A DK elnöke, Gyurcsány Ferenc egy privatizációból meggazdagodott milliárdos, aki, amikor miniszterelnök volt, a saját cégének olcsóbban adta az áramot, a magyar családok áramszámláit viszont felemelte – így reagált a Fidesz Rónai Sándor nyilatkozatára. A Demokratikus Koalíció szóvivője szerdán jelentette be, hogy a párt hivatali vesztegetés, illetve hivatali vesztegetés elfogadásának gyanújával feljelenti Orbán Viktort arra hivatkozva, hogy a kormányfő Garancsi Istvánnak, a Mol-Vidi FC tulajdonosának vendégeként utazott a futballcsapat külföldi mérkőzéseire. Rónai közölte azt is, a DK vagyonnyilatkozat-tételi eljárást is kezdeményez a miniszterelnökkel szemben.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Az orbán család is a privatizációból gazdagodott-ráaadásul úgy,hogy az első milliókat IS! ajándékba kapták a tisztikaszinó árából.Gyurcsány meg fizetett a privatizált vagyontárgyért.Ja és akkor már nem politizált- orbán meg ott ült az első szabadon választott parlamentben, akkor is már fidesz elnökként.Hja a történelem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Mi van Te, kiherélt halfaron SÜGÉR? Te érted legalább ezt a sok sületlenséget, amit ezzel a 20-as IQ'-dal összefirkálsz??? Gondolom, nektek ott kisegítő iskolában, ez lehetett a szokásos, házi feladatotok??
" látni maga meg 1 statiszta Nyüves Herélt klón csak, gyári 50IQ-val ? gubó ?"
tulipan
@durbincs: Mi van, Te vízfejű, halfarok Sügér? Remek ez kisegítő iskolai dolgozatod! Gratulálok! Megjegyzem, Te gyanúsan jól ismered ezt a Ploesti nevű helyet ?? ott lett volna kisegítőd?? Esetleg ott laksz? A messzi Rományba? Akkor neked lehet itt Ákkcentusod???

Ákkcentussos szegény nyomi zseni ?az már nem is baj,hogy maga nem tud magyarul? Ploesti veremkecos ,csak bányaló ürülékkel fűtő,s csak lopott bánya Wifiről ide picsogó ?
tulipan
@durbincs: Naahát, újítottál? Itt van, kap el!
a sertéstelepi kiherélt narancsseggeket nyaldokló sügér?menj csak tiszta vízért mosd ki ewndesen azokat a vályúkat újra?nyüves még nem tudod?? etetés lesz , a malackák megéheztek ? azt ropd és ne kerülr a munkát ? ez nem picsogás ? a fejét meg meg szétlapul, ha állandóan a falba vered ?jó? mert elmegy a kocák teje ,s az pedig Te felelősséged, hiszen akkor mit fogtok szopni Shahira társaságában??? Szomjan pusztultok?? Osztán ne próbálj beszélni,mert hiszen csak tátogni tudsz ? ilyen randa romány Ákkcentussal, még a holdat sem lehet tátogni!!! Az yen féreg alkatával, a tücsöknyi hangjával ?nem 1 orbitál rettenet ez, gumbics gumó ? Te Durbincs: alias Nyüves kiHerélt ?
CsipkeRózsa
Persze nem igaz, amit a fideszes hazudik.
Nem Gyurcsány, és nem csak az ő vállalata hozta ezt az ár-alkalmazást.

Gyurcsány előtti valamelyik kormány által alkotott árazás volt, és a többi hasonló cégre is vonatkozott.

A fidesz csak hazudni és rágalmazni tud.

Rászokhatnának már a kormányzásra is!
Grafix69
Azért a tisztánlátás miatt , azzal mindenki tisztában van , hogy Orbán vagyon ( apuka,feleség,jó barátok ) miből keletkezett , keletkezik . Az első a párt székház 500 pár milliós eladása ( ellopása ) után apuka kőbánya tulaj lett , aztán a vissza nem térítendő föld támogatások , a bér lakás szarért megvásárlása és 90 milliós eladása stb , stb , lehetne sorolni a végletekig ami jelenleg is tart . Gyurcsány Ferenc valami hasonlóból gazdagodott meg amit itt most le modellezek . Az 1989 privatizáció során a balatoni állami üdülők privatizációjára is sor került . Nos mivel az akkori MSZMP- ben lévő tagok főleg a felső vezetésben lévők megérezték a pénz szagát a következőt agyalta ki a volt KISZ titkár ( gondolom némi nemű kenő pénzel megsegítve ) , hogy pénz nélkül is meglehet ezeket szerezni ( utána ezt a módszert már a bankoknál is alkalmazták ) Szóval pénz nélkül megveszi részletre , de az állam vissza bérli magasabb összegért havonta mint amennyi a kölcsön törlesztő része . Tehát azt mondták a nyaralóra ,hogy elvtársak ez 100 milliót megér ( megért az 200 at is ) Feri meg felvette az állami banktól a hitelt egy milliót adott a másik tahónak aki intézte a 100 milliót 5 évre adták havi kétmillió a törlesztés és az állam vissza bérli ( lízing ) a nyaralót havi 4 millióért . Nos ezt mindegyikkel megcsinálták , az összessel . Na valami ilyesmi módon keletkeztek a gazdagok kezdeti vagyonai , vagyis lopásból . A szép az volt ezekben az ügyekben ,hogy pl a cukorgyárakat a nagy kapzsiságban mindet elherdálták , a kaposvári is osztrák tulajdonban van . 23 cukorgyárat ajándékoztak az elvtársak a nyugatnak úgy ,hogy még azzal is tisztában voltak ,hogy ezeket mind bezárják a felvásárlás után mert konkurencia a piacnak , azóta iss importból van a cukor otthon . Tehát a pénzlopással nem csak szimpla bűncselekmények sokaságát követték el , hanem hazaárulást is , a magyar villamos művek is így került idegen kézbe ( Francia ) aztán az megmondta , hogy mennyi legyen az áram otthon a 4,7...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.