14039j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------
.
Hatáskör "csak" a csokit csenő gyerekeknek áll rendelkezésére, GYERMEKVALLATÓ SZOBÁBAN, de a CÁPÁK nyugodtan nyelhetik a sneciket, süket fülekre, betapasztott szájra talál, mert ŐFÉNYESSÉGÉÉ az ország MAGÁNAK, és "baráti körének" építgeti, v mit csinál! Nekik minden jár, az alattvalóknak POFA BE, ROLÓ le, örvendezzenek, ha a maradékból odavet a ŐKEGYELMESEN egy-két morzsiKÁT!
anima
@Shikari: IQ, EQ, SQ deficithiányos vagy - és nem kicsit! !!!
Plusz NEM VAGY keresztény, sőt, Antikrisztus vagy, kiscsávó!

Írjál még szarságokat talán lesznek páran közülünk olyan hülyék, mint te.

(próbáltam, hogy nem sértelek meg, de már elegem van a sok gyökér nácikommunistanemasntiszemitazsidógyűlölőagyilagniggerből, akik osztják az esztelenséget, valami elképesztően lebutított primitív módon, akiknek egy válaszuk van mindig, mindenre: "Mert, csak!")
Edmond Dantes
@Shikari: Egyáltalán érti is,hogy miről van szó,vagy csak a rutin ?
Edmond Dantes
Természetesen semmi összefüggés nincs Orbán rendszeres luxus utaztatása és a kötélbarát közpénzből történő milliárdokkal való kitömése között.És ez csak az egyik laza formája a hála kifejezésének,szélesebb csatornákon történik a milliók visszaáramoltatása.Ilyen ma már egy banán köztársaságban sincs,legalább is ennyire nyílt pofátlansággal.Elvileg minden magyar állampolgárnak kötelessége lenne feljelenteni Orbánt,aki csak egy kicsit is sejti azt,hogy mi az a minimális etikai norma egy állami vezető esetében.Shikari vagy kicsoda természetesen kivétel.
Edmond Dantes
@Shikari: A tényfeltáró újságírók kérdéseire nincs válasz,a kamu szerződések (Orbán család és Mészáros,Mészáros és Garancsi,homokbánya,Hatvanpuszta...) témájában nincs válasz,a Tiborcz ügyleteire vonatkozó parlamenti interpellációra boldog karácsonyt kívánt a kövér vezér,a baltás gyilkos kiadatása után érkezett dollármilliók eltűnésére nincs válasz,a letelepedési kötvények utáni milliárdos haszon sorsáról csend van...stb.Nálunk Orbán tudta és engedélye nélkül senki nem lophat.Magyarországon ma már csak a sík hülyéket lehet megetetni mindaddig, míg Polt Péter a főügyész és Sanyi bá' a rendőrminiszter.Mit gondol,miért ők ketten a mozdíthatatlanok,mindhárom Orbán kormány idejében miért pont ők kapták meg rohamgyorsasággal a státuszukat.Minden más minisztert lecserélt,még a köztársasági elnököt is,ők ketten maradtak.Miért? .Van ötlete,ossza meg velünk,maga ugyanis dupla agyú??
Edmond Dantes
@Shikari: Bravó.A jó katona nem gondolkodik,a jó katona még a kérdést sem érti,a jó katona csak a feletteseinek hisz,vakon,mert önkéntes vak.Remélem,hogy ezzel kiérdemelte a helyét a Békemenet első sorában.Elképesztő!!!
Edmond Dantes
@Shikari: Tehát aki a gátlástalan, korrupt Orbánt elutasítja,az magyargyűlölő!??? Az ész megáll,vagyis Orbán maga a magyar szinonimája!!!Te tényleg ennyire hülye vagy?? Ennyire a vezéred seggéhez vagy kötve,semmi önálló érték,vélemény? Egyfolytában kinlódsz,mint malac a jégen,hogy tisztára mossad a vezéred egyre gátlástalanabb mocskait.Ennyi.
kereső
@Shikari: most akkor Magyarország vagy orbán? Mert a cikk orbán viktor feljelentéséről szól, te meg Magyarország lejáratásáról szónokolsz az egyik mondatodban, a másikban meg,hogy nem kell orbánt védeni! Eldönthetnéd már!
Edmond Dantes
@Shikari: Orbán=Magyarország!!! Hát ez már tényleg orvos után kiált.Ennél nincs lejjebb.Ekkora baromságot még Rákosi seggnyalói sem mondták,legalább ennyi jó ízlés azért szorult beléjük.Úgy látszik,hogy az utódaik alulmúlják őket.Gratulálok,ebben te élmunkás vagy.
magyarbakancs
@Shikari: "Vannak egyes ökrök, akik nem tudják még, hogy Magyarország érdekeit jelenleg Orbán Viktor képviseli."
MAGYARÁZD MEG NEKEM MI MAGYARORSZÁG ÉRDEKE ABBAN,HOGY A MINISZTERELNÖK ÚR MAGÁN GÉPPEL JÁR FOCIT NÉZNI?
magyarbakancs
@Shikari: Természetesen nem zavar mert Fidszes vagy ,és amit Orbán tesz,csinál az mind jó.
Kérdeznék mint nagy demokrata keresztény hívő embertől hány Nyugat-Európai vezető jár magán gépel mondjuk lóversenyre,golfra,szörfözni,vitorlázni?
Egyet létszi mondjál.
És hány nyugat-Európai miniszternek a gyerekkori barátja,veje,kollégiumi szobatársa gazdagodott degeszre?
Csak egyet létszi.
Ha nem tudsz akkor fogsorra bőrt húzni, az újaidra meg gipszet ,hogy ne írogassad a hülyeségeidet.
magyarbakancs
@Shikari: És már megint a propaganda dumát nyomod meg se tudod védeni az álláspontodat
"Engem nem zavar!"
Ez a válaszod.
Harmat gyenge vita partner vagy.
Igazi Fidesz segg nyaló Itt téped magad.
magyarbakancs
@Shikari: Szarházi ember vagy!!!
Ha egyáltalán annak lehet nevezni.
magyarbakancs
@fideszes gyökér:A @Shikari: nevű propaganda szarrágó.
kereső
@Shikari: 11:16" Mint például ti ketten! Drukkoltok egy jó kis szankcióért!"-már megint hülyeségeket tetszik beszélni. Hivatali vesztegés gyanúja miatti feljelentés orbán ellen a magyar hatóságoknál történik.Milyen szankciókért drukkolhatok akkor?Csakis azért,hogy orbánt marasztalja el a magyar hatóság- mert a feljelentés tárgyában bűnös. Vagy mire is gondoltál?
magyarbakancs
@Shikari: Na idefigyelj hülyegyerek! Igen kedves és visszafogott voltam veled, míg te engem sértegetsz! Meguntam és azt javaslom, mással beszéld meg a hülyeségeidet, ha már a tényeket nem tudod elfogadni! Hörögjetek azzal a szarbandával együtt, akik itt a magyarok ellen lázadoznak! Jól meg fogod magad érteni velük!
kereső
@fideszes gyökér: ez igen!!! a miniszterelnök irja Magyarország törvényeit- a képviselők jogállásáról szólót, meg az szja-t IS! Bravóóóóóó!-gulyás gergely- meg az a hülye Freud.
magyarbakancs
@kereső:TE VAGY MAGYAR ,KI LE FASISZTÁZZA A MÁSIKAT AZ EGY SZAR ALAK.
Ismersz itt bárkit tudod milyen emberek vannak itt,?Gondjait bánatát,örömét.?
Vagy több tucat embert ismerek itt kinek mindennapi élete keserű .Engem ítélsz meg,Hányan osztották meg veled gondjaikat örömüket te @zarzsák?
Mikkor fordultak hozzád,hogy sgitsél valamiben?
Te beszélsz magyarságról azt sem tudod mi az te @zar
kereső
@magyarbakancs: ezt most miért is???nekem?nem értem-és sziven ütött.
kereső
@magyarbakancs: 11:50, én nem szoktam fasisztázni senkit.
Rockxy
"A DK feljelenti..."
Három/3mas besúgók országában mire számíthatunk?
Peller Anikó
@Yoda69: Nebasz már 20 év, Te milyen évben számolod a büntiket? Mert ez még Jupiter évben is kevés lenne.
Aki Én
@Shikari az egyszerű korcs: Nem tűnt még fel neked, hogy te vagy itt az egyetlen, akinek nincsenek érvei, saját állításait sem tudja megvédeni, képtelen bármire válaszolni?
Buta egy féreg vagy te, a legaljasabb fajtából.
kereső
@Shikari: nehogy megsajnáljalak már ,amiatt,hogy "szörnyű,hogy nekünk milyen ellenzék jutott".Csak azt az "emmuttnyocévet" tudnám felejteni,amit akkor műveltetek ellenzékben( mondjuk nem is volt az teljesen ellenzéki időszakotok,hiszen az önkormányzatok majd mind narancsosak volta már akkor is). Ami meg a" normalitásomat" illeti, nem kell,hogy dicsérj- ilyen a neveletetésem,pedig az áldott emlékű szüleim egyszerű emberek voltak. És csak hogy tudd, kevesen vannak ebben az országban akik nálamnál jobban megvetnék orbánt ,mint embert,és mint politikust.
Rockxy
Ilyenkor szokott a vita lezáródni. :)

""Amikor szidjátok Orbán Viktort, Gyurcsány Ferencet, Sargentini-t a jelenlegi világi helyzetért... Valójában ez az “úriember” a Főnök:
www.anonews.co/lord-jacob-rothschild-confronted-asked-about-the-nwo/
A Ludas.
Úgy rángatják a piacokat meg az ARANY árát ahogy csak szeretnék.
Igazából fogalmatok sincs semmiről és egymásnak estek a politikai hovatartozás miatt.
Teljesen mindegy ki van kormányon, míg az ő kezében van a világ valutaalapjának nyomtatási- gyártási joga.
Ti magyarok pedig egymást szidva fröcsögtök.
Azért lesz sajnos nagy hepaj mert vannak már országok akiknek elég volt ebből az elnyomásból..."
Yoda69
@Shikari: Ha rajtam mulna sose jonne ki elhiheted :)
magyarbakancs
@kereső: MÉLYSÉGES BOCSÁNATOT KÉREK NEM NEKED SZÁNTAM DE A LILA,PIROS,NARANCS GŐZ ELTAKARTA TISZTÁN LÁTÁSOM.
NAGYON SAJNÁLOM NEM NEKED SZÁNTAM AZ ÍRÁST HANEM ENNEK A SAHKIRA IDIÓTÁNAK.
HÁT REMÉNYKEDEM ,HOGY MEG BOCSÁTASZ.
RÖSTELLEM A DOLGOT NAGYON.
kereső
@magyarbakancs: 08:48,08:50 fátylat rá, meg van bocsájtva. Ne hagyd,hogy ezek a senkiháziak igy kihozzanak a sodrodból.Nem ér annyit. Továbbra is szivesen olvaslak, és csak nyugalom!!!
magyarbakancs
@kereső: Nagyon szépen köszönöm a megbocsátásod.
sokat jelent nekem ez.
Nem bántok senkit érdemtelenül.
Mert a foglalkozásom is olyan ,hogy a legkeletebbiekkel dolgozom TBC ,drogos,alkoholos betegekkel.
Köszönöm a megtisztelő soraidat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.