A Demokratikus Koalíció (DK) hivatali vesztegetés, illetve hivatali vesztegetés elfogadásának gyanújával feljelenti Orbán Viktort arra hivatkozva, hogy a kormányfő Garancsi Istvánnak, a Mol-Vidi FC tulajdonosának vendégeként utazott a futballcsapat külföldi mérkőzéseire.

Rónai Sándor, a párt szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölte azt is, a DK vagyonnyilatkozat-tételi eljárást is kezdeményez a miniszterelnökkel szemben.

Hivatali vesztegetés, valamint hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt Homolya Róbertet, a MÁV Zrt. vezetőjét is feljelentik.

A politikus sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, hogy a korábbi közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, illetve Szíjj László, a több állami útépítési pályázaton is nyertes Duna Aszfalt tulajdonosa együtt nyaralt az Adrián egy jachton, amelyről Rónai Sándor azt állította, hogy Mészáros Lőrincé.

A DK szóvivője úgy fogalmazott, hogy "nem először derült fény a MÁV és Mészáros Lőrinc gyümölcsöző kapcsolatára", mert a vasúttársaság korábban ötszázmillió forintért rendelt ásványvizet az üzletember érdekeltségébe tartozó egyik cégtől.

Egy európai demokráciában elképzelhetetlen lenne, hogy egy állami cég vezetője egy olyan vállalkozó jachtján nyaral, akinek az általa vezetett cég több száz millió forintos megbízatást adott – jelentette ki Rónai Sándor.

Forrás: MTI

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyon helyes!
Bar foganatja termeszetesen nem lesz orbanisztan diktaturajaban, de a rekord megmarad. Es ha majd egyszer elzavarjuk ezeket a tetveket, akkor ez is egy utokartya lesz.
orbannak mar ki nez 20 ev fegyhaz, de poltpeter se ussza meg kevesebbel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Ha rajtam mulna sose jonne ki elhiheted :)
magyarbakancs
@kereső: MÉLYSÉGES BOCSÁNATOT KÉREK NEM NEKED SZÁNTAM DE A LILA,PIROS,NARANCS GŐZ ELTAKARTA TISZTÁN LÁTÁSOM.
NAGYON SAJNÁLOM NEM NEKED SZÁNTAM AZ ÍRÁST HANEM ENNEK A SAHKIRA IDIÓTÁNAK.
HÁT REMÉNYKEDEM ,HOGY MEG BOCSÁTASZ.
RÖSTELLEM A DOLGOT NAGYON.
magyarbakancs
@kereső: ELNÉZÉSED KÉREM ÉS BOCSÁNAT!
kereső
@magyarbakancs: 08:48,08:50 fátylat rá, meg van bocsájtva. Ne hagyd,hogy ezek a senkiháziak igy kihozzanak a sodrodból.Nem ér annyit. Továbbra is szivesen olvaslak, és csak nyugalom!!!
magyarbakancs
@kereső: Nagyon szépen köszönöm a megbocsátásod.
sokat jelent nekem ez.
Nem bántok senkit érdemtelenül.
Mert a foglalkozásom is olyan ,hogy a legkeletebbiekkel dolgozom TBC ,drogos,alkoholos betegekkel.
Köszönöm a megtisztelő soraidat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél