Újabb LMP-s belső fegyelmi eljárásnak néz elébe Szél Bernadett, tudta meg a zoom.hu. A lap információit megerősítette a volt társelnök-frakcióvezető.

Szél Bernadett: politikai öngyilkosság, amit az LMP tesz

Szél Bernadett elárulta, a fegyelmi eljárást a korábban fegyelmivel kizárt, majd a pártba mégis visszavett Sallai R. Benedek kezdeményezte ellene azért, amiket elmúlt hetekben mondott.

Szél nem értett egyet az LMP elnökségével döntésével, hogy az EP-képviselők ne szavazzanak a Sargentini-jelentésről, majd az ATV-nek arról beszélt, politikai öngyilkosság, amit a párt megenged magának.

Az országgyűlési képviselő csak frakciótag, és nem visel már semmilyen vezető tisztséget a pártban, mert egy másik fegyelmi eljárásban korábban már 3 éves eltiltást kapott, és ezért lemondott.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ha eddig nem lett volna egyértelmű Sallai R. Benedek személye... , akkor most már az
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Viszonylag gyorsan bemutatkoztak és kiiratkoztak!
Eladott Ország
Az lmp legjobb ha felszámolja önmagát vagy belép a fideszbe. Véleményem szerint az egész ütődött banda elmehet a bús3,14csába zabot hegyezni!
terlasz
Megtetted a kötelességed hervadt virágszál, de vannak érdemesebb hívei is a 2/3-nak.
desiro
bernike ti már akkor öngyilkosok lettetek amikor a viktorkához dörgölőztetek és elárultátok a többi ellenzéki pártot a választáskor.
KisGenyo2
Alakul ez az "egypártrendszer". Lesz a fidesz 50%-kal, meg 8-10 kis pártocska 2-8%-kal. Ez utóbbiak közül a nagyobbak inkább szétesnek 2 db 2-5%-osra...
Így nem marad mit tenni a NER megvesz itt mindent. Aki nem a NER-ben gondolkodik, azt meg keményen baszopatják. Nincs kiút, Orbán kihalni fog a trónról... XD
Megyek is fidesz párttagkönyvet kérni, hátha azzal kapok majd nyugdíjat... ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.